![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin alırsın alırsın. nereli olduğunu bilmiyorum ama kozyatağı karfor da remzi miydi neydi o kitap evinde var. super sapkal89 deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz sevincli derty guitar [/quote] Ben malesef yurtdisinda yasiyorum... kozyatagi karfor remzi biraz uzak bana..fakat tatile gidenlere siparis veriyorum,agustos sonlarinda elimde olur diye umit ediyorum.. |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
iyi geceler |
Bende dün uyguladım ama olmasını bekleyemediğim için sonucu göremedim.Ama çoğu şey oldu o ana kadar.Bugün keşke bekleseydim dedim.Yarın tekrar yapıcam bankada. |
Ynt: matrix'e hükmedin Teşekkür ederim Su_Duru ve redflowers. Sizede uygulamalarınızda kolaylıklar diliyorum :) |
Ynt: matrix'e hükmedin geçmiş olsun storm....ama sen işi kapmışsın tedaviyi uygulamışsın....ne güzel çok seviniyorum hala kitap elime geçmedi yarına kaldı sanırım...annemde bel fıtıgından ameliyat oldu 5 ay oldu ama hala ağrısı var hemde duramıyor ağrılardan doktor yalnış bir şeyler yapmış diye şikayet ediyor..yoksa hemen bende 2 nokta işte bişeyler yapardım,belki biraz düzelirdi,bilmem ki... sad456 sevgiyle kalın........... |
|
Ynt: matrix'e hükmedin geçmiş olsun.. |
|
bir aslan asla sallamaz canım, ben de yapıcammm da sabredemiyorum iste püfffffffffffffffff dlckrn hih33 |
Ynt: matrix'e hükmedin Hem TebrikLer Hem De Büyük GeçmişLer OLsun Storm.. Ben Bugün Gene Erken GeLdim İşe.. Gece Sivri SinekLErde Rahat Bırakmıyordu Beni.. İki Nokta UyguLadığım Anda Vııııız Vııızzz Diye Duyduğum Seslerde Kayboldu Ve Benden Bütün Gece Boyunca Uzaklaştılar.. y789 Bu Yöntem Kesinlikle Rahat Bir Beyin Dalgası Salgılanırken İşleyebiliyor Ona Kesin Kanaat Getirdim Ben.. Onun Haricinde Birçok Şey Üzerinde Denemeyi Düşünüyorum Fakat Biraz Yorgunum Bu Aralar.. Herkese SevgiLer... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 PM. |