Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

TR-ance 07-07-2008 09:22 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Herkese Yeniden Selam..

Daha Önceki Mesajımda Yazmış OLduğum Hayatımın DiLeği Bugün Saat 2.30 SuLarında Gerçeğe Dönüştü... smil56 Eğer DiLeğin Ne Diye Soracak OLursanız Amacım Dünyaca Ünlü Hollandanın Bir Numarası OLan DJ'i Yani Armin van Buuren İle Görüşmekti Sanal Yol Aracılığıyla.. Bugün Çok Tesadüfi Bir Şekilde BeLirLi Kanallar Aracılığıyla Armin van Buuren'ın Sohbet Odası Açtığını Gördüm.. Webcam'in Karşısında KanLı CanLı Benim Müziğini ZevkLe DinLediğim Kişi Vardı Ve Sanırsam O AnLık Sohbet Odasında Hayranları Listesinde Sadece Ben Vardım.. Gerçekten Süperdi, Çok Cana Yakın Bir İnsan.. Fakat Biraz İngilizcem Yamuk OLmasa Çok Daha İyi Konuşurdum Ama OLsun.. İnşallah Seneye Türkiyeye'de Gelecekmiş.. Ben Kaçırırmıyım Tabiki VIP'ten Gireceğim.. khkh56 Görüşmenin Kayıtlarınıda ALmıştım Fakat O BiLgiLer İş Yerindeki Makinada KaLdı.. SizLerLe Sonra Paylaşacağım.. Bütün Gün Ağzım KuLaklarımda Gezip Durdum Resmen.. s45apk

Herkese İyi İki Noktalamalar.... y789

güllerinperisi 07-07-2008 09:30 PM

sevgili TR-ance mutluluğun daim olsun.... tender45

duru79 07-07-2008 09:47 PM

TR-Ance çk sevindim kiss3 kiss3
Tebrik ediyorum.Sırada şimdi ne var? 44
İnşallah her dileğin gerçekleşir... hismiley

TR-ance 07-07-2008 09:54 PM

Şu An Düşünme Aşamasındayım.. Mesela Kısa Vadelik Arzum Bu Gece Lucid Rüya Yapmak.. krz56

Pamukk 07-07-2008 10:08 PM

trance inanılmazsın gulensmiley süperrr super senin adına çook sevindim sevincli ah şu yeteneğinden bize de bulaştırsaaaannnn sevincli ttli3

TR-ance 07-07-2008 10:12 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
trance inanılmazsın gulensmiley süperrr super senin adına çook sevindim sevincli ah şu yeteneğinden bize de bulaştırsaaaannnn sevincli ttli3

Çok Teşekkür Ederim.. O Yetenek Hepimizde Var.. Lakin Biraz Pratik Lazım.. smil56

Pamukk 07-07-2008 10:15 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar alakasız ama auramızı nasıl gorecegımızı ogrendım bugun
yazmak ıstedım artı parantez olarak
los bır ısıkta aynaya yuzumuze bakıyoruz ıkı kaşın arasında boyle 1 cm yukarda 3. göz tabir edilen noktaya bakıyoruz yanı..
ve bır kac sn sora kendı bedenınızı cevreleyen bı dumanımsı auranızı goruyorsunuz
blissy blissy blissy
ben cok bakamadım azcık korktum acık renk grı yada ucuk mavımsı bısıdı
baska bısıler gormekten korktum sevincli dusun

ah maximumcum, saat 20 00 gibi baktım yaklaşık 5dk boyunca o 3.göz kısmına ve şu an saat 22 15 o saatten beri başım hala dönüyor khkh56 khkh56 aa34 aura rengimi de göremedim bari gorsem içim yanmayacaktı aa34 valla başım çok dönüyor anlatamam neden bilmiyorum aa34 aa34

duru79 07-07-2008 10:18 PM

Tr-Ance ve Storm bizlere seminer vermek istermisiniz? (hayali bile güzel) 44 Pamukcum biz bu ara seminerlere çok alıştık değil mi?Birde matrix enerjisi,2 nokta yapma semineri alalım değil mi?

Pamukk 07-07-2008 10:19 PM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Tr-Ance ve Storm bizlere seminer vermek istermisiniz? (hayali bile güzel) 44 Pamukcum biz bu ara seminerlere çok alıştık değil mi?Birde matrix enerjisi,2 nokta yapma semineri alalım değil mi?

kiss3 khkh56 khkh56 valla süper olur ,bu arada Richard ın Trance ve Storma da komisyon göndermesi laızm o kadar metodu kanıtladılar aa34

Baris 07-07-2008 10:32 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı

kiss3 khkh56 khkh56 valla süper olur ,bu arada Richard ın Trance ve Storma da komisyon göndermesi laızm o kadar metodu kanıtladılar aa34

Büyüyünce ben de onlay kaday iyi iki nokta yapıcam. utananadam

Ya, pratik pratik yapıyorum ama bi türlü istediğim sonuçları alamyorum.. Ama Yılmak yok... smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:48 AM.