![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Valla bir kitabı bulabilsem uygulama kısmına başlayacağımda,maalesef baktığım hiçbir kitabevinde bulamadım...Dost kitabevinden umutluyum,yarın bakıyoruz:) Arkadaşlarıda okuyunca mutlu oluyorum,böylece örneklerde oluyor... |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
maılıme durmadan bu tam sıze gore,su ındırıme gırdı aman kacırmayın dıye maıller gonderıyorlar bı ton sey alıyorum dusun dusun ama ben memnunnum,valla dukkan dukkan gezcek halım yok 5-6 tane bırden alıyorum kolaylık ıste.. k8908 tavsıye ederım fbsmile |
|
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar, ben dün kitabı hepsiburara dan sipariş ettim, hem hızlı kargo hem de indirimde şu sıralar... |
Ynt: matrix'e hükmedin Kredi kartı kullanmak istemeyenler kitabı www.hermeskitap.com adresinden de sipariş edebilir. Ben ordan Sipariş ediyorum memnunum. Ancak kapıda nakit ödeme seçeneğinde 4 + 4.72 yani 8.72 YTL kargo parası oluyor. Sadece 1 kitap almak için uygun sayılmaz. Ama kitapları toptan alıyorsanız tavsiye ederim. |
Ynt: matrix'e hükmedin küçük bir şehirde yaşamanın dezavantajlarından biri de her aradığınızı istediğiniz anda bulamamak. kizgin1 ama azmin elinden ne kurtulmuş bugüne kadar. ben de bir kitabevine gittim ve kitabın adını, yazarını, yayınevini verdim. kitabı istediğimi söyledim. gulensmiley sanırım bugün öğleden sonra elimde olurmuş. Bleteria nın önerdiği site de hoşuma gitti. 956k bundan sonra böyle bir seçeneği de kullanabilirim. internetten kredi kartı ile alışveriş fikri hala bana soğuk geliyor işte ne bileyim. dusun bazı önyargıları aşmak zor. kimi arkadaşlarımız kitabı çoktan defalarca okuyup bilgileri içselleştirip çok güzel uygulamalar yaptılar ve yapıyorlar. inşallah ben de o kervana katılacağım az kaldı.... cilgin897 |
Tr-ance senin adina cok sevindim.. Hollandalilar alcak gonullu insanlardir...ben 32 yildir Hollandada yasiyorum, hernekadar vanatinimi cok ozlesemde burayi ve insanlarin alcak gonullu olmalarini, birbirlerine olan saygilarini, cok seviyorum..en cok sevdigim yonleride tanisanda tanimasanda mutlaka selamlasirlar.. umarim Turkiyeye geldigindede tanisirsiniz... |
Çok Teşekkür Ederim.. O Selamlaşma Huyunda HakLısınız Benim Türkiyeden Tanıdığım Hollandalı Arkadaşlarımın ÖyLe HuyLarı Var Gerçekten.. y789 İnşallah Yüzyüze de Tanışırım O Zaman Tam OLur.. Tekrardan Teşekkür Ederim.. sapkal89 sevgiLer Ve SaygıLar... |
Ynt: matrix'e hükmedin Sitemizin Ünü Facebook'a Da YayıLdı.. smiliyface Sanırsam Çekim Yasasını Devreye Soktuk.. y789 http://img329.imageshack.us/img329/2079/adszyn3.th.jpg |
Ynt: matrix'e hükmedin Tekrardan SeLam.. Bence Matrix Enerjisinin PratikLerini Su Üzerinde Yapın Derim.. Çünkü Suda Atom Arası BoşLuk Çok FazLa OLduğu İçin Enerjinizi Daha Rahat Gönderirsiniz Ve Bu Size AşinaLık SağLar.. Tavsiye Ederim Ben Açıkçası.. SevgiLer.. sapkal89 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 PM. |