![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
siyahça bu arada bende sanki daha iyi anladımwink77,olduğumuz durum bir nokta,olmayı imgelediğimiz durumda bir nokta sanırım,doğrumu arkadaşlary789delirdik mi nee,bende acaba miras bırakan petrol zengini bi amcam varmı acaba diye sormaya başladım kendimesevincli,olur ya ,bizim aile biraz karışıktakhkh56 |
Cevap: matrix'e hükmedin siyahça kitabtan alıntılarda okuduğuma göre parmakları yanyana getirin en son diyor ama ben yapmadım.birgün dizlerimde yaptım.iki dizim yanyana geldi o zaman anladım aradaki çekimi.hem itiyor sanki hem çekiyor o arda sende hayal kurup imgeliyorsun |
Cevap: matrix'e hükmedin kardeşim madem bu kadar anlamayan varmış da niye kendimi kaç gündür aptal hissettirip kendimden soğutuyorsunuz?! açıkca söylesenize, biz de anlamadık bize de biri anlatsın diye... durun şimdi, bağlantı, elektrik, enerji akımı, titreme, kendinden geçme falan hiçbir şey yok bende, sadece hayal ediyorum ve barnaklarım birbirini çekiyor gibi düşünüyorum... olmuyor değil mi? ağla2 |
|
Cevap: matrix'e hükmedin küçük isteklerle başla demiştin ya arkadaşım; yarım saattir masanın üstünde silinmedik ellenmedik nokta bırakmadım, kocam acıkmış da, yan komşu arada bizi besler, işte ilk nokta aç kocam oldu ikinci nokta yan komşu insanı oldu...yemeğin üzerindeki buharı bile hayal ettim, teşekkür bile ediyordum hayalimde... bekliyoz, Allahtan umut kesilmez, ama adam açlıktan elimizde kalacak gibi görünüyor! ağla2en iyisi ben daha fazla saçmalamayayım, kalkıp kocama bir kap yemek pişireyim! ağla2 (hüff vazgeçtim! koskocaman piknikten geliyoruz, uyanık olsaydı aç gelmeseydi o da! en iyisi klavye üstünde uyuma sömürüsü yapayım, kalkıp o yemek yapsın! bu daha pratik) |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin sen bana kızdın ama?! ağla2evet kızdın, bağırdın gördüm! ağla2 (ne çekimi arkadaşım, hani dedin ya zihinden uyduruyoruz diye, hayal edin diye...elektriksel birşey yok demiştik, kandırık mı yaptın?) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM. |