Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

comte 01-07-2008 09:58 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Neyse, biz burada bir aileyiz. 956k

Bu ailede, bundan öncesi değil, bundan sonrası vardır.

Ve bu ailenin yeni bir üyesi olarak doğru yerde olduğunu söyleyebilirim. art56art56

Kişisel Gelişimine faydalı olacağına inanıyorum.

Paylaşımlarını bekliyoruz. super

stormguard 01-07-2008 10:00 PM

Erkeğim canım ben, o kadarda iki noktalamadım kendimi :) yemek yaptığımı ve ev temizlediğimi yazdığım için bayan zannettiysen, nayır nolamaz.. yalnız yaşamanın zorunlulukları diyelim biz onlara ;)

maximumfelix 01-07-2008 10:05 PM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Erkeğim canım ben, o kadarda iki noktalamadım kendimi :) yemek yaptığımı ve ev temizlediğimi yazdığım için bayan zannettiysen, nayır nolamaz.. yalnız yaşamanın zorunlulukları diyelim biz onlara ;)

nihahaha o zaman dogru bılmısım,sımdı hayal abla da ınsallah ben erkegım o benım rumuzum şekerim, demez dusun sevincli

hayalayaz 01-07-2008 10:08 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Mehmet, hosbulduk..
yo hayır sorunlu bır gelıso larak kabul etmıyorum ben yıne de sorun olarak gormuyorum
Hayal ablayla tanısmak ıcın bır vesıle oldu.. utananadam
Evet bıraz sabırsızım,aslan burcuyum, sert ve dıkbaslıyım tü bana tuh788
hangı baslıgı okusam dıye dort donuyorum hepsınden bıraz bıraz okuyorum
tamamlayamadım hıcbır baslıgı bu baslık harıc..
Site cok guzel tam ılgılendıgım mevzular var,ınsallah gelısımıme yardımcı olucak
ark5

e söylesene be çocuğum, kralı, kraliçe karşılamış..aslında burada en iyi anlaşacak iki kişiyiz..her ikimizde aslan olduğumuz için, birbirimizin sınırlarına azami dikkat ederekten, yaşarız..bunu ben evimdeki diğer aslanla başardım..( oğlum) seninlede başaracağımıza inanıyorum..ben birazda hepinizden büyük olmanın verdiği rahatlıkla, konuşuyorum..( yazmıyorum) yazmaya başladığım zaman karşımdasınızda sizlerin gözlerine baka baka konuşuyormuş gibi oluyorum..geçen gün arkadaşımızın birine, bira içmek yok..otur totonun üstüne demişim...sonradan okudum mesajı..allahtan arkadaşımız beni tanıyor da kızmamış hatta üstünde bile durmamış..seninlede tanışacağız..herbirimiz ayrı ayrı..iyilik yapmaktan kolay bir şey yok..asıl zor olan kötü olmaktır..ben bu bilinçle hareket ediyorum aslan olduğun içinde sen arada parlasanda kükredi yüne derim..kükrememeni tercih etsemde.saygılı sevgiler..konu dışı soruların olursa sorular bölümümüz var..oraya yaz veya herhangi birimize tanımasanda özelden ulaşarak soru sorabilirsin..rahat ol ..sonsuz saygı, sevgi ve arkadaşlık, hatta inanamayacaksın reele taşınan dostluk denizine geldin saygılı sevgiletr

maximumfelix 01-07-2008 10:20 PM

hayal abla ee şeyy ben de kraliçeyim kih kih kih uy897 k8908
erkek dilim heheh sevincli

maxim 01-07-2008 11:50 PM

harikasınız ya arkadaşlar valla muhabbet koyulaşmış hepinize sevgiler kiss3

maximumflex...öncelikle siteye hoşgeldin,burada umduğundan fazlasını bulacağından eminim çünkü burası müthiş
bireylerin bululunduğu harika bir site.....bir çok konuda olduğu gibi bu konudada detaylı paylaşımlar olacaktır,kesinlikle acele etmeye gerek yok,ben hala kitabı okuyamadım siparişini verdim bu hafta elime ulaşır,kitabı okumadan uygulamaya geçmek puzle yi eksik tamamlamak anlamına gelir bana göre,buda sonuç almamızı engeller diye düşünüyorum...kitapta detaylar olduğu için okumak gerekiyor......
bu arada tebrikler TR-ance 25889
bir şey daha var çoktandır cent i göremiyorum sitede nerde acaba ya özledim valla
sevgiyle kalın.....

hayalayaz 02-07-2008 01:16 AM

y789 dunk56 hay allah ee asaletmeap olur yanılgılar bizde düzeltiriz..erkeksi bir havamız var deseeeem dikkatli bakınca yok ya..biz dikkat etmemişiz iki noktayı ararken..saygılı sevgiler

maximumfelix 02-07-2008 02:23 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
y789 dunk56 hay allah ee asaletmeap olur yanılgılar bizde düzeltiriz..erkeksi bir havamız var deseeeem dikkatli bakınca yok ya..biz dikkat etmemişiz iki noktayı ararken..saygılı sevgiler

estagfurullah bu konularla genelde erkekler ılgılenıyor ya o yuzden ısmı kadın adı olanların -aysegul gıbı-dısında tamamı erkektır dıye dusundum kraliçemm ark5

hayalayaz 02-07-2008 02:37 AM

olsun haşmetmeap anlaştık nihayet hayal kadın ismidir ve benim gerçek adımdır..çok severim ismimi aslan burcu isim takıtılıdır ya..bended var bu takıntı azıcık ..anama ve babama daima dua ederim buyüzden nasıl akıl ettilerse, çocuk akıllarıyla bana verebilecekleri en beğenilecek ismi vermişler..neyse biz konuyu daha fazla dağıtmayalım..saygılı sevgiler

TR-ance 02-07-2008 10:22 AM

Herkes Günaydın..

Herzaman Normalde Şirkete Tam Mesai Saatinde GeLirken Bugün Yarım Saat Erken GeLdim Ve Gene Trafiğe TakıLmadım.. smil56 Gerçekten İşe Yarıyor..

SevgiLer..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:39 PM.