![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar bu iki nokta olayı harika valla .. bir haftadır eşim yazlıkta çocuklarlayım normalde eşim bilgisayarı bize pek kaptırmaz bizde öyle meraklısıda değiliz ama allahtan işte bi akşam bakim bundan ne anlıyo dedim geçtim başına nerden nereye burası çıktı karşıma hatta başka biyere tıklarken yanlışlıkla girdim yani aslında doğru yerdeymişim şimdi eşim gelince bilgisayarı paylaşamayacağız neyse iki nokta yaparım onun hevesi kaçıverir meydan bana kalır ... |
Cevap: matrix'e hükmedin Enerjin çok güzel sevgili Sudem pozitiflik katıyorsun gerçekten. Sevgilerimle. |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin bütün site işi gücü bırakmış benim için uğraşıyor! çok utanıom! utananadam ama keyfini çıkarmayacağıma da söz veremem! sudem, gülporu sevme beni sev! k8908 aslında biliyor musunuz benim burcum aslan...yani içimde potansiyel bir lider yatıyor! (ciddi ciddi yatıyor ama...pek ayakta göremezsiniz!) biiiiiirrrr sürü yeteneğim var! ahh hepsini bir değerlendirsem, tüm dünya hayran kalır yeteneklerime! bak sudem, iyi düşün bacım, benden bir megaloman yaratmak üzeresin! sonra susturamazsın, bence abartmayalım fazla...sevincli |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin hadi arkadaşlar siyahçaya iki nokta yapmaya davet ediyorum sizi ben yaptım voltranı oluşturalım bir megolaman yaratalım nesi kötü valla çok iyi hadi kolay gesin |
Cevap: matrix'e hükmedin siyahçam atış serbest yaz Allah aşkına bırak, megolaman desinler.yazarsan seni daha çok severim gülpor duymasın12389 sen ne hissedersen karşındakilerde onu hissedermiş biliyormusun.Ben bazen kendimi iyi hissederim.bakarım şöyle aynaya yyaşımı hiç 46 göstermiyorum ben genç görünüyorum derim.inan dışarıya çıkayım en az 3 kişi bunu söyler,yaşını hiç göstermediğimi...kötü hissettğim zamanlarda mutlaka çok bozulmuşsun.bugün göçmüşsün.nasıl birşeydir anlamadım.sen kendini değersizbulunca karşındakilerde doğru sanıp öyle davranırlar sende çook üzülürsün sen değerlisin sitemizin siyahahçasııı956k |
|
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 AM. |