Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

sudem8 29-05-2009 07:28 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

alk78
Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464279)
Allah seni hep böyle gönülden güldürsün sudem

canıım saol yeni haberlerim var, çok önemli iki isteğim daha olduy789bugün...Dün akşam iki nokta yaptım yeni boşalmakta olan daireme,öğrenciler vardı boşaltacağız diyolardı.Ben de Antalyaya düğüne gidicemuy897hemen kiracı bulunsun istedim ve oldu.hatta eşyalar bile boşalmadan.acele ediyorlar biran evvel taşınmak için.halbuki herkes diyorduki kiracı bulamazsın.Tatil başladı öğrenciler evine dönüyor.krzm67Ama ben kontrat imzalarken imgeleme yaptım ve bugün kiracı bulundu.ne emlakçıya verdim ne kiralık yazısı astım.blissysadece kapıcıya söyledim ve ev boşalmadı.yarın kontratı imzalıyoruz.dükkan devir işi vardı bugün o da gerçekleşti k8908rüyada gibiyim.happy6şimdi artık sıra büyük sorunumda kafamı kemiren,ama artık etkisi azaldı.bunlar olmaya başladı.inanıyorum ki o da çözülecek.Arkadaşlar olmuyor diye yılmayın.karlı çıkarsınız.smileydanceDaha kitabı okuyamadım inanın buna...hisler çok önemli zihninizde canlandırma, imgeleme noktayada çok takılmayın bağlantı kurduğunuzu hislerinizle anlıyorsunuz zaten hafif bilinçkaybı olabiliyor ama bağlantı kesilince normale dönüyor.bugün rüyada gibiyim çok şükür.iyi ki bu siteye girmişim iyiki varlar.gerçekten HAYATIM DEĞİŞTİ.....y789

arca 29-05-2009 07:30 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464290)
benim anlamadığım bu yöntemde isteği yerine getiren nert67 o hissedene kadar bi hal olduğum enerjimi yoksa benim bakış açım mı sevincliyani bunun püf noktası mantığı ne. şimdi diyeceksiniz ki bu yöntem çaba isteyen bişey değil bu kadar zor bişeymiş gibi görmeye gerek yok ama bana çok garip geliyor burda birsürü yorum var ama benim soruma cvp yok açıklayıcı bi cvp istiyorum mümkünse biraz zor anlıyorum day789

Riçırt amcan diyor ki; Bir şeylerin özünde o kadar bütünleşmenin anahtarı
' o ' olmaktır. Bunu isteksizce yaparsanız işe yaramaz. Onunla bütünleşmelisiniz. Bir kere bütünleşirseniz, o morfik alanın gücüne bağlanırsınız Sihir, mucize bu şekilde olur.

Yani püf nokta sensin isteğinin yerine gelmesini sağlayan yine sensin. Bir isteği noktalarken, hayal ederken, vizyonunu oluştururken son aşamada isteğinin yerine geldiğini hayal ederken o an dışardan seyreden olma nefesine kadar oradaki sensin. Birebir baş rol oyuncususun. Bunu yap ve bitir. Bir daha da düşünme serbest bırak git tv seyret bulaşık yıka meşgul ol yani rahat ol oyun oynar gibi dileğin seni bulacaktır zaten bir süre sonra sen karışma..

sudem8 29-05-2009 07:39 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464300)
Riçırt amcan diyor ki; Bir şeylerin özünde o kadar bütünleşmenin anahtarı
' o ' olmaktır. Bunu isteksizce yaparsanız işe yaramaz. Onunla bütünleşmelisiniz. Bir kere bütünleşirseniz, o morfik alanın gücüne bağlanırsınız Sihir, mucize bu şekilde olur.

Yani püf nokta sensin isteğinin yerine gelmesini sağlayan yine sensin. Bir isteği noktalarken, hayal ederken, vizyonunu oluştururken son aşamada isteğinin yerine geldiğini hayal ederken o an dışardan seyreden olma nefesine kadar oradaki sensin. Birebir baş rol oyuncususun. Bunu yap ve bitir. Bir daha da düşünme serbest bırak git tv seyret bulaşık yıka meşgul ol yani rahat ol oyun oynar gibi dileğin seni bulacaktır zaten bir süre sonra sen karışma..

katılıyorum sana arkadaşımsapkal89,ama ilk başarken bende stormrunga ne sorular soruyordum şimdi gülüyorum havada iki nokta e parmağımı nereye koycam. saçma sapan işi anlayıncaya kadar.o da saolsun bütün sorularımı sabırla cevapladı.Benim hocam stormrungdur.pratik yapmak çok önemli ilk önceleri basit pratikle hemen cevap geliyor.çünkü büyük istekler acaba olur mu şüphesi oluyormuş ve doğruda.ufak isteklerle başladım şimdi istekler büyüdü.y789saolasın storm hocam

gülpor 29-05-2009 07:43 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464298)
alk78
canıım saol yeni haberlerim var, çok önemli iki isteğim daha olduy789bugün...Dün akşam iki nokta yaptım yeni boşalmakta olan daireme,öğrenciler vardı boşaltacağız diyolardı.Ben de Antalyaya düğüne gidicemuy897hemen kiracı bulunsun istedim ve oldu.hatta eşyalar bile boşalmadan.acele ediyorlar biran evvel taşınmak için.halbuki herkes diyorduki kiracı bulamazsın.Tatil başladı öğrenciler evine dönüyor.krzm67Ama ben kontrat imzalarken imgeleme yaptım ve bugün kiracı bulundu.ne emlakçıya verdim ne kiralık yazısı astım.blissysadece kapıcıya söyledim ve ev boşalmadı.yarın kontratı imzalıyoruz.dükkan devir işi vardı bugün o da gerçekleşti k8908rüyada gibiyim.happy6şimdi artık sıra büyük sorunumda kafamı kemiren,ama artık etkisi azaldı.bunlar olmaya başladı.inanıyorum ki o da çözülecek.Arkadaşlar olmuyor diye yılmayın.karlı çıkarsınız.smileydanceDaha kitabı okuyamadım inanın buna...hisler çok önemli zihninizde canlandırma, imgeleme noktayada çok takılmayın bağlantı kurduğunuzu hislerinizle anlıyorsunuz zaten hafif bilinçkaybı olabiliyor ama bağlantı kesilince normale dönüyor.bugün rüyada gibiyim çok şükür.iyi ki bu siteye girmişim iyiki varlar.gerçekten HAYATIM DEĞİŞTİ.....y789

Sudem slmt678,yaşamında olan güzel gelişmeleri okuduğumda senin adına çok seviniyorumgirlhaha,offblissyyine gaza geldim,bende bu yaz bu köyden gidiyor olduğumu imgeliycem,gideceğim yer ver elini istanbuulsevinclisevgileeractionsmileailece bu yaz istanbuldayız arkadaşlarrhappy6

Siyahça 29-05-2009 07:47 PM

Allahım ya bana da iki nokta şeysi ver ya da sabır ver artık! hüfff kafayı yiycem!

sudem8 29-05-2009 07:54 PM

[quote=gülpor;464303]Sudem slmt678,yaşamında olan güzel gelişmeleri okuduğumda senin adına çok seviniyorumgirlhaha,offblissyyine gaza geldim,bende bu yaz bu köyden gidiyor olduğumu imgeliycem,gideceğim yer ver elini istanbuulsevinclisevgileeractionsmileailece bu yaz istanbuldayız arkadaşlarrhappy6[/quoteDileğin gerçekleşsin yeter ki önce sen inan kendini orda bir iş yaparken hisset.fotoğrafla hemen olur.y789BEN BU AKŞAM SİYAHÇAYI İKİ NOKTA YAPARKEN İMGELİCEM TİPİNİ DE BİLMİYORUM AMAalk78

arca 29-05-2009 07:54 PM

Düğünde iyi eğlenceler sana tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Bende 6. sınıfa giden yiğenime iki nokta yaptım en son. Alamı arayım hatır sorayım dedim aman allahım çocuktan şikayet ütüne şikayet hiçbir şeyi umursamıyor çalışmıyor bugün deneme sınavına girecek kalk hazırlan demesem kalkmıyor sınavlarda çok yanlış yapıyor çok dikkatsiz falan filan kafamı şişirdi.
Ben güldüm sadece dur şu nu iki noktalayım dedim. Önce iki nokta buldum sonra çocuğun sınav sonucunu mutlu bir şekilde annesine annesininde bana iletmesini hayal ettim mutlu yüz ifadelerini uzay boşluğuna gnderdim ve bitirdim. Hiç kasmadım çünkü ablam için olabilir ama benim için bu sorun teşkil etmiyordu
Ertesi gün ablam aradı sınavı sordum Ooo çok iyi bugüne kadar girdiği bütün sınavlardan en iyisi en önemliside matematikten sıfır yanlış (ablam için bu çok önemli matematik) dedi Yaa birde o gün çocuğu sınava götürmemeyi düşünüyordunuz ne oldu dedim. Öyle bir başarı işte bende mutlu oldum Ablama kızı için neler yaptığımı anlattım. gerçek sınavda mutlaka görüşelim dedi (ayrı şehirlerdeyizde ) Ben bu işi biliyorum yaa.. bana yol gösteren herkese minnettarım. Sizinle olmak çok güzel gerçekten.
Gerçekten HAYAT DEĞİŞTİRİYOR burası

sudem8 29-05-2009 07:56 PM

[quote=Siyahça;464304]Allahım ya bana da iki nokta şeysi ver ya da sabır ver artık! hüfff kafayı yiycem![/quote
siyahçam yapma ne olur beni çok üzüyorsun hadi gel iki noktayı birlikte yapalımpartysmiley

Siyahça 29-05-2009 07:59 PM

tipimi üyelerin fotoğrafları kısmısından bulabilirsiniz, kısa, şişman ve kelim...kahvesmiley
hadi yapalım da havadan bir yerden bir nokta mı tutayım önce, rastgele bir yerden mi?

sudem8 29-05-2009 08:00 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464307)
Düğünde iyi eğlenceler sana tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Bende 6. sınıfa giden yiğenime iki nokta yaptım en son. Alamı arayım hatır sorayım dedim aman allahım çocuktan şikayet ütüne şikayet hiçbir şeyi umursamıyor çalışmıyor bugün deneme sınavına girecek kalk hazırlan demesem kalkmıyor sınavlarda çok yanlış yapıyor çok dikkatsiz falan filan kafamı şişirdi.
Ben güldüm sadece dur şu nu iki noktalayım dedim. Önce iki nokta buldum sonra çocuğun sınav sonucunu mutlu bir şekilde annesine annesininde bana iletmesini hayal ettim mutlu yüz ifadelerini uzay boşluğuna gnderdim ve bitirdim. Hiç kasmadım çünkü ablam için olabilir ama benim için bu sorun teşkil etmiyordu
Ertesi gün ablam aradı sınavı sordum Ooo çok iyi bugüne kadar girdiği bütün sınavlardan en iyisi en önemliside matematikten sıfır yanlış (ablam için bu çok önemli matematik) dedi Yaa birde o gün çocuğu sınava götürmemeyi düşünüyordunuz ne oldu dedim. Öyle bir başarı işte bende mutlu oldum Ablama kızı için neler yaptığımı anlattım. gerçek sınavda mutlaka görüşelim dedi (ayrı şehirlerdeyizde ) Ben bu işi biliyorum yaa.. bana yol gösteren herkese minnettarım. Sizinle olmak çok güzel gerçekten.
Gerçekten HAYAT DEĞİŞTİRİYOR burası

çok sevindim arkadaşım benim oğlanda ekonomiden sınıfın en yüksek notunu almıştı, halbuki o dersi kötüydü.meleklerden yardım almanı da tevsiye edrim çok faydalıO0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM.