Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Janer 20-12-2011 07:08 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814313)
ya beni güldürdün ögretmenim, Allah´da seni daim güldürsün yasevinclisevincli

konuyu bastan sona okumadan yada bilmeden dinlemeden asla bi yorum yapmam ve cevap vermem gerekmedigi müddetce cevap verme huyum yoktur aslen, dikkat ederim o konuda fakat buna nedense ille bi cevap verme hissim olustu..

sayin ögretmenim acaba sizdeki var olan enerji gücünün daha farkindami degilsiniz??? acaba konsentrasyonunuzu istediginiz sekilde yogunlastiramiyormusunuz???

simdi gercek manada trafon kablosu ile enerji elde etmeye calissaniz aninda enerji ile dolar bidaha olmamak üzere sönersiniz ama icinizdeki enerjiye inanip ona güvenseniz yol acsaniz sanirim bir ömür tükenmeyen bitmeyen enerji gücünüzü kullanirsiniz.. Hem kendinize hem sevdiklerinize ve hem cevrenize inanilmiyacak sekilde faydalariniz olur...

affiniza siginarak yorum yapiyorum..

bol enerji, bol güc, bol konsentrasyon, bol farkindalik ve bolca basarilar sizin olsun ögretmenimO0

bilemiyorum çok kafayı taktım buna :) .. kendimle ilgili bir gelişme elde edemedim sevincli

serbest bırakamıyorum ve iki elim arasında enerjiyi hissedemiyorum kitabı okumuş kadar oldum özetini bile anlamadım o ayrı bir konuda tek bildiğim bunu yapabilecek olmam ..

yeğenimde migren var .. sık sık başı ağırır .. cuma günü onun için iki nokta yaptım daha ağrımadı .. inşallah ağrımaz ..

ama beni etkileyen birşeyi serbest bırakamadığım için yapamıyorum

bugün tatlı için iki nokta yaptım :D .. babam geldi .. hani dedim insan bir tatlı getirir .. başka yol var oradan tam dönüyorum ondan sonra aklıma geliyor dedi .. demekki benim iletim ona gitmiş ama kararını değiştirememiş :D .. çünkü aklımdan çıkmıyor benimle ilgili olan birşey .. bu arada dershanede artık milyoner diyorlar bana .. kimse biLet almıyor .. :) .. herkese ikramiyenin bana çıkacağını söyledim :D .. onlar dA bekliyor çıkmasını ..

Janer 20-12-2011 07:14 PM

juger teşekkür ederim yorumunu şimdi gördüm ..

Alıntı:

ozgunkb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814316)
Bende enerjiyi hissedemiyorum... :/ Kitabı birkaç kere okudum ama olmuyor.

bence enerjiyi hissetmek o kadar kolay olmamalı ..

millet kasıyor kendini (bende bir ara hisseder gibi oldum oradan biliyorum) vücut tepki veriyor ona enerji diyor :S .. kolay değil öyle ne elimi masa çekiyor ne elim masayı .. nede başka birşey ..

Janer 20-12-2011 07:57 PM

arkadaşlar şimdi fark ettim .. önemli olan çekim yasası matrix sadece ona başka yoldan giden bir yöntem.. ama sonuçlar aynı :D ..

çekim yasasını harekete geçirmiştim 1 ay önce .. coğrafya dersinde öğretmeninin bugün en uzun gece demesini istemiştim :D .. yarın coğrafya dersi var .. büyük bir ihtimalle de söyleyecek

önemli olan 2 nokta yada başka şeyler değil ..

önemli olan istediğin her ne ise unutman :D ..

geçte olsa art arda 2 olay oldu :D aklıma gelmeye basladı ..

Lusid 20-12-2011 08:05 PM

Telepatiye inanıyorum, çekim yasasına inanıyorum. Hayallerim yavaş yavaş gerçekleşiyor ama bana göre büyük hayallerim daha gerçekleşmedi.

matrix'e hükmedin kitabında da yazar hastaları iyileştiriyor.
Dişimdeki çürüğün yok olmasını, dişimin eski haline dönüşmesini istiyorum diyelim.

Yazar gerçekten hastaları iyileştiriyor mu?

İyileştiriyorsa neden ben dişimdeki çürüğü iyileştiremiyorum?

Benim için en önemli sorular bunlar.

Işıldayan Safir 20-12-2011 08:17 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814322)
arkadaşlar şimdi fark ettim .. önemli olan çekim yasası matrix sadece ona başka yoldan giden bir yöntem.. ama sonuçlar aynı :D ..

çekim yasasını harekete geçirmiştim 1 ay önce .. coğrafya dersinde öğretmeninin bugün en uzun gece demesini istemiştim :D .. yarın coğrafya dersi var .. büyük bir ihtimalle de söyleyecek

önemli olan 2 nokta yada başka şeyler değil ..

önemli olan istediğin her ne ise unutman :D ..

geçte olsa art arda 2 olay oldu :D aklıma gelmeye basladı ..

Çekim yasası, çekim yasası olalı böyle itibar görmemiştir. :)

Janer 20-12-2011 08:46 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814326)
Çekim yasası, çekim yasası olalı böyle itibar görmemiştir. :)

şimdi diyeceksin ki neden böyle saçma bir şey istedin :) .. cevabını yarın hoca söyledikten sonra vereceğim bu saatlerde buralarda oL ..

Alıntı:

Kuruyup dökülen ağaç yaprakları ..

Işıldayan Safir 20-12-2011 08:54 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814331)
şimdi diyeceksin ki neden böyle saçma bir şey istedin :) .. cevabını yarın hoca söyledikten sonra vereceğim bu saatlerde buralarda oL ..

Yok demicem. :D

Janer 20-12-2011 09:15 PM

bu arada sana neden Kuruyup dökülen ağaç yaprakları .. diyorum biliyorsundur umarım :D

:d olsun ben yinede yarın söyleyeceğim :)

Işıldayan Safir 20-12-2011 09:32 PM

Biliyorum ama ben Su Kraliçesi'yim. kiss3

Janer 20-12-2011 10:06 PM

tamam kraliçem :)

96kl

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM.