Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

sudem8 29-05-2009 08:23 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

masadaki deneme olayı ve aradaki çekimi kavramak için ama zihnindede iki nokta belirle iki olay mesela dün ben boş evi bir nokta zihnimde yani havada yeni kkiracı bir nokta belirledim kontrat imzalıyoruz tokalşıyoruz ben hayırlı olsun diyorum hayal gücünü kulan ama içinde başrolde ben varım yaşıyorum filmgibi sesler duy olduğuna dair gerçekleşmiş şükrediyorsun bunlar senin hayal gücüne kalmış...iste ve bırak o arada şüpheye düşmeolur mu olmaz mı kendini bırak.şüphe engel teşkil eder...sapkal89

Siyahça 29-05-2009 08:28 PM

bir dakika, güzel kardeşim, tane tane...biliyorsun karşında tam bir nohutbeyin var...

şimdi o havadaki noktaları zihnimizden mi uyduruyoruz? yani elektriksel bir çekim ya da enerji akımı gibi birşey hissetmeye gerenk yok değil mi? zihnimizde iki noktayı hayal ediyoruz sadece ve rastgele ellerimizi iki nokta varmış gibi tutuyoruz, öyle mi? anlamış mıyım?
ama aradaki çekimi yine de hissetmeliyiz, bu nasıl olacak?

belki örnekle daha mı iyi anlarım: mesela pazartesi müfettiş şeysileri teftişe gelecek bizi...havadan bir nokta kaptım; bu ben...zavallı ben...ikinci bir nokta daha; bu da müfettişin bana havadan verdiği 100 tam not...smil56 şimdi iki elim birbirini çeksin, oluyor mu?

sudem8 29-05-2009 08:29 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464322)
Allaaahhh! galiba azıcıcık yaptım gibi! masanın üzerinde deneyince daha iyi anladım! (eşim delirmişim gibi bakıyor ama olsun!)
önce ilk noktayı hissettim (allahtan masa pis, her nokta eline yapışıyor zaten) bu nokta bendim..sonra ikinci noktayı buldum ve memleketten bir miras toprağın satıldığını, 25 milyorun bize düştüğünü hayal ettim, hatta yeğen telefonla arayıp müjde veriyordu...bu ikinci nokta paraydı yani...iki noktanın birbirini çektiğini düşündüm...

e şimdi teknik bu mu? oldu mu yani? doğru yaptım mı?

Bana da öyle bakıyolardı olaylar patır patır gerçekleşince şimdi laf edemiyolar.sen kimseye bakma arkadaşım devam önce küçük isteklerde bulun....olmazsa önemli değil tekrar dene çok kasılma çok zevkli o parmaklar birbirine çekip yanyana geldiğini düşün çoğu gerçekleşenler benimmasa üstünde olanlar daha iyi kavrıyorsun sonra oyun gibiskan67

sudem8 29-05-2009 08:33 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464325)
bir dakika, güzel kardeşim, tane tane...biliyorsun karşında tam bir nohutbeyin var...

şimdi o havadaki noktaları zihnimizden mi uyduruyoruz? yani elektriksel bir çekim ya da enerji akımı gibi birşey hissetmeye gerenk yok değil mi? zihnimizde iki noktayı hayal ediyoruz sadece ve rastgele ellerimizi iki nokta varmış gibi tutuyoruz, öyle mi? anlamış mıyım?
ama aradaki çekimi yine de hissetmeliyiz, bu nasıl olacak?

belki örnekle daha mı iyi anlarım: mesela pazartesi müfettiş şeysileri teftişe gelecek bizi...havadan bir nokta kaptım; bu ben...zavallı ben...ikinci bir nokta daha; bu da müfettişin bana havadan verdiği 100 tam not...smil56 şimdi iki elim birbirini çeksin, oluyor mu?

nohut beyin demek yok ben çok zekiyim diyeceksiiin 1;ikinci uydurmak değilde içinden neresi geliyorsa sezgilerin nereyi arzu ediyorsa 2 zavallı deyip kendine acımak yok kendini mükemmel göreceksin bunları yapmazsan bu işte başarılı olamazsın kendini birdaha aşağılarsan küserim öğretmemben değerliyim kendimi seviyorum hergün aynada yapıyosuny789

sudem8 29-05-2009 08:36 PM

havadakinde parmakları tutman gerekmiyor.zihinde düşündüğün kişi bir nokta sen bir nokta veya iki olay amabağlantı kurulduğunda niyet ve hayal ediyorsun.herşey zihninde yürüyüş yaparkenyol tenhaken yapıyorum o kişiyide gözümün önünde canlandırıyorum

Siyahça 29-05-2009 08:38 PM

evet masa üstü daha kolay gibi..en azından yapışan nokta bulmak mesele değil...(bak dikkat ettim şimdi, aslında barnaklarım klavyeye de yapışıyor!ya ben bu işi feci kıvırdım ya da bu ev feci pislenmiş!)

peki barnakları en son yanyana getiriyor muyuz? çekimi her defasında hissetmek şart mı? ben öbür türlü hayal kurma, gerçekleşmiş gibi düşünme işlerinde zaten feci başarılıyımdır...hele de kabus, gerilim gibi hayaller kurmada üstüme yoktur!

not şeysi: evet ben feci mükemmelim, Allah belamı versin ne kadar da zekiyim, muhteşem ötesiyim!

sudem8 29-05-2009 08:38 PM

bağlantı anında başka birşey düşünmüyorsun bütün enerjini o hayal ettiğin niyetine odaklanıyorsun.bunu hissediyorsun zaten göremedğimiz bir çekim oluyor o anda bunu masada anlayabilirsin güzelim

sudem8 29-05-2009 08:41 PM

sen denemelere başla çayımı içince sorularını cevaplıcam ama sürekli kendini küçük görme ve aşağılamandan rahatsız oldum hep kendini yetersiz hissediyorsun arkadaşım.sen değerlisin teksin özelsin

Siyahça 29-05-2009 08:42 PM

eyvah, şimdi de bağlantı meselesi çıktı! bağlantı kurmak nasıl oluyor? zihnen bağlı düşünmek gibi değil mi?

yeğen hala aramadı bu arada! kahvesmiley

Siyahça 29-05-2009 08:44 PM

tamam güzel kardeşim, bak keyfine, çayını al, yemeğini yemediysen ye, yanında olsam inan hizmet edeceğim!
sen bana şunu öğret, bak her gece dua edeceğim sana...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM.