Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ikizruh 31-07-2008 09:34 AM

Ynt: matrix'e hükmedin

kitabı alalı bir hafta olmasına rağmen hala bişey anlamış değilim.sanırım ben AKILLIYIM evet evet kesin ÇOK AKILLIYIM şaşkın şaka bir yana hayal abla saolsun yazdıklarından bir kaç anlam çıkarıp dün akşam ablamı kobay gibi kullandım.karnı ağrıyordu o kadar kitap okudun kızım geçir şunu dedi khkh56 sol elimi karnının üstüne sağ elimide sırtına koydum.nereye koyacağımı şaşırdım o kadar anlamıyorum bu iki nokta mevzusundan çünkü sadanim işin ilginç tarafı sol elimde karıncalanma oldu.ve sol gözüm ağrıdı ilginçti yani.karnının ağrısının geçmesini niyet ettim.hava dolu bir balon imgeledim sonra onun boşaldığını imgeledim.saçma sapan bişey imgelesemde ablam yarım saat sonra ağrısının geçtiğini söyledi.hatta birde sırtım ağrıyo onada yapsana dedi.10 dk sonra onun da geçtiğini söyledi.şaşırdım valla acaba psikolojik olarak şartlandı mı ne ?

ikizruh 31-07-2008 10:08 AM

utananadam ayy utandım valla hayal abla.gerçi inanarak yazmamıştım o lafları söz bir daha yazmam 98569

aysegul_tirtil 31-07-2008 10:23 AM

iki nokta yapabilmek için kendimi iki noktalıycam sonunda o olacak kafamın içinde önemli dedigimin seyler olmuyor yani benim için önem teşkil eden hiçbirşeyde başarı gösteremedim ama dün bir kediye yaptım oldu,bahçede oturuyordu tam yuvasına girecek beni gördü o kadar tedirgin oldu ki korkudan giremedi ona zarar veririm diye hemen iki nokta yaptım korkmadan rahat geçsin diye sonra o kedicik benden korkan kedicik salına salına geçip gitti yanımdan yuvasına.benim aslında herşeyin bu kadar kolay oldugunu acil olarak kabul edip başarmam lazım.başarmak istiyorum tender45

TR-ance 31-07-2008 10:42 AM

Arkadaşlar Merak Etmeyin Ben Eminim KesinLikLe Başaracaksınız Bunu.. super Sizde Emin OLun Buna.. sung66 Bende Mesela Şu Anda Hayatımı Kökten Değiştirebilecek Bir Noktalama Yaptım.. Umarım Başaracağım Çünkü HayaLini Kurduğum Birşeydi.. Başardığım An İse Buraya Yazmayı Düşünüyorum.. smiliyface

Herkese SevgiLer.. sapkal89

monange 31-07-2008 11:42 AM

Serenity seni ilgiyle takip ediyorum... Yaptigin calismalar ve verdigin bilgiler gercekten cok hosuma gidiyor.. Kendinle ilgili yaptigin bu son 2 noktalamayi da sonuc olarak merak ediyorum.. Basarilar

denizinci 31-07-2008 11:49 AM

arkadaşlar,
bu iki nokta işi zamanla geliştirilip daha büyük işlerde de kullanılan bir yetenek mi?
ilerledikçe isteklerimizi de zorluk derecesine göre mi büyütelim. örneğin bir sporcunun önce belli bir sürede 100 mt koşması, buna çalıştıkça 1000 mt. ye kadar çalıştıkça çıkması gibi mi? yani hedeflerimizi ona göre mi ayarlayacağız?

TR-ance 31-07-2008 12:25 PM

Alıntı:

denizinci Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar,
bu iki nokta işi zamanla geliştirilip daha büyük işlerde de kullanılan bir yetenek mi?
ilerledikçe isteklerimizi de zorluk derecesine göre mi büyütelim. örneğin bir sporcunun önce belli bir sürede 100 mt koşması, buna çalıştıkça 1000 mt. ye kadar çalıştıkça çıkması gibi mi? yani hedeflerimizi ona göre mi ayarlayacağız?

Bu Yetenek Senin Hayalgücünün Ne Kadar Geniş OLduğuyla Genişlik Kazanan Bir OLgu.. Fakat Aşama Aşama Gitmeni Tavsiye Ederim.. Isınma Turları Her Zaman Gereklidir Çünkü.. s45apk

SevgiLer.. sapkal89

denizinci 31-07-2008 07:09 PM

az önce işten çıkarıldığımı öğrendim. arkamdan kuyum kazılmış üstelik. zaten aynı iş yerinde çalışmaya devam etmek için iki nokta çalışması yapmak bir türlü içimden gelmiyordu, kaç kere düşündüm niyetlenmeden bıraktım. hislerim doğru söylemiş sanırım. bende gelişme mi var yoksa? sad456

MuminOKAN 31-07-2008 11:21 PM

nokta isteyen varsa
buyrun bu 1

bu iki

bu üç

bak bak... birazdan kıvılcımlar arttacak

bu da başka bi tane

denizinci 01-08-2008 12:51 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

denizinci Nickli Üyeden Alıntı
az önce işten çıkarıldığımı öğrendim. arkamdan kuyum kazılmış üstelik. zaten aynı iş yerinde çalışmaya devam etmek için iki nokta çalışması yapmak bir türlü içimden gelmiyordu, kaç kere düşündüm niyetlenmeden bıraktım. hislerim doğru söylemiş sanırım. bende gelişme mi var yoksa? sad456

birde şöyle düşün..
o işyerinde çalışmaya gönüllü değildin..çalışmaya devam etmek için iki nokta yapmak bile istemedin..sadece işin olsun diye çalışmaya devam ediyordun..( bu benim yorumum) sakın, elinde tutmaya bile gönüllü olmadığın işten kurtulman için arkadaşların yardımcı olmuş olmasınlar..eh bu iş her zaman mertçe olmuyor maalesef..arkamdan kuyum kazılmış diyerek negatif üretme..zaten bumerang bunu yapanlara geri dönecek..sen bu işten kurtulduğun için şükür et..ve daha iyi bir iş bulabilmek için iki nokta yap..emi..

canım hayal ablam,
yüreğime su serptin teşekkür ederim. insanın böyle zamanlarda aklı fikri karışıyor, desteğin beni kendime getirdi biraz. sakinleştim ve düşündüm. birkaç arkadaşımı aradım. fikir alışverişi de iyi geldi. bir parça daha rahatladım. iki nokta yaptım, biri "şimdiki ben", diğeri karşımdaki "işinden memnun ben" olarak düşündüm. işe yarayacağından eminim, iş bulacağım ve o iş beni neşelendirip şimdiki sıkıntıyı unutturacak. kendimi eskiye göre daha güçlü hissediyorum. 4-5 ay önce olsaydı yıkılır ağlar içime kapanır konuşmazdım. öyle olmadığımı görüyor ve gelişme gösterdiğim için de seviniyorum. hayal ablama ve buralarda herkese yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.... ark5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 AM.