Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Novos 27-09-2008 11:16 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı

Cevabınız için teşekkür ederim,peki bu tip pratiklerin yanında veya dışında,örneğin bedeninde pozitif olarak kalıcı değişiklikler yapabilen var mı? Mesela boyunu uzatabilen,yaralarını iyileştirebilen,akne izlerini yokedebilen,dökülen saçını çıkarabilen,beyazlayan saçının rengini geri döndürebilen,yaşamında maddi zorlukları bu yöntemle aşıp refaha kavuşabilen v.b. var mı? Mesela yaşamında olmasını istediği tipte kadın veya erkeği bu yöntemle tezahür ettirebilen var mı? Yoksa bu yöntemle o aşamalara gelmek sözkonusu değil mi?

merhaba masterphidias insan beyni o kadar muazzam ki yapabileceklerini dusunmek gercekten su an bile mumkun degil, insanoglunun beyin hakkinda daha bir cok yol katetmesi lazim, bir de su var ki su an beynimizin sadece %10nunu kullaniyoruz bunu yapanlara da dahi diyebiliyoruz ancak, normal insan %4unu 5ini kullaniyor. bu baglamda dusundugumuzde dusuncelerimiz gerceklerizimizdir teorisini ortaya koyarsak insanin yapamayacagi sey yok tabi ki ilahi sinirlar icerisinde, bunu bile dusundugumuzde mucize denilen olaylari ortaya cikarabiliyoruz super
ornek istemissin boy ornegine kendimi gosterebilirim, dusunme gucu ve inancla boyum 2 ay icinde 1.5 cm uzadi, forumdan takip ettigim kadariyla vucudundaki
izleri gecen, maddi zorluklarini asabilmis hatta iflastan yeniden gunyuzune cikmis uyelerimiz var. bunun adi ister iki nokta olsun, ister cekim yasasi, hayalini kurdugumuz, istedigimiz seylere gercekten inanirsak gercek hayata da tezahur ettiriyoruz. sevgiler

eylülzen 28-09-2008 12:12 AM

mesajları okuyunca şaşırdım doğrusu peki bunu imgelemeylemi çekim yasası meditasyonuylamı yapıyorsunuz ve kitabn ismi nedir öğenebilirmiyim bu arada arkadaşımın oğlu yaşıtlarına göre çok minyon ve çok üzülüyor bu yöntemi nasıl geliştirdiniz açıklayabilirmisiniz çünki hekimlerle görüştü vitamin desteği filan aldı ama hala değişme olmadı sevgiyle kalın

Novos 28-09-2008 01:07 AM

Alıntı:

eylülzen Nickli Üyeden Alıntı
mesajları okuyunca şaşırdım doğrusu peki bunu imgelemeylemi çekim yasası meditasyonuylamı yapıyorsunuz ve kitabn ismi nedir öğenebilirmiyim bu arada arkadaşımın oğlu yaşıtlarına göre çok minyon ve çok üzülüyor bu yöntemi nasıl geliştirdiniz açıklayabilirmisiniz çünki hekimlerle görüştü vitamin desteği filan aldı ama hala değişme olmadı sevgiyle kalın

ben kendi adima cekim yasasiyla ilgili bir kitap okumadim, sitemizden ve internetteki diger kaynaklardan bilgi aldim. cesitli araliklarla boyumun uzayacagini dusundum, boyum uzayacak dedim. oglunuz sanirim gelisme caginda, hala oyleyse atakan beye (hayatimdegisti rumuzu) ozelden ulasarak boy uzatici telkini siparis verebilirsiniz. cekim yasasi ile ilgili de forumumuzda ki akin berk arkadasimizin yazmis oldugu mini e-kitabi okumanizi tavsiye ederim,
http://rapidshare.com/files/13037879...irdir.pdf.html kitabi bu linkten indirebilirsiniz, sevgi ve saygilarimla smiliyface

MuminOKAN 28-09-2008 04:40 PM

Alıntı:

selinarosa Nickli Üyeden Alıntı
Acaba d&r da matrix'e hükmedin kitabı var mı? rt67 varsa niye ben hiç görmedim her yeri karıştırırken? dusun

neredee yaşadığınızı bilmiyorum ama bir çok kitapçıda mevcut. "en çok satanlar" listesindeydi fakat biraz zaman önce. kitapçınıza bir sorun. yada carforda x kitabevinde mevcut. internetten siparişte verebileceğiniz yerler mevcut.

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

MuminOKAN 28-09-2008 04:43 PM

Alıntı:

eylülzen Nickli Üyeden Alıntı

meditasyon ile falan alakalı değil bu başka bir durum. kuantum fiziği... herşey düşünceden doğar...
ve istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. düşünce ve fikirlerinize kalmış.
ama şöyle bir durumda söz konusu strorm un dediği gibi "oyun oynarmışçasına" uygulama yapın. olup olamayacağını düşünmeyin...

Pamukk 28-09-2008 04:50 PM

selin ,bagdat caddesi ndeki iki d&r da da gördüm kitabı canım super

Novos 28-09-2008 06:17 PM

d&r'larda var ama bence internetten alırsanız daha hesaplı olur super

maxim 29-09-2008 12:03 AM

http://www.hepsiburada.com/productDe...ctId=ksafir003

buradan kolayca bulabilirsiniz

sevgiyle kalın

mysoul 01-10-2008 02:54 PM

thumbsanim TEŞEKKÜRLER kitabın siparişini internetten verdim inşallah gelir gelmez sindire sindire okuyup deneyimlerimi paylaşırım tender45

mysoul 04-10-2008 04:28 PM

blissy kitabım geldiiiiiiiiiiii u859 okuyup uyguladıktan sonraaa bu sayfaya yorum yazacam cilgin897 s456 thumbsanim cat3500 gogogo sevincli 956k 8977

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 PM.