Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ESOS 05-06-2009 12:30 AM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465451)
esos bacım, 10 milyarcıkımız olsa tüm borçlarımız kapanır, üstüne dondurma bile yiriz valla! sen yine de elini korkak alıştırma tabi...

kahvesmiley

bak seni yemeğe götürces, hadi...

yaptım gitti valla sevincini bizle paylaşıyosun elim bereketlidir öle onbinde paramı sınır sizsiniz unutmayın ....smileydance

Siyahça 05-06-2009 12:39 AM

olur değil mi esos? çok birşey istemiyorum ki, iki bebişimiz ve iki kedimiz aç kalmasınlar...alnımız ak olarak geçirelim ay sonlarını...elaleme rezil olmayalım yeter...hep dipte kalmaz ya insan değil mi?

lale85 05-06-2009 12:59 AM

ya bu iki nokta para içinde yapılıyomuymuş ben olmaz diye düşünmüştümooo67

Turhan 05-06-2009 07:25 AM

Niye olmasın para da bu dünyada matrixte bişe, belki ihtiyacından fazlası için doğru konsantre olamazsın o başkada ama oluyor. Benim bu seneye kadar neye ihtiyacım olursa bi şekilde gelirdi. Hiç ummadığım yerlerden. Bu sene kriz oralarıdamı vurdu bilmiyorum gelmesi gereken 3 yerden musluklar kesildi. önceden olsa geleceğini umduğum bi yer bile yokken bi bahane bulur gelirdi. iki nıkta falanda yapmazdım hiç ama geleceğinide bilirdim.
Eve gideceğim son otobüs parası ile kazıkazan oynayıp kzandığım çok olmuştur :) konuyu saptırmıyorum değilmi. :)

lale85 05-06-2009 02:51 PM

para için yapılıyosa ben de yapayım barim

ESOS 07-06-2009 01:23 AM

[quote=Siyahça;465456]olur değil mi esos? çok birşey istemiyorum ki, iki bebişimiz ve iki kedimiz aç kalmasınlar...alnımız ak olarak geçirelim ay sonlarını...elaleme rezil olmayalım yeter...hep dipte kalmaz ya insan değil mi?[/quocanım bak yina az istiyosun aç kalmayacak kadar diyosun ne zaman vaz geçeçeksin bu aza kanaatinden allahın bereketi bol

Siyahça 07-06-2009 02:36 AM

haklısın! anlatmıştım ya, hep o hikayelerden oldum böyle! çok istersem, ya da elime geçen çok olursa suçluluk hissedecekmişim gibi...
sorunun ne olduğunu biliyorum da kendimi bundan nasıl temizleyeceğimi bilemiyorum işte!...

Siyahça 07-06-2009 02:57 AM

ben feci anlatırdım kardeş ama, herrr yerlerimi sivrisinekler yidi, duramıom, acil uyumam lazım!
mecbur sudemi beklicas!

hişşttt arkana bak, redflowers geliyor!

y789

ismira 07-06-2009 06:46 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465456)
olur değil mi esos? çok birşey istemiyorum ki, iki bebişimiz ve iki kedimiz aç kalmasınlar...alnımız ak olarak geçirelim ay sonlarını...elaleme rezil olmayalım yeter...hep dipte kalmaz ya insan değil mi?

Sevgili siyahça, buradaki başlık konusunun dağılmaması düşüncesiyle günlüğüne yazıyorum, umarım uygundur...

nilsoy 07-06-2009 09:11 AM

ACİLLLL
arkadaşlarr tüm matrix ciler... oğlum sbs ye girecek ...... stresli... ne olur yardım edin .. nokta yapın.... ben kaçgündür deniyorum.. ama hayalgücüm özürlü olduğundan olmuyor bir türlü... aklıma sizden yardım istemek yeni geldi ( ah siyahça ah.... hep ssana gülerken unuttum gitti.işte... )
benim oğlan turuncu bişi........ çilleride var.... ( havuç diyorlar ).... adı baransel .... yardımmmmmmmmmmmmmmmm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM.