![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Geçen gün bi arkadaşım adına onu birinin araması için denedim ama tutmadı :) Ya bu şekilde olmuyor ya da hala ben yapamamakta ısrarlıyım :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Zaten her yaptığımızda başarsak kendimizi tanrı gibi hissederiz. krzm67 Benim amacım birisine uygularken ona dokunduğum da yere düşmesi. matrix 2 point new - YouTube |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Artik kisisel gelisim, kuantum hakkinda o kadar sey okuyorum ki her okudugumuda mutlaka bir kere denemeye calisiyorum. Fakat kafam karmakarisik hangisini uygulasam diye dusunurken belirli bi tanesiyle devam edemiyorum. Simdi bu forumu bayaga inceledim, okudum cogu arkadasimiz basarili olmus.. Kitabi okumadim cunku degermi gercekten diye dusunuyorum.Yine de yazilanlardan yola cikarak bi uygulamaya calistim. Tabi olmadi.. Ama bazen gercekten bazi tekniklerle bizi kandirmaya mi calisiyorlar diye aklimdanda gecmiyor degil hani... Yine de basaranlari tebrik ediyorum.. |
Cevap: matrix'e hükmedin 1. kitabın linki silinmiş yenilermisiniz |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin ben şimdi kendimi devirmek için yaptım ve oldu sağa sola ve öne kendimi devirdim bir güç beni ittiğini hissettim ben şimdi başkasınıda devirmek istiyorum bunu yaparken yine aynı yöntemimi kullanmalıyım ellerimin pozisyonu yani |
Cevap: matrix'e hükmedin bende şimdi aklıma geldi yazmak istiyorum geçengün caddede yürürken bi cafe gördüm pier loti diye bi yer yürürken bacağımda bir nokta belirledim öbür ucunuda cafe olarak düşündüm bi akşam burada oturacağım arkadaşlarla( o arkadaş kim bende bilmiyorum) o akşam yurda gittim gece geç saatti 1 falandı bi arkadaş var x şahsiyeti diyelim mesaj attı pier lotide oturuyorum gelsene sende dedi bende yok gelmicem işim var dedim gitmedim tesadüfmü noktamı bilmiyorum ama sevindim yinede ben biraz daha çalışayım bunun üstünde :D |
Cevap: matrix'e hükmedin http://www.scribd.com/doc/55885246/Matrix-e-Hukmedin 1.kitap Türkçe netten direk okuyorsunuz http://www.scribd.com/doc/68527171/Physics-of-Miracles 2.kitap ingilizce netten direk okuyorsunuz |
Cevap: matrix'e hükmedin |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 AM. |