Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

maxim 08-07-2008 04:48 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

kitabı okumama rağmen uygulama konusunu tam olarak idrak edemedim...
iki nokta seçiminde hissel anlamda ne gibi bir yol izlenebilir.....
dr.bartlett iki noktayı seçin ve bunu zihninizde birleştirin diyor,bu tam olarak nasıl yapılabilir ki ?.......
ve diğer yöntemlerin iki noktaya uyarlaması nasıl tamamlanıyor....
dr.bartlett matrixin doğuşu hikayesinde küçük kıza ve annesine süpermen dizisini anlatırken orada beliren süpermen pelerinli kişi ile yaptıkları uygulamanın kısa bir özetimi oluyor....

Pamukk 08-07-2008 04:51 PM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı
dr.bartlett iki noktayı seçin ve bunu zihninizde birleştirin diyor,bu tam olarak nasıl yapılabilir ki ?.......
dr.bartlett matrixin doğuşu hikayesinde küçük kıza ve annesine süpermen dizisini anlatırken orada beliren süpermen pelerinli kişi ile yaptıkları uygulamanın kısa bir özetimi oluyor....

evet canım ben ve maximum felix de bu konuya takıldık ttli3 ben de onu diyorum ya 88a keşke richard b ukadar faydalı ve guzel bir metodu cok daha sade ve uygulanabilecek kısmı ön plana çıkartarak anlatsaymış.. uykulusmile 4897 emb23

maxim 08-07-2008 04:58 PM

evet uygulama konusunda eksiklikler var....
sanırım bunu seminerlere ilgiyi artırmak için boş bırakmış....
kitaplarda anlatım tarzlarını hem eleştirmişimdir...buda anlatım konusunda sınıfta kaldı..
okuyucuya olayı yaşatacak bir dil kullanamıyorlar..
eğer kitabın yazarı ben olsaydım çocuklar bile anlardı......

mücevher 08-07-2008 05:13 PM

gerçekten mi??? tuh788
benim hevesim kursağımda kaldı şimdi. ben de seviniyordum: kitap gelecek hemen okuyup uygulayacağım diye.... 88a
ne olacak şimdi... bu açıklar nasıl kapanacak? lütfen bilenler biz bilmeyenlere anlatsın arkadaşlar ::)

maxim 08-07-2008 05:20 PM

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten mi??? tuh788
benim hevesim kursağımda kaldı şimdi. ben de seviniyordum: kitap gelecek hemen okuyup uygulayacağım diye.... 88a
ne olacak şimdi... bu açıklar nasıl kapanacak? lütfen bilenler biz bilmeyenlere anlatsın arkadaşlar ::)

hemen üzülmeyin...kitabı okuyun.....
herkesin anlama şekli aynı değildir...belkide siz bizi aydınlatırsınız

TR-ance 08-07-2008 05:24 PM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı

SeLam..

Ben İki Noktayı BuLduğum Anda İmajinasyona Başlıyorum Ve O İki Noktayı Sanki Kelepçeyle Birbirine BağLıymış Gibi Görüyorum.. ( Enerjiyle OLuşmuş Bir Kelepçe.. ) Fakat Onu ÖyLe Bağlamadan Önce Noktaları buLduğunuzda O Nokta OLan YErin Altındaki Dokunun Kasıldığını Hissetmeye ÇaLışın.. Oda Noktaları Birbirine Bağlamada Bir YoL.. Fakat İkisinide Yaparsanız Başarı Oranınız Artar.. Sanırsam Zaman Yolculukları Ve ArketipLerinde Nasıl OLduğunu Merak Ediyorsunuz.. O Konular Aslında Biraz Kalbin Sesini Dinlendiğinde BuLunan ŞeyLer O Konu Hakkında Tam Bir Yorumda BuLunamam.. ( Herkesin Kendine Göre Tarzı Var Eğer Siz Benim Tarzımda Yaparsanız Başarı Oranınız Düşebilir.. ) İşte Süpermen Örneği Tam Bunu Anlatıyor.. Birde Hastasının Kolunu İyileştirmeye ÇaLışırken " Burada OLmadığını Düşün.. " Diyen Bir Ses Vardı Sanırsam Kitapta.. Oda Buna Çok İyi Bir Örnek.. Umarım AydınLatabilmişimdir Sizi..

SevgiLer Ve SaygıLar.. smiliyface

Pamukk 08-07-2008 05:32 PM

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten mi??? tuh788

canımın içi ben de bu başlığa başından beri öyle yazdım ya ttli3 kitabı okumakla iş bitmiyor ttli3 canımcım uygulama yapıyormuyum peki evet yapıyorum her gün..nokta bulamazsam da hissedemesem de hayal olarak kafadan yapıyorum ama şu an bir gelişme yok mücevhercim..kitabı aldıgım 2 gun içinde okuyup heyecanla yuzeylerde pratiğe başlamıştım hih33 sonra üzüldüm ve gerildim ara verdim ttli3 şimdi kuantumla ilgili şeyle rokuyorum çunku bu metod kuantuma dayanıyor..ayrıca richard kend sitesinde de demiş,insanların beyin dalgalarını değiştirme özelliğne sahipmiş ve bunu kendi kendine nasıl yapacaklarını seminerlermizde oğretiyoruz demiş ttli3 maximcim, bu anlatım olarak secreta kıyaslanırsa ,secret bundan kat kat daha üstün rahatlıkla iddia ederim ttli3 girlhaha

Pamukk 08-07-2008 05:34 PM

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Kredi kartı kullanmak istemeyenler kitabı www.hermeskitap.com adresinden de sipariş edebilir. Ben ordan Sipariş ediyorum memnunum. Ancak kapıda nakit ödeme seçeneğinde 4 + 4.72 yani 8.72 YTL kargo parası oluyor. Sadece 1 kitap almak için uygun sayılmaz. Ama kitapları toptan alıyorsanız tavsiye ederim.

canım ben buraya üye oldum cunku ben de kreti kartıyla uğrasmak istemiyorum sonraalmış başını gidiyor şaşkın kapıda peşin ödeme olayı yokmuydu
sitede diyor ki finansbank kartı gecerlidir sadece yani kredi kartıyla mı calışıyor burası da 88a

stormguard 08-07-2008 05:53 PM

Kitaptaki anlatım anlaşılır bir dilde açıklıyor hatta açıklamadığı hiçbir şey yok bana göre.. iki noktayı hissetmek nasıl olur diyorsanız, o zaman his konusunda vücudunuz normal hayattada hiçbir şey hissetmiyor demektir.. başlangıç olarak her yöntem herkese göre olmayabilir, bazılarının daha fazla pratik yapması, daha fazla vücudunu tanıması, daha fazla içe dönebilmesi vs.. gerekir.. bazıları ise zaten bunları yapabilecek düzeydedir, onlarınki hızlı ve çabuk olur... Serenity'nin söylediği imajinasyon ile iki noktayı birbirine bağlamak denenebilir.. ben sanki o iki nokta iki tane mıknatısmışta birbirlerini çekiyormuş hissine sahip oluyorum (imajine etmiyorum). Arketipler ve zaman yolculuğu ise tamamen kişinin kendi bilinçaltıyla olan iletişimine bağlı. Yani geliştirmeniz gereken şeyler, iki nokta değil.. bizzat kendinizle olan iletişiminiz, hisleriniz, içe yönelişiniz vb.. şeyler olmalı. O zaman iki nokta yada başka teknikler sizin için kolaylaşacaktır. Sevgiler.

Pamukk 08-07-2008 06:01 PM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
iki noktayı hissetmek nasıl olur diyorsanız, o zaman his konusunda vücudunuz normal hayattada hiçbir şey hissetmiyor demektir..

ah stormcuğum böyle deme lütfen aa34 aa34 bu sert bi genelleme oldu,sanırım gercek hayatta herşeyi aşırı hissettiğimden bu metodu mu uygulayamıyorum artık böyle düşüneceğim..belki de hislerim birbirine geçiyordur ne bileyim..Ama kesinlikle hissiz bir robot olduguma gülmek istiyorum khkh56 aa34 aa34 sevgiler kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM.