Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Janer 16-12-2011 03:52 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

:) .. balonu kitapta söylüyormu bilmiyorum :D ..

Alıntı:

paketi elimde hissettim sonra balon yapıp serbest bıraktım
en üstteki yorumda söylemişler :) ..

bakalım kısmet .. 2 şekilde yaptım .. 2 elim masada.. biri bende biri masada :D

evet pazar günü gireceğim deneme sınavı için de yapacağım :D .. ve daha sonra gerçek sınav için ..

mutluuu 16-12-2011 03:57 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813981)
:) .. balonu kitapta söylüyormu bilmiyorum :D ..

en üstteki yorumda söylemişler :) ..

bakalım kısmet .. 2 şekilde yaptım .. 2 elim masada.. biri bende biri masada :D

evet pazar günü gireceğim deneme sınavı için de yapacağım :D .. ve daha sonra gerçek sınav için ..

balon benim uydurmam yahuu :) bizzat ben uydurdum :) :) kitapta yoksa yapacak bi şey yok olsaydı :) ama serbest bırakmada senin bileceğin şey ister ellerini silkele istersen sadece bırak gitsin konu burada tamamen enerjiyi salıvermekle ilgili ben balona koyup gökyüzüne uçurdum herkes kendi stilini belirlesin işte başarılar.. Bu arada bende hemen bi çikolatı pastaya yapıcam bakalım neler olacak anlatırım :))

Janer 16-12-2011 03:59 PM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813982)
balon benim uydurmam yahuu :) bizzat ben uydurdum :) :) kitapta yoksa yapacak bi şey yok olsaydı :) ama serbest bırakmada senin bileceğin şey ister ellerini silkele istersen sadece bırak gitsin konu burada tamamen enerjiyi salıvermekle ilgili ben balona koyup gökyüzüne uçurdum herkes kendi stilini belirlesin işte başarılar.. Bu arada bende hemen bi çikolatı pastaya yapıcam bakalım neler olacak anlatırım :))

birşey söyleyeceğim serbest bırakmak derken .. unutmak mı oluyor ?

sweeet 16-12-2011 04:03 PM

İste, imgele sonra git camdan dışarı bak, bir müzik dinle, bir şey oku ney yaparsan yap yeter ki odağını dağıt..

mutluuu 16-12-2011 04:08 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813983)
birşey söyleyeceğim serbest bırakmak derken .. unutmak mı oluyor ?

şimdi noktalama temelde bi niyetin için kendinin oluşturduğu bi enerji alanı aslında matrix de yani enerjisel alanda istediğin dilediğin şey için enerji alanı oluşturuyosun sende enerjisin isteğinde enerji ikisini aynı düzleme taşıyor bi araya getiriyorsun burada püf noktası imgeleme ve en en en önemlisi serbest bırakma enerjiyi tutmayacaksın ki rahatça salınımı yapıp sana reel olarak dönebilsin imgelemeni yap ve bırak enerjiye güven olacakmı olmayacakmı dersen salınıma izin vermemiş olursun sonra reelde tatlıyı midene indiremezsin :) anlatabilmişimdir umarım? :))

Janer 16-12-2011 04:09 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813984)
İste, imgele sonra git camdan dışarı bak, bir müzik dinle, bir şey oku ney yaparsan yap yeter ki odağını dağıt..

tamam işte :D .. türkçe anlatsalar ya şunu .. :D. serbest bırakta ne :D

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet seviliyorsun sevincliguitarmusic45

mutluuu 16-12-2011 04:10 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813986)
tamam işte :D .. türkçe anlatsalar ya şunu .. :D. serbest bırakta ne :D

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet seviliyorsun sevincliguitarmusic45

nankör nolacak yürü git tatlını noktala :))

sweeet 16-12-2011 04:11 PM

Bu arada sevgili mutluuu imgeleme ve yaratıcı düşünce konusunda çok iyisin tahmin etmiştim o balonun senin fikrin olduğunu :))

mutluuu 16-12-2011 04:14 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813988)
Bu arada sevgili mutluuu imgeleme ve yaratıcı düşünce konusunda çok iyisin tahmin etmiştim o balonun senin fikrin olduğunu :))

hah işte takdir edebilen bir insan teşekkür ederim :)))) sen de öğretmek ve anlatmakta çok iyisin bu kıymetli bi beceri herkes öğretemez biri iki saat anlatır anlatır anlamazsın biri yarım saatte çözer konuyu sende bu yetenek var tebrik ederim :))

Janer 16-12-2011 04:17 PM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813987)
nankör nolacak yürü git tatlını noktala :))

:D .. :(( ..

Düşünsene gökte çok fazla yıldız var .. sen hepsine bakabilirmisin ? .. elbette atladıkların olacaktır :) ..

sanada teşekkür ederim :) y789

sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 AM.