![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Neyse, biz burada bir aileyiz. 956k Bu ailede, bundan öncesi değil, bundan sonrası vardır. Ve bu ailenin yeni bir üyesi olarak doğru yerde olduğunu söyleyebilirim. art56art56 Kişisel Gelişimine faydalı olacağına inanıyorum. Paylaşımlarını bekliyoruz. super |
Ynt: matrix'e hükmedin Erkeğim canım ben, o kadarda iki noktalamadım kendimi :) yemek yaptığımı ve ev temizlediğimi yazdığım için bayan zannettiysen, nayır nolamaz.. yalnız yaşamanın zorunlulukları diyelim biz onlara ;) |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin hayal abla ee şeyy ben de kraliçeyim kih kih kih uy897 k8908 erkek dilim heheh sevincli |
Ynt: matrix'e hükmedin harikasınız ya arkadaşlar valla muhabbet koyulaşmış hepinize sevgiler kiss3 maximumflex...öncelikle siteye hoşgeldin,burada umduğundan fazlasını bulacağından eminim çünkü burası müthiş bireylerin bululunduğu harika bir site.....bir çok konuda olduğu gibi bu konudada detaylı paylaşımlar olacaktır,kesinlikle acele etmeye gerek yok,ben hala kitabı okuyamadım siparişini verdim bu hafta elime ulaşır,kitabı okumadan uygulamaya geçmek puzle yi eksik tamamlamak anlamına gelir bana göre,buda sonuç almamızı engeller diye düşünüyorum...kitapta detaylar olduğu için okumak gerekiyor...... bu arada tebrikler TR-ance 25889 bir şey daha var çoktandır cent i göremiyorum sitede nerde acaba ya özledim valla sevgiyle kalın..... |
Ynt: matrix'e hükmedin y789 dunk56 hay allah ee asaletmeap olur yanılgılar bizde düzeltiriz..erkeksi bir havamız var deseeeem dikkatli bakınca yok ya..biz dikkat etmemişiz iki noktayı ararken..saygılı sevgiler |
|
Ynt: matrix'e hükmedin olsun haşmetmeap anlaştık nihayet hayal kadın ismidir ve benim gerçek adımdır..çok severim ismimi aslan burcu isim takıtılıdır ya..bended var bu takıntı azıcık ..anama ve babama daima dua ederim buyüzden nasıl akıl ettilerse, çocuk akıllarıyla bana verebilecekleri en beğenilecek ismi vermişler..neyse biz konuyu daha fazla dağıtmayalım..saygılı sevgiler |
Ynt: matrix'e hükmedin Herkes Günaydın.. Herzaman Normalde Şirkete Tam Mesai Saatinde GeLirken Bugün Yarım Saat Erken GeLdim Ve Gene Trafiğe TakıLmadım.. smil56 Gerçekten İşe Yarıyor.. SevgiLer.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:39 PM. |