![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin bilinçaltımdan ses vermeye devam eden bir anneannem bile olmadı biliyor musun?! ağla2 annem sağolsun beni kırk yaşından sonra dünyaya getirmiş, ondan babanne anneanne yok bende.. bilinçaltı seslerinden kurtulmaksa mesele, benim bütün dünyadan özgürleşmem lazım! |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
khkh56 |
Cevap: matrix'e hükmedin ayy canım kader arkideşimmm!! sen de mi tekne kazıntısısın? (bizim orda öyle derler, ivrençler demi?!) benim yeğenlerle aramda 3 yaş var, eğer en büyük aplamın bebişi vaktinde olsaydı şimdi benden büyük yeğenlerim olacaktı! (yeğenlerimin hepsi de uzundu şansımdan, bi yürürdük sokakta, 5 tane yeğen bana teyze diyor düşün, yanımızdan geçenler bakardı, bu minik toparlak şey mi teyzeleri diye!) öhö matrix güzel kitap... |
|
Cevap: matrix'e hükmedin konuyu dağıttık sevinclidurmuş sohbet ediyoruz,hımm Ben daha bugün sabah denedim 2 nokta yöntemini ,kendimi bu küçük ilçeden ışınladım...bir kaç aya kadar belli olur zaten ışınlanırsam yazarım arkadaşlarsevincli |
Bir daha gözden geçir, derim canım smil56 |
|
Madem yapabiliyorsun, yeniden ışınla kendini, öyle ışınla ki, biz burada görmeyelim. Buraya yazmayacak kadar güven ve unut... Ta ki olunca hatırla ve paylaş bizimle desevincli Değil mi MüminOKAN? |
|
khkh56 Canım benim, hiç olur mu? Kendini ışınladığını unut ki bize de söyleme demek istedim. Yoksa ışınlanma gerçekleştiğinde, bunu kutlayanlar arasında ben de olmak isterim.kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 AM. |