![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Ben malesef yurtdisinda yasiyorum... kozyatagi karfor remzi biraz uzak bana..fakat tatile gidenlere siparis veriyorum,agustos sonlarinda elimde olur diye umit ediyorum.. [/quote] Aslında Idefixe'den Alabilirsiniz.. Benim BiLdiğim Yurt Dışınada Satışları Var.. İsityorsanız Yardım Kısmınada Bir Göz Atın.. Yardım Linki: http://www.ideefixe.com/vitrin/yardim_alisveris.asp#13 Kitabın Linki : http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim....IFE5CIFLDFDMGH Ben Genelde Kitaplarımı Kitapyurdundan Ve Ideefixe'den Alırım.. Ama Sanırsam Bir Ideefixe'in Dışarıya Satışı Var.. |
|
Bende Sivilcelerimi YOk Edeyim Eve Gittiğimde.. smil56 Gerçi Çok Yok Ama OLsun 1 Tanesi Kötü Bir Yerde Çıktı Çünkü GeçenLerde.. blook |
Ynt: matrix'e hükmedin MERHABA ARKADASLAR; Öncelikle Storm arkadasin annesinin durumuna üzüldüm, ancak iki noktayi basarili sonuc vermesinede sevindim. art56art56 |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaslar ben kıtabı tekrar okuyorum bırkac sorum olucak; radyonık nedır? yanı beyınle alakalı bırsey mı yoksa elektrık gıbı ya da nası desem manyetık alan olusturan bır guc mu? radyonık paradıgması,nedır? su lastik keçe olayına takıldım kaldım,illa parmagımızı bır yere surtmesek olmuyor mu? pratikten kasıt durmadan elımızı surterek sorunlu hıssedebılecegımız bır alan bulmak mı? el sürmeyi sevmedim, sadece ımgelesek olmuyor mu? bazı arkadaslar elini illa bi yere koymadan da yapıyor galıba ,bır arkadasımız yazmıstı ya elimi asagı sarkıttım dıye? benım elım ya da parmagım hıcbır yerde hareketsız kalmıyor, hicbisi hissedemiyorum?? soyle olmaz mı; mesela elımı herhangı bı yere koysam su sorunlu bolge dıger elımde onla baglantılı bır nokta olarak ımgelesem? sonra ıkısını bırbırıne dolasık dusunsem? sonra o sorunlu bolge dısında hıcbısı olmadıgını mı dusunucem mesela boynum ıcın yapıyorsam elımın altında boynumdakı sorunlu bolgeden baska bırsey yok bedenın dıger bolumunu yok sayıcam demı? bır an hıcbırsey yokmus gıbı dusunebılsem yetıcek mı? kollarımdakı agrı ıcın yapıyorum, ama ıkı nokta olarak dusunmedım, genelde agrıdan uyuyamadıgım ıcın yataga gırınce daha da sıddetlenıyor agrı, bır an ıcın hıcbır agrım olmasaydı ne olurdu dıye dusunuyorum agrı tamamen kesılıyor 15-20 sn ve sonra gerı baslıyor neden gerı baslıyor kı?? |
Ynt: matrix'e hükmedin Nefes nefese kaldım eve gelip yazıyım bir an önce diye.Ben bu işi çözdüm galiba.Bugun bankaya gitmem gerekiyordu.Gidiceğim banka çok kalabalık oluyor çoğu zaman ve cuma günü ikiye katlanıyor kalabalık.Genelde 2 vezne çalışan banka bugun 4 vezne çalıştı.Gitmeden evde iki nokta yaptım.Gittim sıra aldım önümde tam 30 kişi vardı ama bende hiç telaş yok.Nasıl oldu bilmiyorum 1 saat sürmesi gereken beklemem 10 dakka olmadan doldu ve kendimi gördüğüm vezneden numaratörle çağırıldım.Çoğu kişi gelmemişti sıralar tık tık attı.Hayretler içinde kaldım. Bankadan çıkmadan kitapla aramda iki nokta yaptım ve kitapçıya gittim.Daha önce bir yere yazmıştım bizim kitapçıda her aradığını bulamazsın sipariş üzerine getirirler.Gittim kitabı sordum arkadaş şaşırdı o kitap ismini nerden duydun dedi sitenin adını verdim.O kitap ben sipariş vermeden araya katılmışta gelmiş dün bende haftaya iade edicektim dedi.Demek kitap beni daha çabuk bulmuş sevincli Şimdi okuyup daha da pekiştiricem. Bu arada sevgili Foto.Mümin e çok teşekkür ederim.Seminer günü bana molada anlattığı 5 dakikalık bilgiyle uyguladım bunları.İlk ondan duydum. Sevgiler. |
Ynt: matrix'e hükmedin ben dün kitabı almıştım ve nefes almadan bugüne bitirdim..Çabuk bitirmemin sebebi kitabın akıcılığı değil,daha çok benim merakımdı y789 Kitap genel anlamda gerçekten çok teknik ve uygulamaların nasıl yapılacağı hakkında adımadım pratikler yok diyebilirim ,ya da ben böyle algıladım..Tamam başlıklar aldında 2 nokta uygulama adımları falan verilmiş ama şu an için ben ne yapacağımı anlamadım açıkçası aa34 sert veya yapışkan bir nokta bulmaya çalıştım olmadı..Belki parmaklarım terliydi ama hissedemedim hih33 masa sandalye ,cilalı cilasız birkaç çeşit yüzey ve kendi bacağımı bile denedim..Bu işin uygulamsını çözersem yıllardır derdini çekmekten bıktığım boyun sırt ağrılarımdan ve diz ağrımdan kurtulmak öncelikli hedefim.. :( Şu an kafamda binlerce soru var ve napacağımı bilmiyorum gitti paralarr aa34 aa34 Şimdi arkadaşlar bu başlık çok önemli..Storm sen bizim için çok değerli bir rehber olacaksın bu yolda bize ne biz anlamayız valla aa34 djj Her yaşadığımız deneyimi nasıl yaptıgımızı anlatarak olursa cok mukemmel olur ,burada anlatalım onayi Şimdi bu başlığın tekrar baş tarafına gidip herşeyi baştan aşağı okuyacağım ve notlar alacağım..Daha 2 noktanın benim içinne anlam ifade etmesi gerektiğini bile anlamadım dersem yalan olmaz.. aa34 richard ilk noktayı sorunlu bir yerden seciyor ,2.nokta da yapışkan sorunlu bir yer oluyor / olmuyor?? arada bir bağ kuruyor sonra ne oluyor aa34 aa34 ?? noktalar sorunlu yerden secilmeli mi /secilmemeli mi ?? 2 nokta da sorunlu yerden ise birbirine bağlamanın ne anlamı var ?? ne yapmaya calıştıgımızı kitabı okuyarak cozemedim khkh56 Ama adamın çok büyük usta olduğu inkar edilemez..muhteşem şeyler yaşamış ve yaşattırmış ama bunları bizim nasıl uygulamamız gerektiği net değil veya net aktaramamış mı bilemiyorum...Şimdi bu başlığın başına gidip bir dahaokuyayımda herşeyi bakalım çözebilecekmiyim yrl78 |
Ynt: matrix'e hükmedin kitap az önce geldi...çok sevindim doğrusu..... cilgin897 hemen okumaya başladım 20. sayfasındayım...başlangıçta biraz karmaşık gibi geliyor ama bir kaç kez okumak gerekir diye düşünüyorum..iyice işlemek için........ sevgiyle kalın... |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili redflower, sen iki noktayı nasıl uyguluyorsun kendıne ozgu yontemın nedır bıze acıklar mısın? sunu dusundum sunu yaptım dıye.. her arkadas farklı bır yol ızlıyor senınkı nasıl? tesekkurler basarılar ve sevgiler ark5 |
Ynt: matrix'e hükmedin MERHABA redflowers, Uygulamandan aladigin sonuc cok sevindirici. Senden ricam, foto mümin sana bes dakika icerisinde pratik olarak neler anlatti iki nokta uygulamasiyla ilgili? Hepimiz acisindan sanirim cok faydali olacaktir. Sevgiler hismiley |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 AM. |