Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Baris 26-06-2008 09:05 AM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
Ben dün o kadar uğraştım ama yine yapamadım bu yöntemi :) Biraz daha pratik lazım. Özellikle hissedebilme konusunda. Türkiyede yenildi zaten, bütün gece rüyalarıma girdi o son dakika golü :)

Baris 26-06-2008 09:08 AM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
Storm, bu arada birşey sormak istiyorum. Senin bu tekniği ne kadar sürede yapabildin. Yani kolaylıkla yapabilmiş gürünüyorsun. Diyorum acaba bende mi problem var hâlâ yapamadım:) Fazla pratik yaptın mı yoksa ilk deneyimlerinde de yapabilmiş miydin?

stormguard 26-06-2008 10:08 AM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
İlk 3-4 uygulamada herhangi bir netice elde edememiştim, sonra olmaya başladı. Ben uzun süredir bu konularla iç içeyim, hislerim kuvvetlidir ve hızlı bir şekilde içime dönebilirim fakat bu yöntemde keşfettiğim üç tane püf nokta var, onlarla beraber uygulamalarımda çok değişiklik oldu. Birincisi, iki noktayı ellerimi sürterek değil, videoda Richard'ın yaptığı gibi hafifçe vurarak bulmak, o zaman sert ve yapışkan yüzeyleri daha net algılıyorum. Bulduktan sonra ise bağ kurmak için "bir anda" zihnimi bırakmak, durdurmak, boşaltmak ve odağımı sadece iki noktaya yönlendirmek o bağı çok hızlı ve kuvvetlice kuruyor. Bağ iyice kurulduktan sonra, arketipler ve zaman yolculuğu yöntemlerine geçiyorum. Ve üçüncü püf noktada, uygulama bittikten sonra, onunla ilgili artık bir şey düşünmüyorum.. Yani bakalım olacakmı, nasıl olacak, gerçekten olurmu ki gibi fikirlerle uğraşmıyorum. Tamamen salıveriyorum. Bu üç püf nokta gayet önemli. Umarım yardımı olur. Sevgiler.

Baris 26-06-2008 11:06 AM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
Bu püf noktaları çok işime yarıyacak hemen bir deneme yapıyım.

gunesim 26-06-2008 11:14 AM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
arkadaşlar ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi. iki elimizi karşılıklı tutup ne hissetmeye çalışıyoruz anlamadım. birde iki nokta diye bahsettiğiniz nedir? bana yardımcı olursanız sevinirim.

stormguard 26-06-2008 11:45 AM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
Sevgili güneş, burada yöntemi tam olarak açıklamamız etik değil, o nedenle kitabı alıp okumanı tavsiye ediyorum. Zaten kitaptaki gibide detaylı anlatamayız, kitabın bütünlüğü içinde yöntemi çok daha net anlarsın. Sevgiler.

aysegul_tirtil 26-06-2008 12:13 PM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
kitabı en az bir ay sonra falan okuyabilirim ama storm söyledigi dogru kitabı alıp okumak gerekiyor.ben dün tamamen salla pati bir şekilde alabildigine bilinçsiz semih ve kale arasında yaptım.aaa gol attı ama ben bişey yaptım mı bilmiyorum.arkadaslar bu tür şeyler için farkındalıgın gelişmiş olması gerekiyor.sabırlı olup kitabı okumayı bekleyim bari rt67

hayalayaz 26-06-2008 12:24 PM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
arkadaşlar bu konu açıldığından beri, ilgiyle izliyorum..ve özellikle karışmıyorum.storm haklı,bir çalışmaya başladığınız, zaman olacakmı, olmayacakmı, ben yeteneklimiyim değilmiyim..diye düşünmeyin..yetenek herkeste var..ayrıca bir şeyi bir kişi yapabiliyorsa herkes yapar..kimi kısa zamanda kimi uzun zamanda..telekinezi ile ilgilendiğim dönemde..saatlerce fincanı yerinden kıpırdatmak için, başında oturup yoğunlaşmıştım..fincan yerinden kıpırdamayınca sinirlenip başından kalktım..mutfakta su içtim..gittim kitaplıktan telekinezi ile ilgili başka bir kitap aldım..tekrar salona döndüğümde, fincan kıpırdamıştı hatta içine koyduğum su biraz dökülmüştü..ben saatlerce oturup yoğunlaştırdığım enerjiyi başından kalktığım anda serbest bırakmıştım..enerjiyi yoğunlaştırmak ne kadar önemliyse, serbest bırakmak, ve yapabilecekmiyim? ben yapamam gibi olumsuz sorular sormamakta okadar önemli. hadi bakalım burada bir kurs açtınız bizlerde faydalanmak için nefesimizi tuttuk izliyoruz..ve öğrenmeye çalışıyoruz..kolay gelsin..harikasınız..hele birde bu konunun dışında bir şey yazmadan sürdürürseniz tek kelimeyle muhteşemsiniz.( telekinezi hakkında soru sormayın diyorum..sitede bu ve benzer konulara karışmıyorum ve burası sadece matrix'in yeri olsun..yukarıda ben enerjiyi nasıl bırakacağınızı anlatmak için yazdım..telekinezi konusunu, .hepinize saygılı sevgiler

hava-hoş 26-06-2008 12:28 PM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
izliyorum ben de... tüm dikkatimle..

stormguard 27-06-2008 10:22 PM

Ynt: matrix'e hükmedin
 
Selam,

Özelden sorulan bir soru nedeniyle faydalı olacağını düşündüğüm için buraya da yazmak istedim. Soyut olay ve durumlar için 2 noktanın nasıl kullanılacağı sorulmuştu. Örneğin; işe girmek gibi.

Bu örnekte; İş teklifi almayı sağlamak için, ilk noktayı kendi üzerinizde seçerken, 2. noktayı işe girmek istediğiniz yer üzerinde seçersiniz (bu yeri hayali olarak 3 boyutlu imajine edin - hologram gibi ve o hayal ettiğiniz görüntü üzerinde noktayı belirleyin, yani 2. nokta karşınızda havada olacak, çünkü hayalinizi karşınızda, boşlukta kuruyorsunuz) 2 nokta arasındaki bağı kurduktan sonra, kitapta anlatıldığı gibi bilgiyi kuantum alanda değiştirin ve aynı zamanda arketipleri de kullanın.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.