Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

sweeet 12-01-2012 10:53 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Çok ilginçmiş o konsantrasyon seviyesinde bilincini kontrol edebiliyorsan muhteşem olur.
Sen bunu yapıyor musun? Öyle ise nasıl yaptığını ve yaşadıklarını kendi cümlelerinle bizimle paylaşabilir misin? Teşekkürler.

minnettar 12-01-2012 11:58 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816613)
Denemenizi tavsiye ederim. Pratik yapınca elinizi veya seçtiğiniz başka bölgeyi ısıtıp soğutabiliyorsunuz. İki nokta tekniğini öğrenmemiz için yararı olur belki...

http://d1201.hizliresim.com/t/d/1s1nr.jpg

Merhabalar;
Bu kitap Amargi Hiller diye bir yazaramı ait acaba?
Saygılar...

Lusid 13-01-2012 12:01 AM

Evet @minnettar

O sayfadaki tekniği uyguladığımda birkaç dakika içinde Dirsekten itibaren kolum uyuşuyor ve karıncalanıyor.
Kİ enerjisinden dolayı mı bilmiyorum. Belki de elimi kıpırdatmadan tuttuğum için uyuşuyordur. Ama hissedilir derecede karıncalanıyor.
İğne batırmayı hiç denemedim, ben almayayım... Ama az önce sol ve sağ başparmağıma çakmak tuttum. Sol elimi bu teknikle uyuşturduğum için 2 saniye daha fazla dayanabildim.
Isıtma tekniğinde de elim çok hissedilir derecede ısınmıyor ama kolumdan elime sıcaklık aktığını hissediyorum. Bilmiyorum belki psikolojiktir.
Daha fazla tecrübelerimi paylaşmam doğru olmaz çünkü elime %100 lokal anestezi yapamıyorum. Zaten yapabilsem matrix enerjisine inanırdım. y789 Sağ gözümün numarası 0,25 ama onu bile matrix enerjisiyle iyileştiremiyorum. 4897

Tekniği sadece tek parmağınızda da uygulayabilirsiniz...

Siz de denerseniz sevinirim. Bakalım sıcaklığa ne kadar süre dayanacaksınız? Merakla bekliyorum :) Siz de elinizi uyuşturup çakmak deneyini yapabilirsiniz :)

frezya 13-01-2012 12:43 AM

Ben vazgeçtim matrixten:)) Eftmle mutluyum ben:) Öncelikle sweet,soruma verdiğin cvp için teşekkür ederim.Mutluuunun söylediğini ben bugün sormayı düşünüyordum benden önce davranmış:) Bu nasıl öğreniliyor?Yani her kitabı okuyan videoda izlediğimiz gibi yapamaz herhalde.Bunun bir eğitimi falan yok mu? Söylediğiniz gibi küçük şeyler için belki (kaldı ki ben onlara bile şu an belki de bilgim olmadığından cesaret edemem) yapılabilir,soyut şeyler için tamam,yapılabilir.Birinin araması,gelmesi,v.s. ama anlamadığım bunu iki noktayı kullanmadan da yapıyoruz ve çekim yasası diyoruz.Daha öncede söylemiştim ve hala aralarındaki farkı anlayamadım çünkü fark yok gibi.Birinde iki tane nokta bulup imgeleme yapıyoruz,diğerinde noktasız imgeleme yapıyoruz.İstiyoruz,imgeliyoruz,unutuyoruz.Bu mudur? Hastalıklar için v.s yapamam,denemeye bile kalkmam sanırım.Bilgi lazım bilgii o da ben de yok :)))

Lusid 13-01-2012 12:55 AM

Bana sormadınız ama ben de cevap vereyim...

Matrix Energetics tekniğiyle ciddi hastalıkları iyileştirebiliyor yazar. Tümörler, kanserler, skolyoz, kırıklar gibi... Çekim yasasıyla bu yapılamaz sanırım. Skolyoz hastalığını araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. :)

frezya 13-01-2012 01:13 AM

çekim yasasıyla tabiki yapılamaz Lusid.Ben yukardada yazdım ciddi hastalıklar için değil ama birinin araması v.s şeyler için kullanılmasının arasındaki farkı anlayamadım sadece.Yoksa elbette kişi üzerinde yapılabilen çok ciddi şeyleri var,anladığım kadarıyla.Umarım anlatabilmişimdir kendimi:)

Lusid 13-01-2012 05:18 PM

Başak Yüksel hanıma mesaj atacağım. Sertifikalı matriks energetics uygulayıcısı olmak için kurs veriyor mu bakalım... Bu forumda yapabilen yok sanırım. :)

Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube

Aslında beni şüpheye iten diğer şey Başak hanımın gözlük takması. Skolyozu iyileştirebilen biri nasıl kendi gözünü iyileştiremez bilmiyorum. Gözlüğünden ayrılmak istemiyor bence :) Kızmayın ama matriks enerjisine nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Skolyozu iyileştirebilen biri neden gözlük takar diye sormuyor musunuz kendinize... dunk56 Sanırım dünyada matrix enerjisini uygulayabilen çok az insan var ve ben internette hiç iyileştirirken çekilen bir video görmedim...

frezya 13-01-2012 06:16 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816708)
Başak Yüksel hanıma mesaj atacağım. Sertifikalı matriks energetics uygulayıcısı olmak için kurs veriyor mu bakalım... Bu forumda yapabilen yok sanırım. :)

Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube

Aslında beni şüpheye iten diğer şey Başak hanımın gözlük takması. Skolyozu iyileştirebilen biri nasıl kendi gözünü iyileştiremez bilmiyorum. Gözlüğünden ayrılmak istemiyor bence :) Kızmayın ama matriks enerjisine nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Skolyozu iyileştirebilen biri neden gözlük takar diye sormuyor musunuz kendinize... dunk56 Sanırım dünyada matrix enerjisini uygulayabilen çok az insan var ve ben internette hiç iyileştirirken çekilen bir video görmedim...

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş:))) girlhaha Nedense genelde göz dr.larının çoğu da gözlüklü olur :)

gülsem 13-01-2012 08:07 PM

herkese iyi akşamlar. 130. sayfadayım neolur 2-3 gün bişi yazmayın yoksa son sayfaya kadar gelemiycem. beynim sulandı okumaktan:) birazda uygulama çalışayım dimi

sweeet 13-01-2012 11:59 PM

Sevgili gülsem çok hoşsun. İnsanlar bu başlığı paylaşmak için açtılar daha çok paylaşım yapılmasına sevinmen gerekir. Konuyu detaylı öğrenmek istiyorsan ve kitabı okumadıysan mutlaka okumanı tavsiye ederim. Tabi öğrendiklerinle basit uygulamalar da yapabilirsin. Ben de ilk uygulamalarımı kitabı okumadan bu başlıkta okuduklarımdan yola çıkarak denemiştim.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 PM.