![]() |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bu kitap 2007'd Safir Yayınlarından Türkçede yayınlanmıştı, bende var... Belki baskısı kalmamıştır piyasada, ama ikinci el bile olsa internetten bulunur... |
Cevap: matrix'e hükmedin Selam..ilk kez bir foruma yazıyorum heycanlıyım galiba :)).genel olarak yazılan deneyimleri okumuş biriyim.benim ricam tekrar bir motive grubu ayarlamak.yeni başlayanlar kendilerince imgelerini anlatsalar.birbirimize şifa saatleri düzenlesek kaç kişi oluruz acaba? |
Cevap: matrix'e hükmedin Hosgeldiniz kardesim hayirli olsun uyeliginiz Motive grubuna katilirim bende :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Hosbulduk..teşekkür ederim 😀 ilgilenenler yazarsa sevinirim.ve daha önemlisi önderlik yapacak, deneyimli bir arkadaş a ihtiyacimiz var.Sesimizi duyan varmı 🙈 |
Cevap: matrix'e hükmedin Nurkann güzel düşünce grubunuzu kurduğunuz zanan bir şekilde desteklemek isterim. Katılımcıları gorelim. Bir ara ilgilendim. Kitabını da okudum ufak tefek başarılar da elde ettik. Yöntemler araçtır önemli olan sizin inancınızdır. Şimdilerde ben reiki ve başka enerji sistemleri ile çalışıyorum. Dediğim gibi gelişmek için çalışan insanı severim. Desteklerim. Şifa çemberi başlığına da bir göz at istersem derim. Sevgiler. |
Cevap: matrix'e hükmedin Hoşgeldiniz, bir grup oluşturun, elimden geldiğince dilim döndüğünce bildiklerimi paylaşırım. sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin Grup hayirli olsun :) simdiden temeli attik Mumin bey sweet sagolsunlar yardim edecekler Hadi bismillah Masaallah barekallah Hu |
Cevap: matrix'e hükmedin aklima matrix filmi geldi :D |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
Siteye uzun suredir giremiyorum. Grup kuruldu mu? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 AM. |