![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben dua ederdım allahım nolur sunu sunu yapmamıs olayım, sunla sunla tanısmamıs olayım sunu suna dememıs olayım dıye bence benım gıbı dua edenler vardır ne uyanıgım ama hihihih sımdı dualarım kabul oldu ve teknık bılgıye ulasıyorum k8908 k8908 yandann uy897 uy897 bazı seylerı hayatımdan tamamen cıkarıcam |
Ynt: matrix'e hükmedin Geçmiş dediğimiz nedir? Bir hafıza kaydıdır, mesela hafızan olmasaydı geçmişin olacakmıydı, öyle bi şeyden bahsedebilecekmiydin? Hayır... Peki geçmiş dediğin hafızana kaydedilen olayların duygu yüklerini ve getirdikleri sınırlayıcı inanç ve davranış kalıplarını nerede deneyimliyorsun? Şimdi'de deneyimliyorsun. O zaman geçmiş, şimdide bütün haliyle mevcuttur demek yanlış olmaz bana göre ve bu nedenle geçmiş şimdi'dir. Ve böyle olduğu için zaten değiştirilebiliyor, zira gerçekten şimdide mevcut olmayan bir geçmiş var olsaydı.. asla değiştirilemezdi. biz yine senle aynı şeyi söylüyoruzda sen dişi aslan şeklinde ben kaplan şeklinde söylüyorum :)) ama ikiside kükreme ;) neyse ben gitmem gereken yere geç kaldımmm, bi kaç saatliğine yokum.. fazla yazmayın :) |
Ynt: matrix'e hükmedin Bugün Gene İşten Erken GeLmeyi DeneyimLeyebiLdim.. smiliyface Hemde Düne Göre Daha Erken Bir Saatte Evime GeLdim.. BakaLım Bu Gece Lucid Rüyam Ne OLacak.. Herkese SevgiLer Ve SaygıLar... |
Ynt: matrix'e hükmedin burası harikalar diyarı blissy blissy hepiniz muhteşemsiniz clapping özellikle storm ve TR-ance... ve tabi diğer dostlar.. sizleri keyifle..merakla..heyecanla takip ediyorum... kitabın henüz 60 sayfasını okuyabildim... sizlerin deneyimleri ile eş zamanlı okumak hem kitabı daha anlaşılır kılıyor http://img361.imageshack.us/img361/1...tckitapeh7.gif hem de bakış açıma zenginlik...derinlik kazandırıyor onayi sizlere çok ama çoook teşekkür ediyorum tender45 umarım sizler kadar iyi uygulayabilirim... kucak dolusu sevgilerimle http://img388.imageshack.us/img388/8487/kalppcklh3.gif |
Ynt: matrix'e hükmedin hosgeldın flower kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin dün gece elime iki tane silindir yastık aldım..lacivert olanı kendime vekil ettim..diğerini istediğim şeyin kaynağına vekil ettim..önce sağ elimi, benim vekilimin üzerinde gezdirdim..en fazla enerji hissettiğim noktada kaldım..sonra sol elimi aynı şekilde hareket ettirdim..yine en fazla enerji hissettiğim noktada kaldım..ellerimi bir müddet bu şekilde tuttum, gözlerimi kapalı tuttum..bir müddet sonra ellerim kendiliğinden kalktı ve birbirinin etrafında dönmeye başladı..bir holgram oluştu..sanıyorum bir beş dakika bu şekilde enerji aktı..bilin bakalım bu gün ne oldu.. art56art56 smil56 |
Ynt: matrix'e hükmedin hayal abla ne oldu? dusun dusun |
Ynt: matrix'e hükmedin hologramın neye benzedıgını bırı bana yazıcak mı dusun off herkes reıkı master cıktı burda ıyı mı 96 ben de yarım ınısıasyonumla gelmıs ne ıslerle ugrasıyorum dusun |
Ynt: matrix'e hükmedin gece oluşması için iki noktaladığım şey bugün gerçekleşti balım smil56 art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM. |