![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
Ay ben de İzmir'deyim! Hadi siyahça sudem'i buraya alalım.. |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bunu bir söz olarak kabul ettim:) Ayrıca benim için de zevk olur!.. (Cevap yazmakta geciktim, özür dilerim, acil çıkmam gerekmişti) |
|
Cevap: matrix'e hükmedin izmir toplaşması mı yapıyoruz yani?! sevincli esos insanı ile dı dezırt insanı da gelsin... nilsoy da gelsin, günlüğü alıp... haaa bu arada, bu anneanneyi özgürleştirme olayı nedir bacılar? benimki öldü de iş çıkarmayın başıma! |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Aaa, burada yazılanları kaçırmışım gece, iki nokta yapmaya dalıp...khkh56 |
"Sebatsızlığı sevgiyle geride bıraktım.Artık tüm bildiklerim ve öğrendiklerimi yetenek ve becerilerimle mükemmel şekilde birleştirerek hayata geçirmeye ve yaratıcılığımın en doğru ve doyumlu şekilde tezahürüne niyet ettim" Benim ve bütünün hayrına...Amin.^-^ Dün hemen bir bağ kesme çalışması yapmıştım zaten anneannemle. O da şaşırdı, söylediği nasihatin nasıl olup da "her şeyi öğren, ama yapma" ya dönüştüğüne sevincli Doğrusu konusunda anlaştık ve huzurla vedalaştık, ikimiz de özgürüz artıky789 Bende bir gayret, bir gayret sorma gitsin...Şimdiye kadar öğrendiğim her ne varsa coştu:)) "Öğren, öğret hakkı halka gürle coş! Durma duuurmaaaa, kooooşşş!..." Yalnız iki nokta seçiminde zorlanıyorum henüz. Kimi kime ya da ne yi neye bağlayacağımda kararsızlık yaşayıp bozuyorum işi. Ama kararlıyım, oyunu yeniden öğreneceğim.alk78 |
Yapsak bir toplaşma(!sevincli) fena mı olur yani? Pek gırgır bir grup oluşuyo sayende... Evet evet onlar da gelsin! Anneannem benim de öldü, bilinçaltımdan ses vermeye devam ediyordu da ondan özgürleşiyorum canım... Sende ses vermeye devam eden kimi bulursan kap gel, özgürleştirelim seni dey789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM. |