![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin sevgili iki nokta üstatları matrix e hükmedin kitabında bahsi geçen; 1 ) dalgayı kesmek: 2) dalgayı görmek: 3) iki nokta tekniğinde öğretilen ölçüyü alın: terimlerinin ne anlama geldiği konusunda açıklama yaparsanız konuyu daha iyi anlayabilirim sanıyorum. dusun yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. hepinizin yorumlarına ihtiyacım var. |
Ynt: matrix'e hükmedin Canım Hayal ablammmmmmmm geçte olsa duymuşsun beni çok sevindim wave Eminim inanıyorum ve bekliyorum bana istediğim geliyor senin ışığının rehberliğinde 96 Ne güzel Ankara ya geliyormuşsunuz bu hafta sonu; keşke bende katılabilseydim senle ve diğer herkesle çok tanışmak istiyordum sadanim Hayal ablam tekrar gönlüne sağlık |
Ynt: matrix'e hükmedin merhaba arkaşlar biraz önce iki noktayı uyguladım ve sabırsızım işte hemen içtim o kadar sevındımkı anlatamıyorum nerden başlıcam bilmiyorum kitabı okuyalı 2 gün oldu ve bı kaç deneme yapmıştım hissetmeye çalışıyordum ve yapamıycam gıbı düşüncelerer gelıyodu ve bıraz once soda içtim ve lımonlu dedım bu ne ya bole asıt gıbı sevmedım dedım iki nokta yapım ve sodanın su olduğunu nıyetledim ve öle düşündüm ve 1.5 dk bekledım ılk iştiğimdeki gibi ağız buruşturucu tat yoktu çok mutlu oldum ve denemye devam harhalde bundan sonra daha çok denıycem herşeyde uyguluycam benden şimdilik bu kadar |
Ynt: matrix'e hükmedin günaydın herkese sevgili site sakinleri dostlarım.çok korkunç bir gece geçirdim.halbuki 2 nokta yapmış sedona uygulamıştım içimde harika bir his vardı ama olan olaylar tam tersi oldu. |
Ynt: matrix'e hükmedin Senin yoksa belki bizim dokunur.Sen olmadığını iddia ediyorsun ama ben olduğuna inanıyorum.Belki rahatlarsın biraz bir 2 nokta yapıyım sana. |
Ynt: matrix'e hükmedin canım benim saol... |
Ynt: matrix'e hükmedin SELamlar.. Bugün Matrix'in Cansız Nesnelerde de Uygulanabildiğini Gördüm Ve Gerçektende Çok Şaşırdım.. smiliyface Bugün BiLgisayarıma Zamanda YoLculuk Yapayım Dedim.. Bunu Yapmamın Sebebi İşLemci Fanının Çok Bağırmasıydı.. ( ÖyLe BöyLe DeğiL Ama 4897 ) Neyse Kasayı 2 YıL Öncesine Götürdüm Ve BiLgisayarımdaki TozLarın %80 Kadarının Yok OLduğunu Görmeyeyim Mi 5 Dakika İçinde.. sevincli Vallahi Çok Şaşırdım Çünkü Bu Kadarını BekLemiyordum DiyebiLirim.. smil56 Herkese SevgiLer Ve SaygıLar.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin günaydın serenity, yazdığın şeye çok sevindim keşke bende bişiler başarabilsem, bunu başarabilmem için bana yol gösterir misin? şaşkın |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Sizede Günaydın.. Benim Size SöyLeyebiLeceğim Tek Şey Rahat Bırakmayı Öğrenmeniz Ve Matirx Enerjisini Sonuca OdakLı DeğiL, Yalnızca Eğlence AmaçLı KuLLanmayı Öğrenmeyi Öğrenmenizdir.. Sanırsam DevamLı Başarıya ULaşmayı İstiyorsunuz Ve Başarıya ULaşmakta Çaba İster.. ( Genel İnanış.. ) Kitapta Ne Diyordu.. "Hiçbirşey Yapmama Sanatı.. " Yani Siz Genel İnanış Paternine Göre Matrix'i UyguLamaya Devam Ederseniz Bence Hep Hezeyan OLur.. O Yüzden Genel Başarı İnancı Direncinizi SedonayLa Serbest Bırakın Derim.. ( Eğer BiLiyorsanız.. ) Ama ŞöyLe Birşey Var.. Pratik OLmadan Da Hiçbirşey OLmaz.. s45apk PratikLe Elleriniz Arasındaki Çekimi Daha Rahat Hissedersiniz Ve EnerjiyLe Daha Rahat Oyun Oynarsınız.. Birde Ben Pratiği Su Üzerinde Yapmanızı Tavsiye Ederim.. Neden Derseniz Su MoLeküLLeri Arasındaki BoşLukLar Daha FazLa OLduğu İçin Enerji Daha Rahat İşLer Ve Sizde Tecrübe Kazanırsınız.. art56art56 Umarım Yardımcı OLabiLdim.. SevgiLer... sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
arkadaşlar ben iki noktayı çok rahat buluyorum ve aralarındaki çekimi müthiş hissediyorum bundan sonra sırasıyla neler yapmalıyım??? dusun yani sıraya uymadığımdan mı oluyo acaba?? 44 birisi bana bu sırayı madde madde yazarsa sevinirim yahu. sapkal89 bi de dün sağ omzum tutuktu. 1 kez 2 nokta yaptım olmadı, 2. kez yaptım olmadı ama 3. de sanki biraz hafifledi. bugün hala az da olsa var ama dünkü kadar değil. yani şimdi bu 2 noktadan mı değil mi, sizce neden??? bide riçırt omuzunda büyle bi ağrı olmasaydı nasıl olurdu gibi sorular sorduğunu söylüyor. iki nokta yaparken. ve sonuçları sınırlamayın en iyi sonuç ne olurdu gibi şeyler sorun diyor. bunu hangi aşamada sormalıyız. yardımmmmmmmcı olur musunuz anlamam için???? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM. |