Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ismira 02-06-2009 08:52 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464978)
ben orda değilim ama...:(

şimdi izmirdeyim...oraya beklerim sudem bacım...

Ay ben de İzmir'deyim! Hadi siyahça sudem'i buraya alalım..

sudem8 02-06-2009 08:59 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464978)
ben orda değilim ama...:(

şimdi izmirdeyim...oraya beklerim sudem bacım...

olsun ben seni gelir bulurum eşimin ablası bostanlıda oturuyor,bayramda izmirdeydim..

sudem8 02-06-2009 09:00 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464982)
Ay ben de İzmir'deyim! Hadi siyahça sudem'i buraya alalım..

gelirim sizlerle tanışmak için özel olarak benim için zevktiry789

ismira 02-06-2009 10:39 PM

Bunu bir söz olarak kabul ettim:)
Ayrıca benim için de zevk olur!..

(Cevap yazmakta geciktim, özür dilerim, acil çıkmam gerekmişti)

ESOS 03-06-2009 12:46 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464905)
Teşekkür ederim motivasyon için^-^
Küçük denemeler yapıp sonuç da almıştım. İşe yaradığını biliyorum, mantığını gayet iyi kavradım. Ama sonra devam etmedim. Benim sorunum da sebatsızlık. Bir şeyle öğrenene kadar ilgiliyim. Öğrendiğimi hissettiğim an hooop, başka konuya! Oradan oraya atlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.sad456 (Halen anneannemin "kızım, hayatta her şeyi bil, öğren de yapmazsan yapma!" telkini "her şeyi öğren de yapma" şekline dönüşerek bilinçaltımdaki tahtını korumakta.12389)

Neyse ki buradayım, bak yazıya dökünce anneannemi göndermek geldi içimden. Ben bunu yapayım, artık helalleşeyim de o nurlar içinde rahat etsin, benim de öğrendiklerim işe yarasın. İki noktaya da başlayayım hemen! Hazır böylesi dayanışma ortamını da bulmuşken, değil mi ama?
Dünden beri bir iki deneme yaptım ama konsantre olamadım, denemeye devam...
Sağolasın sudem8, iyi ki varsın... kiss3

selam tatlım önce şu sebatsizim deme kendine her öğrendiklerimi aynen olduğu gibi uyguluyorum artık desen zaten sen olayı çözmüşsün bence beynindeki bu sebatsizlik kodunu değiştir anneannenden özgürleş onu gözünün önünde canlandır ve bu kalimeleri değiştirerek söyediğini düşün yani her şeyi öğren ve yap çocuğum gibi bunu sana söylediği o zamanada gidip yapabilisin işe yarıyor... o zaman gelsin iki noktalar ....

Siyahça 03-06-2009 01:35 AM

izmir toplaşması mı yapıyoruz yani?! sevincli

esos insanı ile dı dezırt insanı da gelsin...

nilsoy da gelsin, günlüğü alıp...

haaa bu arada, bu anneanneyi özgürleştirme olayı nedir bacılar? benimki öldü de iş çıkarmayın başıma!

sudem8 03-06-2009 01:44 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465037)

haaa bu arada, bu anneanneyi özgürleştirme olayı nedir bacılar? benimki öldü de iş çıkarmayın başıma!

onu ismiraya sor.anneannesinden özgürleşen oy789

ismira 03-06-2009 12:48 PM

Aaa, burada yazılanları kaçırmışım gece, iki nokta yapmaya dalıp...khkh56

ismira 03-06-2009 01:08 PM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465025)
selam tatlım önce şu sebatsizim deme kendine her öğrendiklerimi aynen olduğu gibi uyguluyorum artık desen zaten sen olayı çözmüşsün bence beynindeki bu sebatsizlik kodunu değiştir anneannenden özgürleş onu gözünün önünde canlandır ve bu kalimeleri değiştirerek söyediğini düşün yani her şeyi öğren ve yap çocuğum gibi bunu sana söylediği o zamanada gidip yapabilisin işe yarıyor... o zaman gelsin iki noktalar ....

ESOS' cuğum, ilgine teşekkür ederim canım. Sebatsızlık konusunda haklısın.

"Sebatsızlığı sevgiyle geride bıraktım.Artık tüm bildiklerim ve öğrendiklerimi yetenek ve becerilerimle mükemmel şekilde birleştirerek hayata geçirmeye ve yaratıcılığımın en doğru ve doyumlu şekilde tezahürüne niyet ettim"
Benim ve bütünün hayrına...Amin.^-^

Dün hemen bir bağ kesme çalışması yapmıştım zaten anneannemle. O da şaşırdı, söylediği nasihatin nasıl olup da "her şeyi öğren, ama yapma" ya dönüştüğüne sevincli Doğrusu konusunda anlaştık ve huzurla vedalaştık, ikimiz de özgürüz artıky789

Bende bir gayret, bir gayret sorma gitsin...Şimdiye kadar öğrendiğim her ne varsa coştu:))

"Öğren, öğret hakkı halka gürle coş!
Durma duuurmaaaa, kooooşşş!..."

Yalnız iki nokta seçiminde zorlanıyorum henüz. Kimi kime ya da ne yi neye bağlayacağımda kararsızlık yaşayıp bozuyorum işi. Ama kararlıyım, oyunu yeniden öğreneceğim.alk78

ismira 03-06-2009 01:15 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465037)

Yapsak bir toplaşma(!sevincli) fena mı olur yani? Pek gırgır bir grup oluşuyo sayende... Evet evet onlar da gelsin!

Anneannem benim de öldü, bilinçaltımdan ses vermeye devam ediyordu da ondan özgürleşiyorum canım...

Sende ses vermeye devam eden kimi bulursan kap gel, özgürleştirelim seni dey789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM.