Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Akulina 08-07-2008 12:55 AM

Ynt: matrix'e hükmedin

Valla bir kitabı bulabilsem uygulama kısmına başlayacağımda,maalesef baktığım hiçbir kitabevinde bulamadım...Dost kitabevinden umutluyum,yarın bakıyoruz:)
Arkadaşlarıda okuyunca mutlu oluyorum,böylece örneklerde oluyor...

maximumfelix 08-07-2008 01:26 AM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Valla bir kitabı bulabilsem uygulama kısmına başlayacağımda,maalesef baktığım hiçbir kitabevinde bulamadım...Dost kitabevinden umutluyum,yarın bakıyoruz:)
Arkadaşlarıda okuyunca mutlu oluyorum,böylece örneklerde oluyor...

merhaba ben hepsiburadadan aldım, tüm kitaplarımı da ınternetten alıyorum
maılıme durmadan bu tam sıze gore,su ındırıme gırdı aman kacırmayın dıye maıller gonderıyorlar
bı ton sey alıyorum dusun dusun
ama ben memnunnum,valla dukkan dukkan gezcek halım yok 5-6 tane bırden alıyorum kolaylık ıste.. k8908 tavsıye ederım fbsmile

TR-ance 08-07-2008 09:20 AM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Tr-Ance ve Storm bizlere seminer vermek istermisiniz? (hayali bile güzel) 44 Pamukcum biz bu ara seminerlere çok alıştık değil mi?Birde matrix enerjisi,2 nokta yapma semineri alalım değil mi?

kiss3 khkh56 khkh56 valla süper olur ,bu arada Richard ın Trance ve Storma da komisyon göndermesi laızm o kadar metodu kanıtladılar aa34

Richard Bize Komisyon OLarak 2. Ve 3. Seviye EğitimLerini Verse O Komisyonu Hiçbir Komisyona Değişmem Zaten.. y789

pakguc 08-07-2008 09:38 AM

arkadaşlar,

ben dün kitabı hepsiburara dan sipariş ettim, hem hızlı kargo hem de indirimde şu sıralar...

Baris 08-07-2008 09:58 AM

Kredi kartı kullanmak istemeyenler kitabı www.hermeskitap.com adresinden de sipariş edebilir. Ben ordan Sipariş ediyorum memnunum. Ancak kapıda nakit ödeme seçeneğinde 4 + 4.72 yani 8.72 YTL kargo parası oluyor. Sadece 1 kitap almak için uygun sayılmaz. Ama kitapları toptan alıyorsanız tavsiye ederim.

mücevher 08-07-2008 10:15 AM

küçük bir şehirde yaşamanın dezavantajlarından biri de her aradığınızı istediğiniz anda bulamamak. kizgin1
ama azmin elinden ne kurtulmuş bugüne kadar. ben de bir kitabevine gittim ve kitabın adını, yazarını, yayınevini verdim. kitabı istediğimi söyledim. gulensmiley
sanırım bugün öğleden sonra elimde olurmuş. Bleteria nın önerdiği site de hoşuma gitti. 956k
bundan sonra böyle bir seçeneği de kullanabilirim.
internetten kredi kartı ile alışveriş fikri hala bana soğuk geliyor işte ne bileyim. dusun
bazı önyargıları aşmak zor. kimi arkadaşlarımız kitabı çoktan defalarca okuyup bilgileri içselleştirip
çok güzel uygulamalar yaptılar ve yapıyorlar. inşallah ben de o kervana katılacağım az kaldı.... cilgin897

Su_Duru 08-07-2008 10:44 AM

Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Yeniden Selam..

Daha Önceki Mesajımda Yazmış OLduğum Hayatımın DiLeği Bugün Saat 2.30 SuLarında Gerçeğe Dönüştü... smil56 Eğer DiLeğin Ne Diye Soracak OLursanız Amacım Dünyaca Ünlü Hollandanın Bir Numarası OLan DJ'i Yani Armin van Buuren İle Görüşmekti Sanal Yol Aracılığıyla.. Bugün Çok Tesadüfi Bir Şekilde BeLirLi Kanallar Aracılığıyla Armin van Buuren'ın Sohbet Odası Açtığını Gördüm.. Webcam'in Karşısında KanLı CanLı Benim Müziğini ZevkLe DinLediğim Kişi Vardı Ve Sanırsam O AnLık Sohbet Odasında Hayranları Listesinde Sadece Ben Vardım.. Gerçekten Süperdi, Çok Cana Yakın Bir İnsan.. Fakat Biraz İngilizcem Yamuk OLmasa Çok Daha İyi Konuşurdum Ama OLsun.. İnşallah Seneye Türkiyeye'de Gelecekmiş.. Ben Kaçırırmıyım Tabiki VIP'ten Gireceğim.. khkh56 Görüşmenin Kayıtlarınıda ALmıştım Fakat O BiLgiLer İş Yerindeki Makinada KaLdı.. SizLerLe Sonra Paylaşacağım.. Bütün Gün Ağzım KuLaklarımda Gezip Durdum Resmen.. s45apk

Herkese İyi İki Noktalamalar.... y789

Tr-ance senin adina cok sevindim.. Hollandalilar alcak gonullu insanlardir...ben 32 yildir Hollandada yasiyorum, hernekadar vanatinimi cok ozlesemde burayi ve insanlarin alcak gonullu olmalarini, birbirlerine olan saygilarini, cok seviyorum..en cok sevdigim yonleride tanisanda tanimasanda mutlaka selamlasirlar..
umarim Turkiyeye geldigindede tanisirsiniz...

TR-ance 08-07-2008 10:50 AM

Alıntı:

Su_Duru Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Yeniden Selam..

Daha Önceki Mesajımda Yazmış OLduğum Hayatımın DiLeği Bugün Saat 2.30 SuLarında Gerçeğe Dönüştü... smil56 Eğer DiLeğin Ne Diye Soracak OLursanız Amacım Dünyaca Ünlü Hollandanın Bir Numarası OLan DJ'i Yani Armin van Buuren İle Görüşmekti Sanal Yol Aracılığıyla.. Bugün Çok Tesadüfi Bir Şekilde BeLirLi Kanallar Aracılığıyla Armin van Buuren'ın Sohbet Odası Açtığını Gördüm.. Webcam'in Karşısında KanLı CanLı Benim Müziğini ZevkLe DinLediğim Kişi Vardı Ve Sanırsam O AnLık Sohbet Odasında Hayranları Listesinde Sadece Ben Vardım.. Gerçekten Süperdi, Çok Cana Yakın Bir İnsan.. Fakat Biraz İngilizcem Yamuk OLmasa Çok Daha İyi Konuşurdum Ama OLsun.. İnşallah Seneye Türkiyeye'de Gelecekmiş.. Ben Kaçırırmıyım Tabiki VIP'ten Gireceğim.. khkh56 Görüşmenin Kayıtlarınıda ALmıştım Fakat O BiLgiLer İş Yerindeki Makinada KaLdı.. SizLerLe Sonra Paylaşacağım.. Bütün Gün Ağzım KuLaklarımda Gezip Durdum Resmen.. s45apk

Herkese İyi İki Noktalamalar.... y789

Tr-ance senin adina cok sevindim.. Hollandalilar alcak gonullu insanlardir...ben 32 yildir Hollandada yasiyorum, hernekadar vanatinimi cok ozlesemde burayi ve insanlarin alcak gonullu olmalarini, birbirlerine olan saygilarini, cok seviyorum..en cok sevdigim yonleride tanisanda tanimasanda mutlaka selamlasirlar..
umarim Turkiyeye geldigindede tanisirsiniz...

Çok Teşekkür Ederim.. O Selamlaşma Huyunda HakLısınız Benim Türkiyeden Tanıdığım Hollandalı Arkadaşlarımın ÖyLe HuyLarı Var Gerçekten.. y789 İnşallah Yüzyüze de Tanışırım O Zaman Tam OLur.. Tekrardan Teşekkür Ederim.. sapkal89

sevgiLer Ve SaygıLar...

TR-ance 08-07-2008 02:09 PM

Sitemizin Ünü Facebook'a Da YayıLdı.. smiliyface Sanırsam Çekim Yasasını Devreye Soktuk.. y789

http://img329.imageshack.us/img329/2079/adszyn3.th.jpg

TR-ance 08-07-2008 03:40 PM

Tekrardan SeLam..

Bence Matrix Enerjisinin PratikLerini Su Üzerinde Yapın Derim.. Çünkü Suda Atom Arası BoşLuk Çok FazLa OLduğu İçin Enerjinizi Daha Rahat Gönderirsiniz Ve Bu Size AşinaLık SağLar.. Tavsiye Ederim Ben Açıkçası..

SevgiLer.. sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 PM.