Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

belginbesir 02-12-2008 09:50 PM

Arkadaşlar Merhaba;

Bende şu meşhur kitabı okudum nihayet "Matrix'e Hükmedin". Kitapta anlatılan herhangi bir yöntemi denemedim henüz çünkü olmazsa moralim düşebilir :) Ama bana (beklentilerimi çok fazla yukarılarda tutmamdan heralde) pek yeterli gelmedi kitap. Yani insanın aklında pekçok şey havada kalıyor. Bu konuda daha fazla okumam gerektiğini hissettim. Belki bu konuyla ilgili fazlaca alt yapısı olanlara daha faydalı olmuştur bilemiyorum.

dem dem 03-12-2008 09:35 PM

iki nokta tekniği sadece şifa içinmi yoksa her türlü dilek için geçerlimi arkadaşlar....

MuminOKAN 03-12-2008 10:36 PM

Alıntı:

dem dem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90809)
iki nokta tekniği sadece şifa içinmi yoksa her türlü dilek için geçerlimi arkadaşlar....

istediğiniz herşey için uygulanabilir.

dem dem 03-12-2008 11:52 PM

teşekkür ederim müminokan

MuminOKAN 04-12-2008 08:43 AM

ben teşekkür ederim dem dem

SinanATASOY 04-12-2008 10:50 AM

Kitapta diyorki "Gelen hastam omuzundaki ağrıdan şikayetçiydi, güldüm, omuz yok ki dedim ve iki nokta uyguladım, ağrıya değil bütüne odaklandım ve gözlemlediğim şekilde olmasını istedim."

Burdan yola çıkarsak, adam omuzunu kaldıramayacak kadar doku zedelenmesi vardı ve iki noktadan sonra eser kalmadı. İki nokta uygulanan kişinin inanıp inanmaması mühim değil.. Açık yaraya faydası olurmu bu iki noktanın uzmanı gelse iki nokta yapsa?

Sadece merak ettiğim bir konu..

MuminOKAN 04-12-2008 11:06 AM

Alıntı:

viplife Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90843)
Kitapta diyorki "Gelen hastam omuzundaki ağrıdan şikayetçiydi, güldüm, omuz yok ki dedim ve iki nokta uyguladım, ağrıya değil bütüne odaklandım ve gözlemlediğim şekilde olmasını istedim."

Burdan yola çıkarsak, adam omuzunu kaldıramayacak kadar doku zedelenmesi vardı ve iki noktadan sonra eser kalmadı. İki nokta uygulanan kişinin inanıp inanmaması mühim değil.. Açık yaraya faydası olurmu bu iki noktanın uzmanı gelse iki nokta yapsa?

Sadece merak ettiğim bir konu..

yaparız. istediğiniz bu olsun. ama şuan yapamam.

SinanATASOY 04-12-2008 08:31 PM

Ne zaman yapabilirsin? Diyelim yaptın.. Açık yaranın kapanma süresi ne olur?

MuminOKAN 04-12-2008 10:29 PM

Alıntı:

viplife Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90879)
Ne zaman yapabilirsin? Diyelim yaptın.. Açık yaranın kapanma süresi ne olur?

senden haber bekliyordum.
yaranın durumu ne?

SinanATASOY 05-12-2008 07:43 AM

Şu anda açık yaram yok.. Dedim ya merak ediyorum.. Geçenlerde elimi kesmiştim, dün birden aklıma takıldı..

Dün Richard Bartlett'in sitesini kurcalarken soru cevap kısmında şuna rastladım;

Soru: İki nokta yapılırken, yapılan kişinin buna inanması gerekiyormu?

Cevap: Bir gün muayenehaneme bir kedi geldi, bu kedi benimle daha önce hiç tanışmamış benim adımı meziyetimi daha önce hiç duymamıştı. Topallıyordu, ön ayağı kırılmıştı. Elime aldım, iki nokta uyguladım ve düzeldi. İnanması gerekmiyordu düzelmesi için. O yine eski mutlu kediydi.

Biraz özetledim ama kemik bu denli hızlı kaynayabiliyorsa açık yaranında gözle görülür hızda kapanması gerekezmi?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM.