Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Pamukk 15-07-2008 12:31 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Shamanic 'im bu bahçe bizim ttli3 burada istediğimiz zaman dolaşıp meditasyon yapmamız için bize aldım ttli3 ,herşey ama herşey için ,desteğin ve yanımda olduğun için her zaman..Bunlar paha biçilemez..Bu bahçe bizim ama super aa34

http://fc02.deviantart.com/fs12/i/20..._Klukowski.jpg

Tüm iki nokta enerjilerini evern ve emek,sevgi ve koşulsuz iyi niyetlerini gözteren arkadaşlarıma da benden bir hediye ttli3

http://fc05.deviantart.com/fs11/i/20...ersolution.jpg

hepimizin bahçesi ,yere yatınca güneş nasıl guzel gozukuyor super

Belgin ∞ 15-07-2008 12:31 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
dün geceki iki nokta deneyimimi aktarıyorum,23.30 itibariyle redflowers ve sanemce gözlerimin önündeydi çünkü resimlerine uzun uzun bakmıştım dün,pamukçum seni sadece buraya güzel haberler yamış olarak imgeleyebiliyorum ama sanemce ve redflowersi hayal gücümle öyle süsledim öyle güzelleştirdim ki sonra kıskandım deermişim khkh56 dünki iki noktaya damgasını vuran şey ise baş dönmesi ve uçma hissi oldu.çok güzeldi 96

khkh56 Ayşegüll'cüm harikasın valla söylenebilecek bir söz yok.Ben bu fırsat işini çok sevdim.Seçenek havuzunda yüzüyorum arkadaşlar.Haberiniz olsun.Sayenizde kiss3

Pamukk 15-07-2008 12:34 PM

aysegull resmimi kaldırmıştım yeniden koyayım o zaman beni guzel mutlu hayal et ttli3 kiss3

aysegul_tirtil 15-07-2008 12:38 PM

aslında resim koyarmısın demeye çekindim ama süper oldu.herkeste öylemi bilmiyorum ama yüzünü gözümün önüne getirebildigim kişilere sanki daha iyi enerji yolluyorum.aaaa ama üç tane güzel kız oldu şimdi süsleyip püsleyip kıskanıyorum sonra y789

Pamukk 15-07-2008 12:42 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
aslında resim koyarmısın demeye çekindim ama süper oldu.herkeste öylemi bilmiyorum ama yüzünü gözümün önüne getirebildigim kişilere sanki daha iyi enerji yolluyorum.aaaa ama üç tane güzel kız oldu şimdi süsleyip püsleyip kıskanıyorum sonra y789

aysegulum beni susle pusle işe gonder ,arada bir spor giyebileyim , kotlarımı da ozlerim ben super aa34 aa34 ark5

TR-ance 15-07-2008 03:46 PM

Ben Dün Gece Yapmıştım Gene 2 Noktamı.. Umarım Hepinizden İyi HaberLer GeLir.. art56art56

SevgiLer.. sapkal89

escecey 15-07-2008 04:50 PM

ben de sıraya girmek istiyorum no'lur eğer zahmet vermeyeceksem çok mutlu olurum,lütfen....

TR-ance 15-07-2008 05:27 PM

Alıntı:

escecey Nickli Üyeden Alıntı
ben de sıraya girmek istiyorum no'lur eğer zahmet vermeyeceksem çok mutlu olurum,lütfen....

SeLam..

İsterseniz Bu Geceki ÇaLışmamda Sizede Yer VerebiLirim.. Fakat Ne Hakkında Yardım İstiyorsunuz Onu Yazarsanız Sevinirim Ve Eminim Ki Sizede 1 Hafta Boyunca Konsantre OLunacaktır.. Genede Onun Öncesinde Birkaç ALıştırma Enerji Seviyesini GüçLendirebiLir..

SevgiLer.. sapkal89

medusa 15-07-2008 06:50 PM

Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda.. YanLış HatırLamıyorsam Richard Bartlett Kitabında ALfa RahatLığında Mümkün Diyordu Matrix Enerjisinin KuLLanmak.. Gerçekten de Doğruymuş.. 98569

of allahım bı de alfa rahatlıgı var
sevgili tr-ance valla kurtulamazsın benden acıkla bakalım neymıs bu alfa rahatlıgı
ben kıtabı 1 gecede -sabah dahıl olmak uzre okudum
ve son sayfalarda artık bayılcak gıbı oluyordum, cok uykum geldıgınden 88a
acaba ondan mı anlamadım.. 4897

SeLam.. smiliyface

Alfa RahatLığı Aslında Çok TeferruatLı Birşey DeğiL.. Neden Dersen Eğer Sen Gözünü Kapatıp BeLirLi İmgeler CanLandırıyorsan Gözünde Zaten ALfa RahatLığına Geçmişsindir.. Fakat BeLirLi İmajinasyon Yapma Sorunu OLan ArkadaşLar İçin Bir ÇaLışma HazırLadım.. (Çakra Dalgaları DahiL Ve 17 Dakikaya İndirdim Yarım SaatLik Süreden.. ) Seni Teknik KonuLar Konusunda Storm'a YönLendiriyorum Çünkü Onun Spiritüel BiLgiLer Konusunda Bir ALtyapısının OLduğunu Düşünüyorum.. ( Banada RehberLiği OLdu Çok.. Tekrardan TeşekkürLer.. 96 )

selam dostum.
bu hazırladığın çalışmayı ben de kullanabilir miyim?
zira yıllardan beri görsel olarak birşey canlandırmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. blissy

medusa 15-07-2008 08:05 PM

Alıntı:

medusa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda.. YanLış HatırLamıyorsam Richard Bartlett Kitabında ALfa RahatLığında Mümkün Diyordu Matrix Enerjisinin KuLLanmak.. Gerçekten de Doğruymuş.. 98569

of allahım bı de alfa rahatlıgı var
sevgili tr-ance valla kurtulamazsın benden acıkla bakalım neymıs bu alfa rahatlıgı
ben kıtabı 1 gecede -sabah dahıl olmak uzre okudum
ve son sayfalarda artık bayılcak gıbı oluyordum, cok uykum geldıgınden 88a
acaba ondan mı anlamadım.. 4897

SeLam.. smiliyface

Alfa RahatLığı Aslında Çok TeferruatLı Birşey DeğiL.. Neden Dersen Eğer Sen Gözünü Kapatıp BeLirLi İmgeler CanLandırıyorsan Gözünde Zaten ALfa RahatLığına Geçmişsindir.. Fakat BeLirLi İmajinasyon Yapma Sorunu OLan ArkadaşLar İçin Bir ÇaLışma HazırLadım.. (Çakra Dalgaları DahiL Ve 17 Dakikaya İndirdim Yarım SaatLik Süreden.. ) Seni Teknik KonuLar Konusunda Storm'a YönLendiriyorum Çünkü Onun Spiritüel BiLgiLer Konusunda Bir ALtyapısının OLduğunu Düşünüyorum.. ( Banada RehberLiği OLdu Çok.. Tekrardan TeşekkürLer.. 96 )

selam dostum.
bu hazırladığın çalışmayı ben de kullanabilir miyim?
zira yıllardan beri görsel olarak birşey canlandırmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. blissy

Buldum dostum. art56art56
emeğine sağlık.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM.