![]() |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin ''HİÇ BİR ŞEY ZOR OLMAK ZORUNDA DEĞİL'' Ben buna inanıyorum. Bağlantıyı kurduğumda görüntüye eşlik eden duygu yoğunluğunu hissedebildiğim denemelerde sonuç alıyorum. Hatta bu gün laf olsun diye denediğim (Allah günahımı affetsin!) oğlumu bilgisayar başında gördüğümde sözle müdahale etmektense tekniği uyguladığımda kendiliğinden kalkıp geldi ve yanıma oturup sohbete başladı. Çook eğlenceliydi. Zihnimden bir sonraki aşama için oğlum ve kitaplar bağlantısı geçmedi desem yalan olur. ''Kırmızı alanlar''a girmemek için durdum. Tatil günün de daha fazlası da olmaz ki, değil mi? |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
... Gece aynayabakmayin delirirsiniz. Aslinda isik az oldugu icin duvarlara yansiyan golgeleri aynada gorup korkabilirsiniz." bizlerde olduğu gibi, yetiştireceğimiz nesillerde de önceden verilen telkinler kök inançlarımızı oluşturuyor. bu kök inançlarımızı değiştirmek te seçimlerimiz doğrultusunda, elimizde. biraz bilinçaltı temizlik yapmak için doğru yerdesiniz. forumumuzda oldukça bilgi var. telkinlerden başlamanızı tavsiye ediyoruz. mesela sıfır noktası var. hooponopono tekniği vs. bunlar yardımcı olacak bilgiler. Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin ben de kitabı okudum ama bi turlu uygulayamıyorum yapan arkadaslar nasıl yapıyor detaylı bi acıklama yaparlarsa sevinirim |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar konuyu üstte görünce atladımsevincli,bende öğrenmek istiyorum bu iki nokta tekniğini...bazı konularda uyguladım ama 2 noktayıda bulamadım sanırım,sonra o yazılan bilinç kaybı gibi şeyciklerde olmadı rt67,hiçbir tekniğide(eft gibi...) doğru dürüst uygulayamadım zatensad456 ,çok biliyomuş gibiy789 eşimin sigara içme alışkanlığını yoketmek için eft yaptım ,o an etkili oldu dedi eşim ama bırakamadı,işte böyle arkadaşlar,şu 2 nokta tekniğinide yüzüme gözüme bulaştırmayayım dedim,neyse öğrencez artıksmil56 |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin teşekkür benden. |
Matrix energy deneyimleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 AM. |