![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Açıkçası Ben Astralden Tırsıyorum .. neseli56 ŞöyLe Birşey Var İnsan Dediğiniz CanLı BiLmediği Şeyden Korkar HaLde OLduğu İçin Ve Benimde Bir Tecrübem OLmadığı İçin Yanaşmıyorum Çok.. Fakat Lucid Rüya OLayı Efsane Bişey Yahu.. y789 |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili hayalayaz, Ne derler, siz benden cok yasayacaksiniz. Hologram, holografik boyutlar v.s. arastirirken, zaman bulup buraya aktarayim diyordum ki, senin konuyla ilgili yazin benden önce yerini almis bile. Cok begendim, tesekkürler.Iki nokta konusundaki yaptigin calismanin sonucunu alman sevindirici. Gerci senin sonuc alman bizlere göre daha hizli, buna sasirmadim. Storm, TR-ance ve diger arkadaslar calismalariniz herkes icin motive edici. Bende hala devam ediyorum, adeta gün icinde oyun oynuyorum noktalarla, bir cözümleme süreci baslattim. Herkese basarilar. smiliyface |
SEvgiLer.. |
Ynt: matrix'e hükmedin Tekrar merhaba herkese ve merhaba TR-ance, Kendi bedenimle ilgili calismalarda birebir sonuc aliyorum, basagrisi, ya da baska bir agri. Ancak baska uygulamalar icin bazi kendimce arastirmalar yapmakla mesgulum su siralar, hem kitaptaki ve hemde bu forumdaki temel bazi terimleri anlayip icsellestirmekle mesgulum. Ayni zamanda, cözümlemeler demistim, kisacasi kendimi biraz daha kesfetmekle ugrasiyorum. Ben herkesin aldigi sonuclari yazip yazmamasini kendisine birakiyorum, cünkü bazilarimiz aciklamaktan rahatsiz olabilir, kendilerine saklamak isteyebilirler. Isteyen zaten acikliyor. Motive olmak icin aslinda simdiye kadar yazilanlar fazlasiyla yeterli, birazda kendimizi motive edecek calismalari kendimiz yaratmaliyiz. Hem merak etmeyin, bu isi ögrenmek isteyen zaten coktan ise baslamistir bile, kimsenin bu konuda bir sey söylemesine gerek yok, baskasinin söylemleriyle yola cikan zaten bir noktadan sonra yine tikanacaktir. Herkese basarilar smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben de bir deneyimimi aktarmak istiyorum. djj Ben bugün sınava girdim. Ortalama yükseltme sınavları. Tüm sene boyunca 62den yüksek notum yoktu Matematikten, Not ortalamam da zaten 56dan 3'tü. 100 alırsam toplam not ortalamam 67,5 den 70,5 e çıkacak ki benim için büyük bir artış olacaktı. Ve dün akşama kadar hiç çalışmadım. Dün akşam dedim, bi iki nokta yapayım bakalım ne olur. Yaptım. Sabah erken kalktım, dedim biraz kitaba göz atıyım, belki bişeyler kaparım son saniyede, 15 dakika baktım kitaba, bazı formüller falan aklımda tutmaya çalıştım. Neyse okula gittim, girdim sınava. Soruları hoca çok basit sormuş. Geçen sene girdiğim yüksetme sınavlarında böyle çok kolay sormazlardı. Ve sabah baktığım formüllerden cıktı, o kısacık 15 dklık tekrar benim inanılmaz işime yaradı. Tüm soruları yaptım. 2-3 defa da kontrol ettim. Büyük ihtimal, bir aksilik olmazsa 100 alıyorum. Bu iş hoşuma gitti, ben bu yöntemle son senemde tüm sınavlardan 100 alırım aa34 aa34 Acaba öss için de mi uygulasam? aa34 aa34 Bu aradada şunu da ekliyim. 1. noktam başım, 2. noktayı da sınav kağıdı olarak belirledim. Arketip zaman yolculuğu falan kullanmadım. |
SevgiLer... |
|
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaslar bisey diycem aslinda utaniyorumda demeye..cesaretimi topladim ve yazmaya karar verdim bu konuyu basindan sonuna kadar okudum... tekrar okudum....inanmiyacaksiniz belki fakat halaaaaa anlamadimmmmm 88a arkadaslar mutlaka kitabi okuyun diye tavsiyelerde bulunuyorlar fakat kitabi burda bulamadim.. Hollandanin ufak bir sehrinde yasiyorum..turkce kitaplar bulunmuyor malesef.. aramizda kalsinda..aptalmiyim neyimmmm bi turlu anlamadim bu isi arkadaslar bakalim ben dogru anlamismiyim... 1-bende boyun agrilari var...iki noktayi belirlemem lazim.. sag elimi boynuma koydum diger elimide omuzuma...agrilarimin iyilesmesi icin niyetlendim..gozlerimi kapattim... hic bisey dusunmeden biraz bekledim.. ve sonra dikkatimi baska seylere verdim 2-cok ozledigim bi arkadasimin beni aramasi icin 2 nokta belirlemem gerekiyor...bende iki gulu sectim...gozlerimi kapadim beni aramasi icin niyet ettim....yine bir iki dakika boyle hic bisey dusunmeden bekledim..hepsi bu.. arkadaslar ne olur bu konuda bana yardimci olun..cunku ihtiyacim var buna.. yigenlerim agustos ayinda Turkiyeye tatile gidiyorlar..onlara siparis vericem.. Sevgilerimle |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili Su_Duru, Seni kitaplara ulasamama konusunda cok iyi anliyorum, cünkü bende ayni sorunla karsi karsiya kaldim, ama artik degil. www.tikla24.de gir, ara cubuguna kitabin ismini ver ve siparis et. 24 saat icinde kitap posta yoluyla elinde.Kargo 4.90 veya 4.50 euro sanirim. Bende buradan ulastim kitaba. Kitabi okuduktan sonra uygulamalari artik istersen aktarabilirsin bizlere, basarilar. hismiley |
Mavifirca tesekkur ediyorum...fakat bu verdigin siteyle daha once siparislerle ilgili bi iletisim sorunu yasadigim icin tercih etmiyorum..ben Agustosa kadar burda arkadaslarin deneyimlerini okuyarak.. ve sizlere soru sorarak kendime uygulamalar yapmak istiyorum..sabreden dervis muradina ermislerden olucam bu durumda... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 PM. |