![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
serbest bırakamıyorum ve iki elim arasında enerjiyi hissedemiyorum kitabı okumuş kadar oldum özetini bile anlamadım o ayrı bir konuda tek bildiğim bunu yapabilecek olmam .. yeğenimde migren var .. sık sık başı ağırır .. cuma günü onun için iki nokta yaptım daha ağrımadı .. inşallah ağrımaz .. ama beni etkileyen birşeyi serbest bırakamadığım için yapamıyorum bugün tatlı için iki nokta yaptım :D .. babam geldi .. hani dedim insan bir tatlı getirir .. başka yol var oradan tam dönüyorum ondan sonra aklıma geliyor dedi .. demekki benim iletim ona gitmiş ama kararını değiştirememiş :D .. çünkü aklımdan çıkmıyor benimle ilgili olan birşey .. bu arada dershanede artık milyoner diyorlar bana .. kimse biLet almıyor .. :) .. herkese ikramiyenin bana çıkacağını söyledim :D .. onlar dA bekliyor çıkmasını .. |
Cevap: matrix'e hükmedin juger teşekkür ederim yorumunu şimdi gördüm .. Alıntı:
millet kasıyor kendini (bende bir ara hisseder gibi oldum oradan biliyorum) vücut tepki veriyor ona enerji diyor :S .. kolay değil öyle ne elimi masa çekiyor ne elim masayı .. nede başka birşey .. |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar şimdi fark ettim .. önemli olan çekim yasası matrix sadece ona başka yoldan giden bir yöntem.. ama sonuçlar aynı :D .. çekim yasasını harekete geçirmiştim 1 ay önce .. coğrafya dersinde öğretmeninin bugün en uzun gece demesini istemiştim :D .. yarın coğrafya dersi var .. büyük bir ihtimalle de söyleyecek önemli olan 2 nokta yada başka şeyler değil .. önemli olan istediğin her ne ise unutman :D .. geçte olsa art arda 2 olay oldu :D aklıma gelmeye basladı .. |
Cevap: matrix'e hükmedin Telepatiye inanıyorum, çekim yasasına inanıyorum. Hayallerim yavaş yavaş gerçekleşiyor ama bana göre büyük hayallerim daha gerçekleşmedi. matrix'e hükmedin kitabında da yazar hastaları iyileştiriyor. Dişimdeki çürüğün yok olmasını, dişimin eski haline dönüşmesini istiyorum diyelim. Yazar gerçekten hastaları iyileştiriyor mu? İyileştiriyorsa neden ben dişimdeki çürüğü iyileştiremiyorum? Benim için en önemli sorular bunlar. |
|
şimdi diyeceksin ki neden böyle saçma bir şey istedin :) .. cevabını yarın hoca söyledikten sonra vereceğim bu saatlerde buralarda oL .. Alıntı:
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin bu arada sana neden Kuruyup dökülen ağaç yaprakları .. diyorum biliyorsundur umarım :D :d olsun ben yinede yarın söyleyeceğim :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Biliyorum ama ben Su Kraliçesi'yim. kiss3 |
Cevap: matrix'e hükmedin tamam kraliçem :) 96kl |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |