![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin ben tabı kı herkesın ıcsel rehberlıgıne guvenmesı gerektıgını ve bu konudakı uygulamanın ve olasılıkların sonsuz oldugunu zaten bılıyorum |
buradakıler ya kıtabı alıp anlamamıs olanlar ve heyecanlananlar ya da kıtabı duyup alıp daha okumadan merakı artanlar ve kendılerınce ufaktan uygulama yapmaya baslayanlar |
Ynt: matrix'e hükmedin Bu Yöntem KesinLikLe İşe Yarıyor.. Normalde Gebzeden KonvoyLarLa GeLirken Bugün Tam 45 Dakika Erken GeLdim.. smiliyface Artık İnancım Sonsuz Bu Yönteme.. ( Ve Bundan Sebep Yaradana.. ) Herkese SevgiLer... |
Ynt: matrix'e hükmedin Canım maximumfelix'ciğim :) Anladım dediğini, senin istediğin gibi paylaşıma devam ediyoruz zaten, eylemlerimiz devam edecek :)) bu arada Tr-ance, harikasın dostum. Bakın isterseniz şöylede yapabiliriz. Aklımıza gelen gündelik olayları buraya yazarız, yöntemi neye uygulayacağını bulamayan kişilerede bir fikir verir. Mesela ben yarın, yapacağım yemeğe uygulayacağım, benden haber alamazsanız büyük ihtimalle zehirlenmişim demektir :))) yada geç haber alırsanız yemeğin lezzetinden transa geçmişim demektir. Sonracığımına evi temizlerken gelen sıkıntı ve gözümde büyüme duygusuna yapıcam :) sonraaaa bi arkadaşım bana telefon etsin diye yapıcam. Spor yaparken geç yorulmak için yapıcam. Bide yağmur yağdırmayı densemmi acaba diye düşünüyorum :) neyse şimdilik, kendimle ilgili olaylar için uygulamaya devam edeyim. Öpüyorum hepinizi. Lütfen yazılara alınmayın, biliyosunuz yazı dilinde duyguları aktarmak kolay olmayabiliyor ve yanlış anlaşılmalar olabiliyor. hayalayaz'da kesinlikle agresifçe yazmamıştır bana göre felixcim, o yüzden senin elinden iki nokta yapılmış leziz bir kek yemek istiyoruz, çaylar benden ;) Sevgiler... |
|
Ynt: matrix'e hükmedin sevgili hayalayaz ve strom,peki haklısınız alınganlık yapmıs olabılır, thumbsanim özür dilerim samimiyetinize inanıyorum, olabılır ınsanlar konusa konusa anlasır su an no problem,yoksa bısı mı yaptınız haha ıcımden sadece kahkaha atmak gelıyor wavegalıba ıkı noktaladınız benı hahaha girlhaha herkese sevgiler ve saygılar stromcum senı erkek sanmıstımmm art56art56 hayal abla senı de erkek sanmıstım tuh788 |
Ynt: matrix'e hükmedin konuyla alakasız bırsey sormak ıstıyorum tamamen yorumunuza ıhtıyacım var, burda sorsam olur mu? bana ılgınc geldı bır de forumda sadece bu baslıktakı arkadasları tanıyorum o yuzden |
Ynt: matrix'e hükmedin Merhaba maximumfelix. actionsmile Öncelikle hoşgeldin diyeyim. vien1 Sanırım biraz sorunlu bir geliş oldu bu. Ama olsun, tartışmalar, güzel dostluklar doğururmuş. Saygı ve terbiye içerisinde yapılan tartışmalara da kavga denmez zaten. Sitede oldukça büyük bir konu arşivi var. İncele biraz istersen. Bu sadece son konulardan biri. Bizler buradayız. Soruların olursa, birimiz mutlaka cevaplar. super Gelişinde Hayal Abla karşılamış zaten. Sitenin Hayal Ablasıdır. Görüş ve önerilerini dikkate almanı tavsiye ederim. 12389 Şimdilik görüşmek üzere. super Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin Merhaba Mehmet, hosbulduk.. yo hayır sorunlu bır gelıso larak kabul etmıyorum ben yıne de sorun olarak gormuyorum Hayal ablayla tanısmak ıcın bır vesıle oldu.. utananadam Evet bıraz sabırsızım,aslan burcuyum, sert ve dıkbaslıyım tü bana tuh788 hangı baslıgı okusam dıye dort donuyorum hepsınden bıraz bıraz okuyorum tamamlayamadım hıcbır baslıgı bu baslık harıc.. Site cok guzel tam ılgılendıgım mevzular var,ınsallah gelısımıme yardımcı olucak ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 AM. |