Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

arca 29-05-2009 08:04 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Evet o kadar çok soru sormuşsunuz ki oku oku günlerce not al dünyam döndü ama hepsi gerçekten eğiticiydi düşüncenize sağlık. Storm, Mumınokan, Hayalayaz, Redflowers sabırla cevaplamışlar. Bazen mesajlarından anladığım kadarıyla tansiyonları fırlamış ama anlamadığımız için hemen yumuşayıvermişler sonra y789ama bak sabırları boşa çıkmamış hiçte.. bizim başarımız onların başarısıalk78değil mi ya?

sudem8 29-05-2009 08:07 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464310)
tipimi üyelerin fotoğrafları kısmısından bulabilirsiniz, kısa, şişman ve kelim...kahvesmiley
hadi yapalım da havadan bir yerden bir nokta mı tutayım önce, rastgele bir yerden mi?

noktaya çok takılma kendini hislerine bırak.içinden neresi geliyorsa iki olay düşün diyelim ki oğlun sınava girecek başarılı olsun.oğlun bir nokta dersteki başarı bir nokta.ikisinin arasında zaten bir çekim luyor bağlantı kurulduğunu sen hissediyorsun garip bişiler oluyor.tam o sırada oğlunu sınavda sorular güzel cevaplarken gözünde hayal et çıktıktan sonra sınav superdi çok kolaydı dedğini kulaklarında duy o sesi bu bir örnek arkadaşım benim oğluma yaptığım sınavdan sonra arıyor superdi diyor.ama ilk önce masada yapmanı tavsiye ederim

sudem8 29-05-2009 08:09 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464312)
Evet o kadar çok soru sormuşsunuz ki oku oku günlerce not al dünyam döndü ama hepsi gerçekten eğiticiydi düşüncenize sağlık. Storm, Mumınokan, Hayalayaz, Redflowers sabırla cevaplamışlar. Bazen mesajlarından anladığım kadarıyla tansiyonları fırlamış ama anlamadığımız için hemen yumuşayıvermişler sonra y789ama bak sabırları boşa çıkmamış hiçte.. bizim başarımız onların başarısıalk78değil mi ya?

senin görmedğin özeller var dahay789

arca 29-05-2009 08:10 PM

Ben bunu hiç düşünmemiştim tavsiyene mutlaka uyacam sudem sağol.. Melekler hımm..

Siyahça 29-05-2009 08:12 PM

hah işte böyle taane taaane anlatın güzel arkadaşım!

bak bunu bilmiyordum işte; noktanın biri diyelimki oğlan, diğeri oğlanın sınavı...
ben o iki noktayı sadece havadan elimizle bulacağımız elektriksel bir çekim gibi birşey sandım...

mesela bir yerden miras kalsın istiyorsak,
bir akrabayı ölerken düşünmek ilk nokta, paranın bizim hesaba yatması da ikinci nokta mı olur?

sudem8 29-05-2009 08:13 PM

Siyahça masanın üzerinde sağ elinin orta parmağını gezdir parmağın yapışmaya başladığı noktayı bas.bu sen diyelim ikinci nokta sol orta parmağınyine gezdir yapışan hareket etmeyen noktada bastır.bu da istediğin olay neyse değişmesi gereken yada.bu iki parmağın birbrini çektğini zihninde canlandır.niyetini düşün bağlantı esnasında istedğin olayı olmuş şekilde ayrıntıları ile düşün.sesleri duy zihninde

ismira 29-05-2009 08:14 PM

Arkadaşlar bir süredir uzak kalmıştım konudan. Bugün okuyunca çok hoşuma gitti buradaki paylaşımlar ve yeniden motive oldum. Hepinize teşekkür ederim paylaşımlarınız için...

[quote=lale85;464290]benim anlamadığım bu yöntemde isteği yerine getiren nert67 o hissedene kadar bi hal olduğum enerjimi yoksa benim bakış açım mı sevincliyani bunun püf noktası mantığı ne.

Bunun püf noktası her ikisi de. Şöyle ki;

Kuantum alanda sonsuz seçenek veya olasılık var ve biz bilerek bilmeyerek seçmiş olduğumuz seçenekleri yaşarız. Yaşadığımız seçeneğin de realite oduğunu sanıyoruz. Başka bir deyimle realitenin seçmiş olduğumuz olasılıktan ibaret olduğunu sanıyoruz. Oysa sonsuz seçenek kadar realite var kuantum alanda. olmasını istediğimiz durum da buna dahil.

İşte iki nokta tekniği de kuantum alana girişi sağlıyor. Halihazırda var olan durum (birinci nokta) ve kuantum alanda seçtiğimiz alternatif durum(ikinci nokta) arasında bağı kurduğumuzda o enerjiyi hissediyoruz. Enerjiyi hissetmek için her hangi iki nokta yeterli. Ancak amaç salt enerji hissetmek değil, istediğimiz bir durumu realiteye getirmek olduğuna göre o istediğimiz durumu da belirlememiz gerekli. Bunu da imgeleme veya arketipten yararlanma yoluyla yaparız.

Aklıma gelen bir örnekle açıklamaya çalışayım. Evimizde iş gören elektrik akımı ve tesisatı var değil mi? İstediğimiz lambayı açmak için onun anahtarına basarız. Bastığımız anda lambayla arada elektrik bağlantısı kurulur. Düğmeye basarız, lamba yanar. İki nokta arasında köprü kurulur, fizik yasası işler.Buraya kadar mekanik bir durum söz konusudur. Fakat biz mekanımızdaki ışığın rengine, gücüne ve mekanın estetiğine göre seçim yaparız ve o sonucu sağlayacak lambayı seçeriz. İşte burası ikinci kısma tekabül eder, alternatif durum seçimi. Seçtiğimiz, istediğimiz sonucu ikinci nokta olarak kullanabilmek için de imgelemeyi kullanıyoruz. İlla da uzun uzun imgelemek de şart değil bence, o sadece bir araç, yeter ki ikinci noktaya net bir durum koyabilelim.

Ancak işin mantığını kavramaya çalışırken karmaşık hale getirmeye gerek yok bence. Bu bir sistem ve basitçe uygumak yeterli.Bu noktada sudem8 e katıldığım bir yer var, istediğimiz durumun zihinsel olarak fotoğrafını çekmek çok etkili oluyor bende de..

Umarım açıklayabilmişimdir. Sevgiler herkese...

sudem8 29-05-2009 08:16 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464316)

bak bunu bilmiyordum işte; noktanın biri diyelimki oğlan, diğeri oğlanın sınavı...
ben o iki noktayı sadece havadan elimizle bulacağımız elektriksel bir çekim gibi birşey sandım...

bir akrabayı ölerken düşünmek ilk nokta, paranın bizim hesaba yatması da ikinci nokta mı olur?

ben de öyle düşünüyordum.parmağımı havada nereye bascam öbür elim boşta nereye koycan diye şimdi çok gülüyorum.seni anlıyorum aynı aşamalardan bende geçtim
s45apk

sudem8 29-05-2009 08:17 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464316)

olumlu güzel duygularda işler kötü şeylerde işlemez bu hayatım

Siyahça 29-05-2009 08:21 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464317)
Siyahça masanın üzerinde sağ elinin orta parmağını gezdir parmağın yapışmaya başladığı noktayı bas.bu sen diyelim ikinci nokta sol orta parmağınyine gezdir yapışan hareket etmeyen noktada bastır.bu da istediğin olay neyse değişmesi gereken yada.bu iki parmağın birbrini çektğini zihninde canlandır.niyetini düşün bağlantı esnasında istedğin olayı olmuş şekilde ayrıntıları ile düşün.sesleri duy zihninde

Allaaahhh! galiba azıcıcık yaptım gibi! masanın üzerinde deneyince daha iyi anladım! (eşim delirmişim gibi bakıyor ama olsun!)
önce ilk noktayı hissettim (allahtan masa pis, her nokta eline yapışıyor zaten) bu nokta bendim..sonra ikinci noktayı buldum ve memleketten bir miras toprağın satıldığını, 25 milyorun bize düştüğünü hayal ettim, hatta yeğen telefonla arayıp müjde veriyordu...bu ikinci nokta paraydı yani...iki noktanın birbirini çektiğini düşündüm...

e şimdi teknik bu mu? oldu mu yani? doğru yaptım mı?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:17 PM.