![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Ben bu sabah, dün haber verdiğim üzere yaptığım yemeğe uyguladım ( merak edenlere; patatesli, biberli, domatesli patlıcan yemeği yaptım :) bu arada yemek yapmaktan hoşlanmıyorummmm. Birinci nokta ağzım ( tat alıcam ya ondan ) ikinci nokta yemekti. Arketip kullandım. Zaman yolculuğu kullanmadım. Yemek hazır olduğunda ki bu yemeği daha öncede bi kaç kere yapmış birisi olarak, bugün yaptığım yemeğin hepsinin şahı olduğunu söyleyebilirim :) ellerime sağlık, bi daha yemek yapmak istemiyorum, daral geldi off off :)) |
SevgiLer.. |
Ynt: matrix'e hükmedin Bugün Yatmadan Önce Lucid Rüya Görmek İçin İki Nokta Uygulayacağım.. SonuçLarını Haber Veririm SizLere.. smil56 SevgiLer.. |
|
Açıkçası Bende AStrali Düşündüm Fakat Ne BiLeyim.. BeLirLi Ön YargıLarım Var Sanırsam.. ( OLumsuz AnLamda.. ) |
Ynt: matrix'e hükmedin Astral boyuttaki varlıkları kasdediyorsan, koruma ile çıkıyorum ben.. neyse bu konuyu burda açmayalım. Lucid rüyanın keyfini çıkar ;) |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaslar zaman yolvuluguyla gerıye gıttım mesela,ee sonra napıcam gıttıgım yerde kalıyorum bunun soruna cozumu ne anlamadım dogrusu zaman yolculugu.. gıttıkten sonra ne dusunucem kı? bır de bısı dıyıcem,natalıe reıd gecmısı degıstıremezsınız dıyor ama bence degısır rıchard oyle dıyor, mesela bırıne bısı soyledım unutturmak ıstıyorum bunu yapabılıyormusuz bunu yapabılen bence gecmısı de yenıden sekıllendırır fotonlar gecmıse ve gelecege hareket edemıyor muydu,ediyordu bence.. |
En Basitinden Baş Ağrısı İçin Yapılan Zamanda YoLculuğunu Anlatayım Ben.. Mesela Atıyorum Şu an Başın Ağrıyor 2 Nokta Ve Zamana Yolculuk Tekniklerini Uyguluyorsun.. Diyelim 2 Saat Öncesinde Döndün.. Döndüğün Anda Benim Başımdaki Fotonların Durumu Nasıldı Diye Sorduğu Anda Baş Ağrısı Gidiyor.. smiliyface (En Azından Bende Eser KaLmıyor.. ) Ve Ayrıc Bencede Geçmişimizi Yeniden YazabiLme Şansımız Var.. Bunu İLerde Denemeyi Düşünüyorum Ama... SevgiLer... |
Ayrıca bana göre, geçmişi değiştirmek diye bi şey tabiki yok, çünkü hafızamızdaki herşey aslında geçmiş değil, aksine biriktiği için bizim şu andaki durumumuzu belirleyen "şimdiki" etkiler onlar. Dolayısıyla geçmiş ve gelecek "şimdide" toplanıyor. Bunun haricinde başka bir açıdan bakarsak, geçmişte yaşadığımız "şimdiki anda yaşadığımız şeyden" farklı bir olay olsa bile, o yine hali hazırda şimdide bulunan gizli bir potansiyeli/olasılığı ifade ediyor. Dolayısıyla, geçmiş gibi gözüken ama aslında şimdide gizli olarak var olmaya devam eden potansiyeli tekrar aktive ediyoruz. Örnekle söylüyorum: Şu anda diyelim bacağım ağrıyor ama 2 sene önce ağrımıyordu. O2 sene önceki "ağrımama" olasılığı şu andada gizli olarak mevcut ve ben o olasılığı şimdiki anda yine aktive ediyorum. Yani aslında geçmişi değil, her zaman mevcut olan şimdiki potansiyelleri aktive ediyorum. Bu bana göre böyle. Biraz karışık gibi yazdım ama, bi kaç kere okuyun lütfen :)) |
gecmıs yenıden sekıllenırse sımdı de yenıden sekıllenır oyle degıl mı olasılıklar sınırsız hehehe ben kitaplarımın hepsını okuyum, gosterıcem nasıl yapıldıgını daha tam kapamadım bazı seylerı belkı de bılınc dırenıyordur o yuzden yapamıyorum su an bazı seylerı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 PM. |