|  | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı: 
 kitabın adı matriks e hükmedin. yani konu başlığımız. daha evvel ki sayfalarda çok daha derin bilgiler mevcut. önceki sayfalar sorunuza cevap olacaktır. teşekkür bizlerden sapkal89 | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin [quote=ismira;465861] Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı: 
 yanı dedıgım gıbı en ıı yardımı burda yazan arkadaslardan aldım:) | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin Çok teşekkürler, bu sürede kitabı internetten ısmarladım bile.. Daha evvelki bilgilere ulaşmaya çalışarak yapmak istediğim bir şey var becerebilirsem onu yapacağım bakalım çalışacak mı.. Inancım var çalışacağına o ayrı ama deneyimlemem de lazım:)  Çok çok teşekkürler.. Bu arada gündüz bütün gün ofiste duyabileceğim kadar ego güçlendiriciyi dinliyorum. Akşam da sabaha kadar ( uyku da dahil) suçluluk duyguları ... İyi midir? Yani doğru yolda mıyım??? Bu şekilde 2 hafta kadar gidip, kendimi görüp sonra da diğer konulara geçmeyi düşünüyorum. Bir de bu sitede düşünceyi durdurma egzerzisi gibi bir şeyle karşılaşmıştım ama sonra nasıl olduysa kaybettim.. Bununla ilgil bana yardımcı olabilir miydiniz acaba?? Çok teşekkür ediyorum. | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin [quote=sudem8;465916][quote=ismira;465861]kahvesmileyismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim. Canım, niyet önerisi bana değil, dejaa'ya ait. Benimkisi, hiç kasılmadan rahat ve huzurlu hissettiğim ve içselleşmiş olan "saf niyet" imin içeriğine dair bir paylaşım, iki nokta tekniğinin bir parçası değil. bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor. Hemfikirim seninle. Sen daha net ifade ettin, sağol: "saf niyet" ve "şüphesizlik" . İkimizin de kastettiği aynı şey sanırım farklı ifadelerle de olsa. kötü niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruzy789 Bundan nasıl emin olabiliyorsun: 1- Kötü niyet? 2- Yapılamaz? 3- Hepimiz??... Neyse boşverelim şimdi bunları da, ortada kesin olan bir şey var: Sen bu tekniği ugulayıp iyi sonuçlar alıyorsun. Bunları paylaştıkça motive oluyorum ben...Ben sadece ikinci nokta için durum seçiminde kararsızlık yaşıyordum uyulama sırasında, şimdi biraz daha ilerledimsevincli | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin O0tüm kitapcılarda bulabilirmiyiz?ve sadece şifa konusumu işleniyor gerçi bi arkadaş farklı şeylerde var demiş ama neyse alıp okuyunca anlarız heralde ayrıca bence kitabı çok deşifre etmeyim emeğe saygı yüzeysel konuşmakda fayda var kitabın arka kapağı gibi olsun muhabetler bence :)bazı kitapları olduğu gibi nette segiliyorlar üzülüyorum yıllarını ver birşeyler oluştur birileri bi tıkla emeğini hiçe saysın haksızmıyım arkadaşlar:D | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin alk78 Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin [quote=ismira;465959][quote=sudem8;465916] Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin Elimdeki kitapları bitirince listemin en başında olan kitapart56art56 | 
| 
 Cevap: matrix'e hükmedin konusu burası değil ama, şu SIR-(osho) da müthiş bir kitapmış..almışım atmışım bi kenara, burda anlatılanları okuyunca tekrar başladım... | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |