![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin tamam affettim...kahvesmiley masada yaparken evet, barnaklar arası bir çekim hissediyorum sanki...(ama yemek hala gelmedi, yeğen de hala aramadı haberin olsun) |
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=gülpor;464347]Sudem sung66,sen şimdi dedin ya ;aynı hatayı bende yapıyodumrt67,yani iki arada yapma durumusevincli,ne zaman forumda senin örneklerini okusam o dakikablissyyapmaya çalışıyodum,forumdaki bazı arkadaşlarda çabasızca deneyin ve bırakın dedikleri içinsmil56,öyle deniyodum işte smileydance,ama daha ciddi deniycem...[/quotegüzelim ben yanlızken yapıyorum odada adeta transa geçiyorum ve çok etkileniyorum.annemin yanında yapınca dikkatim dağılıyor zihnimi yoğunlaştıramıyorum.kasılmadan sıkmadan dedğim o ama hissedeceksin.o an bilinç kaybı gibi birşey oluyor.geçici... |
Cevap: matrix'e hükmedin khkh56 Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin al işte! bende bilinç kaybı da olmuyor bak! (ama bu ara sık sık hafıza kaybı oluyor) |
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=sudem8;464349] Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin sabrınız için kutluyorum sizi arkadaşlar...ama galiba benim öğrendiklerimi sindirmem ve yalnız kalıp biraz düşünmem gerek... teşekkür ederim emeğiniz için... ben gidip suç kanalımı izleyeyim, düşüneyim bir taraftan da...belki daha sonra aniden birgün beceriveririm bunu... ne de olsa muhteşemim! ağla2 |
Cevap: matrix'e hükmedin çok pratik yap, iyice bağlantı kurmayı hisset |
Cevap: matrix'e hükmedin 956kbiz de seni kutlarız canım arkadaşım öğrenmek için gösterdğin çaba gözlerimi yaşarttı25889ağla2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 PM. |