![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
Teşekkür ederim. Öyle olmayı eskiden beri istediğimdendir. Öyle olmak zorundayım çünkü mesleğimin gereği öğretmek. Bir de her zaman farklı yollarla anlatmayı denemek gerek karşıdaki insan istedikten sonra mutlaka ona anlatmak için bir yol bulunur inancındayım. Bence sen de gayet iyi anlattın deneyimini kitabı okuyan herkes anlayacaktır. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin resmini cekecem 2 'nizin adını yazacam :) |
Cevap: matrix'e hükmedin olmadı :S .. bir yerde yanlıslık mı yaptım .. aklımdan cıkaramadım böyle bir şeyin olma ihtimalinin verdiği heyecandan dolayı .. |
Cevap: matrix'e hükmedin Sorma ben de aç karınla bir de tatlı düşün sonra nasıl aklından çıkarabilirsin. Çıkaramadım hatta geldiğinde tatlı geldi mi diye düşündüm :)) Dur bakalım o tatlı gelecek bir şekilde :) |
Cevap: matrix'e hükmedin yarın akşam yemeğe davetliymişiz :D .. 10 senedir olduğu gibi yarın aynı tatlıyı yapacaklar :d .. ama bu benle mi alakalı tesadüf mü bilmiyorum çünkü daha önceden davet edildik .. ben imgeledikten sonra değil .. ama birkaç şey daha imgeledim .. bilmiyorum bakacaz .. |
Cevap: matrix'e hükmedin iki noktada geldiğim son noktayı açıklamaktan gurur duyarımm :))) şaka şaka bi yere geldiğim yok ama pek çok noktam mevcut :) İki gün önce cuma günü yani akşam odamda sessiz sakin hafif loş bi ortam oluşturup gözlerimi kapattım ellerimi boşlukta önce sol elimle sonra sağ elimle havada iki nokta belirledim iki parmağınızın arasında bi çekim hissediyorsanız doğru yoldasınız demektir yani şöyle ; bir elinizde mıknatıs var diğerini çekiyor gibi istediğimiz alan o işte. Evet, bi elim ben oldum ve kendimi sıcak hoş ortamı olan bi cafede imgeledim ortam hoş müzik sesler sonra diğer elim ne zamandır görmek istediğim şehir dışında bi arkadaşım oldu ikisini aynı yere çektim ve cafede karşılıklı oturduk sarıldık sohbet gülüşmeler tüm sesleri duymaya çalıştım sonra hop bi balon ve bıraktım gitti. bu sabah o arkadaşım aradı iş için gelmiş bi anda çıktı apar topar ne oldu anlamadım dedi otele yerleşmiş akşama buluşuyoruz önce yemek yicez ordan kahveleri o en sevdiğim cafede içicez :)))) |
Cevap: matrix'e hükmedin bende geliştirmeye çalışıyorum .. şuan bir nokta atışı yapamasam da az çok ilerleme var . . seni de tebrik ediyorum .. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin bu aksam sakin bir ortam yaratip bende deneyecegim arkadaslar, telkinler icin tesekkurler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |