Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Siyahça 03-06-2009 04:55 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

bilinçaltımdan ses vermeye devam eden bir anneannem bile olmadı biliyor musun?! ağla2

annem sağolsun beni kırk yaşından sonra dünyaya getirmiş, ondan babanne anneanne yok bende..

bilinçaltı seslerinden kurtulmaksa mesele, benim bütün dünyadan özgürleşmem lazım!

gülpor 03-06-2009 05:11 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465172)
bilinçaltımdan ses vermeye devam eden bir anneannem bile olmadı biliyor musun?! ağla2

annem sağolsun beni kırk yaşından sonra dünyaya getirmiş, ondan babanne anneanne yok bende..

bilinçaltı seslerinden kurtulmaksa mesele, benim bütün dünyadan özgürleşmem lazım!

sevinclibenide annem 40 yaşından sonra dünyaya getirmiş,anneanne yok,hatta bizim ailede yaşlı yok sevincli,benim yaşlı abim ve ablalarım varsevincli,hatta ben doğduğumda bebek hala ve teyze rollerinde doğdumm yaaasevincli

khkh56

Siyahça 03-06-2009 05:31 PM

ayy canım kader arkideşimmm!! sen de mi tekne kazıntısısın? (bizim orda öyle derler, ivrençler demi?!)

benim yeğenlerle aramda 3 yaş var, eğer en büyük aplamın bebişi vaktinde olsaydı şimdi benden büyük yeğenlerim olacaktı! (yeğenlerimin hepsi de uzundu şansımdan, bi yürürdük sokakta, 5 tane yeğen bana teyze diyor düşün, yanımızdan geçenler bakardı, bu minik toparlak şey mi teyzeleri diye!)

öhö matrix güzel kitap...

gülpor 03-06-2009 05:39 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465185)
ayy canım kader arkideşimmm!! sen de mi tekne kazıntısısın? (bizim orda öyle derler, ivrençler demi?!)

benim yeğenlerle aramda 3 yaş var, eğer en büyük aplamın bebişi vaktinde olsaydı şimdi benden büyük yeğenlerim olacaktı! (yeğenlerimin hepsi de uzundu şansımdan, bi yürürdük sokakta, 5 tane yeğen bana teyze diyor düşün, yanımızdan geçenler bakardı, bu minik toparlak şey mi teyzeleri diye!)

öhö matrix güzel kitap...

hah işte aynı yukarda yazdığın durumlarsevinclikhkh56khkh56ben ayrıntıya girip yormayım kendimi sen gayet güzel anlatmışsın arkadaşım...

gülpor 03-06-2009 05:42 PM

konuyu dağıttık sevinclidurmuş sohbet ediyoruz,hımm Ben daha bugün sabah denedim 2 nokta yöntemini ,kendimi bu küçük ilçeden ışınladım...bir kaç aya kadar belli olur zaten ışınlanırsam yazarım arkadaşlarsevincli

ismira 03-06-2009 06:02 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465189)
bir kaç aya kadar belli olur zaten ışınlanırsam yazarım arkadaşlar

diyorsan,

Bir daha gözden geçir, derim canım smil56

gülpor 03-06-2009 06:12 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465200)
diyorsan,

Bir daha gözden geçir, derim canım smil56

İsmira ,ciddimi diyosun arkadaşım ,şimdi umutlanmıştım bendeağla2napıyım pekiiirt67

ismira 03-06-2009 08:11 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465205)
İsmira ,ciddimi diyosun arkadaşım ,şimdi umutlanmıştım bendeağla2napıyım pekiiirt67

Madem yapabiliyorsun, yeniden ışınla kendini, öyle ışınla ki, biz burada görmeyelim. Buraya yazmayacak kadar güven ve unut... Ta ki olunca hatırla ve paylaş bizimle desevincli

Değil mi MüminOKAN?

gülpor 03-06-2009 10:15 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465215)
Madem yapabiliyorsun, yeniden ışınla kendini, öyle ışınla ki, biz burada görmeyelim. Buraya yazmayacak kadar güven ve unut... Ta ki olunca hatırla ve paylaş bizimle desevincli

Değil mi MüminOKAN?

İsmira varyasevincli,ışınlanınca bir sana söylemiycem,kahvesmiley

ismira 03-06-2009 10:44 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465235)
İsmira varyasevincli,ışınlanınca bir sana söylemiycem,kahvesmiley

khkh56

Canım benim, hiç olur mu? Kendini ışınladığını unut ki bize de söyleme demek istedim. Yoksa ışınlanma gerçekleştiğinde, bunu kutlayanlar arasında ben de olmak isterim.kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 AM.