![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin www.vtunnel.com a girip ordan site olarak youtube.com u yazıp gırın search kısmına richard bartlett, matrix energetics yazın richy nin videoları cıkıyor cok hızlı konusuyor ya da ben hakım olmadıgım ıcın oyle gelıyor bana en azından rıchy nın sesını duymus olursunuz,sesını duyunca enejısı bıze gecıyormus mesela cat3500 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin Pamuk'cum çok doğru söylüyorsun aslında.Bende olması gerektiği kanaatindeyim.Ama kullanılan o kadar çok şifa tekniği var ki yurtdışına gitmeye gerek duymadan insanlar ellerinin altındaki kaynaklardan faydalanmayı tercih ediyorlar.Bir araştırmak lazım var mı yok mu diye.Olsada bunun masterlığını almış mıdır bakalım. Neyse ben çekmeye başlıyım en iyisi.Bu günlerde ne çeksem kat kat dönüyor.Ama yardıma hayır demem. |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili Pamuk, En kisa zamanda amerikaya gidip bu seminerlere katilip ögrenmek icin coktan iki nokta yaptim bile sung66 Bir kötü haberim daha var bu konuda, kimsenin morali bozulmasin yinede. Dün disarda kapi kenarinda ölmek üzere olan bir kus buldum, üzülmekle birlikte iki nokta aklima geldi ve kendimce uyguladim. Sokakta kalmasin diye balkona aldim. Ancak bir gün yasayabildi. 88a Sunu hep bulmaya calisiyorum; gerceklesmeyen uygulamalarimda eksik olan ya da yanlis olan ne ? Gerceklesenleri tekrar kafamdan gecirip cözümlemeye calisiyorum.Neyse devam devam devam smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Mavifırça ben kendimce suna inanıyorum.İki nokta da olsa,başka bir şifa tekniği de olsa uyguladığın zaman bütünün hayrına olacak şekilde akar.Zaten söylenen de budur. Sen gerekeni yapmışsın.Ama evrene göre olması gereken olmuş.Her canlıyı kurtaramazsın.Bu mümkün değil.Kurtarsan da denge bozulmuş olur. Uzun lafın kısası sıkma canını,kendini üzme. |
Kolayca gelsin canım çektiklerin,sevgiler güzellikler herşey kiss3 kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaslar alakasız ama auramızı nasıl gorecegımızı ogrendım bugun yazmak ıstedım artı parantez olarak los bır ısıkta aynaya yuzumuze bakıyoruz ıkı kaşın arasında boyle 1 cm yukarda 3. göz tabir edilen noktaya bakıyoruz yanı.. ve bır kac sn sora kendı bedenınızı cevreleyen bı dumanımsı auranızı goruyorsunuz blissy blissy blissy ben cok bakamadım azcık korktum acık renk grı yada ucuk mavımsı bısıdı baska bısıler gormekten korktum sevincli dusun |
HErkese SevgiLer... |
Ynt: matrix'e hükmedin videoyu izlerken enerji akışı olup olmadığını anlayamadım ama..... kitabı okumaya başladığımda ve okumaya devam ettiğim zamanlar, anlamak ve kavramak için zihnimide bu yönde adapte etmiş durumdayım.....başımın arka üst bölgesinde bir yoğunluk hissettim...... bakalım sonuna kadar okuyabilecekmiyim....aa34 sevgiyle kalın... |
Ynt: matrix'e hükmedin SeLam.. Bence Bu Teknikle Telkin Etkisini Hızlandırabilirisiniz.. Ben Bunun OLabilirliğini Denemek İçin 2 Saat Önce DinLedim Ve Gerçektende Etkisi Var.. ( Daha Çabuk.. ) Herkese SEvgiLer... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |