Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ayses 08-06-2009 10:06 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464652)
Ayses slm arkadaşım ,dün gece iki nokta ile müthiş bir deneyimim oldusevincli,senin yukarda dediğin kalp çarpıntısı ,dudaklarda tebessüm,gözlerin kısılması hali bendede oldu,koşarak uzaklaştımblissy,sanki başka bi boyuta geçmiş gibiydim,birkaç saniye sürdü,ve işin garibi ilk defa aradaki çekimi falan hissettim,sevincli

bir katkım olduysa ne mutlu bana:D cok sevındım...ve gercekten ınsan basardıgını gorunce kendını cok farklı hıssedıyor:)

gülpor 08-06-2009 11:23 PM

Alıntı:

ayses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465816)
bir katkım olduysa ne mutlu bana:D cok sevındım...ve gercekten ınsan basardıgını gorunce kendını cok farklı hıssedıyor:)

rt67Ayses sonraki denemelerim mlsf başarısız oldusad456,kitabı almadan bilgileri özümseyemiycem sanırım...sevgileerwink77

krizanten 09-06-2009 06:46 AM

Çok ilginç doğrusu...

dejaa 09-06-2009 08:09 AM

para ve maddi istekler için yapacağınız niyet:

" bütünün ve benim hayrımaysa " diye başlamalı..... her para saadet mutluluk getirmez ve evren sizin istediğinize bakar olumlu yada olumsuz yanlarıyla ilgilenmez...

2 nokta yapılırken nefes tekniğini uygulamak konsantrasyonu ve enerjiyi çok daha kolay hissetmenizi sağlar en kolayı 2-2 tekniğidir... eşit miktarda ne hızlı ne yavaş nefes alın ciğer değil karnınız şişecek ve aynı miktarda ve hızda nefesi bırakın...

dejaa 09-06-2009 08:12 AM

Alıntı:

nilsoy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465686)
ACİLLLL
arkadaşlarr tüm matrix ciler... oğlum sbs ye girecek ...... stresli... ne olur yardım edin .. nokta yapın.... ben kaçgündür deniyorum.. ama hayalgücüm özürlü olduğundan olmuyor bir türlü... aklıma sizden yardım istemek yeni geldi ( ah siyahça ah.... hep ssana gülerken unuttum gitti.işte... )
benim oğlan turuncu bişi........ çilleride var.... ( havuç diyorlar ).... adı baransel .... yardımmmmmmmmmmmmmmmm

olur, olmaz diye birşey yok sende bu evrendeki muazzam enerjilerden birisin fakat şunu aklından çıkarma.. evrende senin oğlun annen baban kardeşin kocan yoktur evrende herkes bir bireydir tek başınadır... niyetin "oğlum" olarak olmamalıdır... oğlum dediğinde oğlun evrende bulunamayacaktır dolayısıyla işe yaramayacatır. adı ve soyadıyla hitap etmelisin ve annelik duygundan arınmalısın ( kolay değil ama zamanla olacaktır )

Turhan 09-06-2009 09:45 AM

Arkadaşlar çok yaklaştım ama bir aksilik çıktı başaramadım. Ama oluyor inanın doğru düşündüğünüz zaman oluyor ben neyi eksik yaptığımı anladım düzeltmeye çalışacağım gerçi fazla zamanda kalmadı ama bakalım.

ismira 09-06-2009 09:48 AM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465851)
Arkadaşlar çok yaklaştım ama bir aksilik çıktı başaramadım. Ama oluyor inanın doğru düşündüğünüz zaman oluyor ben neyi eksik yaptığımı anladım düzeltmeye çalışacağım gerçi fazla zamanda kalmadı ama bakalım.

Hmm...Sonuç gerçekleştiğinde, deneyimini bizimle paylaşmayı hatırlarsın umarım... Başarılar...

ismira 09-06-2009 10:36 AM

[quote=dejaa;465846]para ve maddi istekler için yapacağınız niyet:

diye başlamalı..... her para saadet mutluluk getirmez ve evren sizin istediğinize bakar olumlu yada olumsuz yanlarıyla ilgilenmez..."

Dileklerimizde kendimizin ve bütünün hayrını gözetmek çok önemli bence de.

Ancak " bütünün ve benim hayrımaysa " ifadesi, bilinçaltımda kuşkuyu bırakır -ya hayrıma değise?- ve dolayısıyla güvenle serbest bırakamam sanırım.

Ben, istediğim sonucu imgeledikten sonra, "bu ya da daha iyisi, benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde şu anda ve şimdi gerçekleşiyor" diyerek serbest bırakmayı daha uygun buluyorum. Ama en başta,
1) başkalarının iradesini yönlendirecek,
2) başkalarına zarar verecek,

şekilde dileklerde bulunmamaya özen gösteriyorum.

suxvegas 09-06-2009 11:25 AM

Mümin Bey merhaba,

Bu ikili bağlantı olayı nedir? Yeni üyeyim ve merak ettim?? Bilgi verirseniz çok memnun olurum. Litabı da var zannediyorum. Adı nedir??

Çok teşekkür ederim.

ışıkk 09-06-2009 11:31 AM

Bir deneyimimi paylaşayım arkadaşlar, geçen gün hastaneye gidicem sabah.otobüslerin kalktığı ilk durağa gittim.saat 08:30 ' da sanıyordum.hareket memuruna sordum nerde kaldı diye.otobüsün 08:15'te gittiğini bidahakinin ise 09:00'da geleceğini söyledi.bir yarım saat daha bekliycektim.ne kadar sıkıcı olduğunu bilenler bilir.ttli3. aklıma geldi neden iki nokta yapmayayım ki dedim.girlhaha.gözümdede gözlük vardı hemen gözlerimi kapattım otobüsün geldiği yöne baktım,ellerimdeki bağı kurduktan sonra,sağ tarafta otobüsü gelirken imajine ettim,sol taraftada gelmediğini.sonra yavaş yavaş görüntüleri birleştirdim,sadece otobüsün geliyokenki görüntüsü kaldı.bir de son kez dedim ki "iki dk sonra gelsin." bunu söylerken imajine ettim numarasına kadar.saat 08:48'di.ve 08:50'de geldi.hareket saati 09:00 olmasına rağmen.ooo67 hadi otobüs direk gelse neysede ilk durak olduğu için hareket saatini beklemesi gerek.ama geldi iştettli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM.