![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin masadaki deneme olayı ve aradaki çekimi kavramak için ama zihnindede iki nokta belirle iki olay mesela dün ben boş evi bir nokta zihnimde yani havada yeni kkiracı bir nokta belirledim kontrat imzalıyoruz tokalşıyoruz ben hayırlı olsun diyorum hayal gücünü kulan ama içinde başrolde ben varım yaşıyorum filmgibi sesler duy olduğuna dair gerçekleşmiş şükrediyorsun bunlar senin hayal gücüne kalmış...iste ve bırak o arada şüpheye düşmeolur mu olmaz mı kendini bırak.şüphe engel teşkil eder...sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin bir dakika, güzel kardeşim, tane tane...biliyorsun karşında tam bir nohutbeyin var... şimdi o havadaki noktaları zihnimizden mi uyduruyoruz? yani elektriksel bir çekim ya da enerji akımı gibi birşey hissetmeye gerenk yok değil mi? zihnimizde iki noktayı hayal ediyoruz sadece ve rastgele ellerimizi iki nokta varmış gibi tutuyoruz, öyle mi? anlamış mıyım? ama aradaki çekimi yine de hissetmeliyiz, bu nasıl olacak? belki örnekle daha mı iyi anlarım: mesela pazartesi müfettiş şeysileri teftişe gelecek bizi...havadan bir nokta kaptım; bu ben...zavallı ben...ikinci bir nokta daha; bu da müfettişin bana havadan verdiği 100 tam not...smil56 şimdi iki elim birbirini çeksin, oluyor mu? |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin havadakinde parmakları tutman gerekmiyor.zihinde düşündüğün kişi bir nokta sen bir nokta veya iki olay amabağlantı kurulduğunda niyet ve hayal ediyorsun.herşey zihninde yürüyüş yaparkenyol tenhaken yapıyorum o kişiyide gözümün önünde canlandırıyorum |
Cevap: matrix'e hükmedin evet masa üstü daha kolay gibi..en azından yapışan nokta bulmak mesele değil...(bak dikkat ettim şimdi, aslında barnaklarım klavyeye de yapışıyor!ya ben bu işi feci kıvırdım ya da bu ev feci pislenmiş!) peki barnakları en son yanyana getiriyor muyuz? çekimi her defasında hissetmek şart mı? ben öbür türlü hayal kurma, gerçekleşmiş gibi düşünme işlerinde zaten feci başarılıyımdır...hele de kabus, gerilim gibi hayaller kurmada üstüme yoktur! not şeysi: evet ben feci mükemmelim, Allah belamı versin ne kadar da zekiyim, muhteşem ötesiyim! |
Cevap: matrix'e hükmedin bağlantı anında başka birşey düşünmüyorsun bütün enerjini o hayal ettiğin niyetine odaklanıyorsun.bunu hissediyorsun zaten göremedğimiz bir çekim oluyor o anda bunu masada anlayabilirsin güzelim |
Cevap: matrix'e hükmedin sen denemelere başla çayımı içince sorularını cevaplıcam ama sürekli kendini küçük görme ve aşağılamandan rahatsız oldum hep kendini yetersiz hissediyorsun arkadaşım.sen değerlisin teksin özelsin |
Cevap: matrix'e hükmedin eyvah, şimdi de bağlantı meselesi çıktı! bağlantı kurmak nasıl oluyor? zihnen bağlı düşünmek gibi değil mi? yeğen hala aramadı bu arada! kahvesmiley |
Cevap: matrix'e hükmedin tamam güzel kardeşim, bak keyfine, çayını al, yemeğini yemediysen ye, yanında olsam inan hizmet edeceğim! sen bana şunu öğret, bak her gece dua edeceğim sana... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM. |