![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Yarın büyük gün :D 1 aydır yarını bekliyorum yılbaşı bileti aLacam ve iki 3 5 tüm noktaları yapacam :D .. ve nokta atışı yapacam :D .. şimdi bütün birikimleri yapıp yarına hazırlık yapıyorum .. istediğimiz herşeyi kendimize çekerek yapabiliyorsak bunu da yapabilirim .. tüm planları oluşturdum .. imgeleme yaptım hayal ettim :D .. bu arada çeyrek bilete çıkacak .. merSine çıkacak ve bana çıkacak :) .. sırada yılbaşını beklemek var .. |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin birde birşey söyleceğim :) Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar iki yada 3 hafta oldu iki nokta diye bi yöntemi duyalı hızlı bi araştırmanın ardından kitaba ulaşma isteği ama başarısızlık çünkü kitap en son 2009'da basılmış netteki kitap satış sitelerinde bile yok dün iş çıkışı ikinci el kitap satan dükkanları alt üst ettim bulamadım.Neyse yöntemi hafif hafif uygulamaya başladığım ilk zamanlarda bu kitabada iki nokta yapmıştım siparişi verdiğim mağazadan arıyolar kitabınız geldi diyorlar gidip alıyorum falan filan çok amatörce uygulamıştım amaaa bu öğlen gerçekleşti aradılar kitap gelmiş öğlen yemek arasında koşup alıp geldim. pırıl pırıl mis gibi yeni kitap kokusu o kokuyu çok severim elimde şu an :)) 3. baskı orjinal cuppa cuppa cuppa cuppa diye oynayasım var iki noktanın acemisiyken neler başardım şimdi yöntemi bi öğrenim noktalamadık bişey bırakmicam savulunn ben geliyorummm :)))) |
Cevap: matrix'e hükmedin töbe töbe :D .. valla şimdi trafoya gidecem enerji için ha :D .. trafonun kablosunu kesecem elimi bir dokandıracam al sana hayatının en büyük enerjisi .. kıvılcımlı :) |
|
gözüm açık mı kapalı mı imgeleyecem .. yine tatLı istedim daha gelmedi 5-10 tane şey daha istedim gelmedi :S .. başkası için yapıyorum .. yani başkasının yararına birşey yapmak istesem oluyor ama Kendim için birşey istediğimde olmuyor ..:S .. |
konuyu bastan sona okumadan yada bilmeden dinlemeden asla bi yorum yapmam ve cevap vermem gerekmedigi müddetce cevap verme huyum yoktur aslen, dikkat ederim o konuda fakat buna nedense ille bi cevap verme hissim olustu.. sayin ögretmenim acaba sizdeki var olan enerji gücünün daha farkindami degilsiniz??? acaba konsentrasyonunuzu istediginiz sekilde yogunlastiramiyormusunuz??? simdi gercek manada trafon kablosu ile enerji elde etmeye calissaniz aninda enerji ile dolar bidaha olmamak üzere sönersiniz ama icinizdeki enerjiye inanip ona güvenseniz yol acsaniz sanirim bir ömür tükenmeyen bitmeyen enerji gücünüzü kullanirsiniz.. Hem kendinize hem sevdiklerinize ve hem cevrenize inanilmiyacak sekilde faydalariniz olur... affiniza siginarak yorum yapiyorum.. bol enerji, bol güc, bol konsentrasyon, bol farkindalik ve bolca basarilar sizin olsun ögretmenimO0 |
Cevap: matrix'e hükmedin sadece yoğunlaş. ve tavsiye edilen yöntemleri yap. zaten iki nokta olayını başaramasan bile çekim yasası ile istediğin sana kısa zamanda gelir. ama iyi yoğunlaş. eğer isteğinin olduğundan tam anlamıyla emin olursan zaten iki nokta olayını da yapmış olursun. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bende enerjiyi hissedemiyorum... :/ Kitabı birkaç kere okudum ama olmuyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:17 PM. |