Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

MuminOKAN 09-06-2009 12:57 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

suxvegas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465871)
Mümin Bey merhaba,

Bu ikili bağlantı olayı nedir? Yeni üyeyim ve merak ettim?? Bilgi verirseniz çok memnun olurum. Litabı da var zannediyorum. Adı nedir??

Çok teşekkür ederim.

merhabalar.
kitabın adı matriks e hükmedin.
yani konu başlığımız.
daha evvel ki sayfalarda çok daha derin bilgiler mevcut. önceki sayfalar sorunuza cevap olacaktır.

teşekkür bizlerden
sapkal89

sudem8 09-06-2009 04:44 PM

[quote=ismira;465861]
Alıntı:

dejaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465846)
para ve maddi istekler için yapacağınız niyet:

diye başlamalı..... her para saadet mutluluk getirmez ve evren sizin istediğinize bakar olumlu yada olumsuz yanlarıyla ilgilenmez..."

Dileklerimizde kendimizin ve bütünün hayrını gözetmek çok önemli bence de.

Ancak " bütünün ve benim hayrımaysa " ifadesi, bilinçaltımda kuşkuyu bırakır -ya hayrıma değise?- ve dolayısıyla güvenle serbest bırakamam sanırım.

Ben, istediğim sonucu imgeledikten sonra, "bu ya da daha iyisi, benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde şu anda ve şimdi gerçekleşiyor" diyerek serbest bırakmayı daha uygun buluyorum. Ama en başta,
1) başkalarının iradesini yönlendirecek,
2) başkalarına zarar verecek,

şekilde dileklerde bulunmamaya özen gösteriyorum.

kahvesmileyismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim.bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor.kotu niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruzy789

ayses 09-06-2009 06:31 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465826)
rt67Ayses sonraki denemelerim mlsf başarısız oldusad456,kitabı almadan bilgileri özümseyemiycem sanırım...sevgileerwink77

gercekten doru kıtabı okuyunca daha bır taslar yerıne oturuyor yalnız şölede bişe var kıtabın dili bana agır geldı bazı yerlerı bı cok defa okumak zorunda kaldım..ben bu konuyu en cok bu konu baslıgı altındakı yazılanlardan pekıstırdım..kıtabı okurken aynı anda burda yazılanları 1.sayfadan ıtıbaren okudum
yanı dedıgım gıbı en ıı yardımı burda yazan arkadaslardan aldım:)

suxvegas 09-06-2009 08:30 PM

Çok teşekkürler, bu sürede kitabı internetten ısmarladım bile.. Daha evvelki bilgilere ulaşmaya çalışarak yapmak istediğim bir şey var becerebilirsem onu yapacağım bakalım çalışacak mı.. Inancım var çalışacağına o ayrı ama deneyimlemem de lazım:)

Çok çok teşekkürler.. Bu arada gündüz bütün gün ofiste duyabileceğim kadar ego güçlendiriciyi dinliyorum. Akşam da sabaha kadar ( uyku da dahil) suçluluk duyguları ... İyi midir? Yani doğru yolda mıyım??? Bu şekilde 2 hafta kadar gidip, kendimi görüp sonra da diğer konulara geçmeyi düşünüyorum.

Bir de bu sitede düşünceyi durdurma egzerzisi gibi bir şeyle karşılaşmıştım ama sonra nasıl olduysa kaybettim.. Bununla ilgil bana yardımcı olabilir miydiniz acaba??
Çok teşekkür ediyorum.

ismira 09-06-2009 08:58 PM

[quote=sudem8;465916][quote=ismira;465861]kahvesmileyismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim.

Canım, niyet önerisi bana değil, dejaa'ya ait.

Benimkisi, hiç kasılmadan rahat ve huzurlu hissettiğim ve içselleşmiş olan "saf niyet" imin içeriğine dair bir paylaşım, iki nokta tekniğinin bir parçası değil.

bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor.

Hemfikirim seninle. Sen daha net ifade ettin, sağol: "saf niyet" ve "şüphesizlik" . İkimizin de kastettiği aynı şey sanırım farklı ifadelerle de olsa.
kötü niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruzy789

Bundan nasıl emin olabiliyorsun:
1- Kötü niyet?
2- Yapılamaz?
3- Hepimiz??...

Neyse boşverelim şimdi bunları da, ortada kesin olan bir şey var: Sen bu tekniği ugulayıp iyi sonuçlar alıyorsun. Bunları paylaştıkça motive oluyorum ben...Ben sadece ikinci nokta için durum seçiminde kararsızlık yaşıyordum uyulama sırasında, şimdi biraz daha ilerledimsevincli

RAFUNSEL 10-06-2009 04:43 AM

O0tüm kitapcılarda bulabilirmiyiz?ve sadece şifa konusumu işleniyor gerçi bi arkadaş farklı şeylerde var demiş ama neyse alıp okuyunca anlarız heralde ayrıca bence kitabı çok deşifre etmeyim emeğe saygı yüzeysel konuşmakda fayda var kitabın arka kapağı gibi olsun muhabetler bence :)bazı kitapları olduğu gibi nette segiliyorlar üzülüyorum yıllarını ver birşeyler oluştur birileri bi tıkla emeğini hiçe saysın haksızmıyım arkadaşlar:D

ESOS 10-06-2009 11:43 PM

alk78
Alıntı:

RAFUNSEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466007)
O0tüm kitapcılarda bulabilirmiyiz?ve sadece şifa konusumu işleniyor gerçi bi arkadaş farklı şeylerde var demiş ama neyse alıp okuyunca anlarız heralde ayrıca bence kitabı çok deşifre etmeyim emeğe saygı yüzeysel konuşmakda fayda var kitabın arka kapağı gibi olsun muhabetler bence :)bazı kitapları olduğu gibi nette segiliyorlar üzülüyorum yıllarını ver birşeyler oluştur birileri bi tıkla emeğini hiçe saysın haksızmıyım arkadaşlar:D

selam sadece şifa değil istediğin her şey arkadaşım sınır sizsiniz birde kitabı olduğu gibi yazsakta almakta fayda var çünki başucu kitabi arkadaşım he bu arada kuantumla ilgili kitaplarda oku harika valla ben okudum bitti şimdide sindire sindire okuyorum ezberlicem herhalde kolay gelsin

sudem8 11-06-2009 09:48 PM

[quote=ismira;465959][quote=sudem8;465916]
Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465861)
kahvesmileyismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim.

Canım, niyet önerisi bana değil, dejaa'ya ait.

Benimkisi, hiç kasılmadan rahat ve huzurlu hissettiğim ve içselleşmiş olan "saf niyet" imin içeriğine dair bir paylaşım, iki nokta tekniğinin bir parçası değil.

bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor.

Hemfikirim seninle. Sen daha net ifade ettin, sağol: "saf niyet" ve "şüphesizlik" . İkimizin de kastettiği aynı şey sanırım farklı ifadelerle de olsa.
kötü niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruzy789

Bundan nasıl emin olabiliyorsun:
1- Kötü niyet?
2- Yapılamaz?
3- Hepimiz??...

Neyse boşverelim şimdi bunları da, ortada kesin olan bir şey var: Sen bu tekniği ugulayıp iyi sonuçlar alıyorsun. Bunları paylaştıkça motive oluyorum ben...Ben sadece ikinci nokta için durum seçiminde kararsızlık yaşıyordum uyulama sırasında, şimdi biraz daha ilerledimsevincli

y789ismiracım Antalya'da hiç bağlantı kuramadım.ya kalabalık düğün evi konsantre olamadım.kitabı aldım.yolda otobüste giderken okudum fakat,ben pratikte daha iyi yaptığımı anladım.neyse evime döndüm artık başarılı olurum heralde.skan67

morbeyin 12-06-2009 11:58 PM

Elimdeki kitapları bitirince listemin en başında olan kitapart56art56

Siyahça 13-06-2009 12:11 AM

konusu burası değil ama, şu SIR-(osho) da müthiş bir kitapmış..almışım atmışım bi kenara, burda anlatılanları okuyunca tekrar başladım...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 AM.