| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Can alıcı cümle derken orasını anlayamadım.Telkinlerin etkisi mi benim araba kullanmama mı? Ben daha iki ya da üç haftalık sürücüyüm hala daha heyecanlıyım ama içimde bir ses atla deve değil diyor.Kendi kendime moral veriyorum.Kazadan sonra da işe arabayla gittim millet ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2015 Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Can alıcı cümle derken orasını anlayamadım.Telkinlerin etkisi mi benim araba kullanmama mı? Ben daha iki ya da üç haftalık sürücüyüm hala daha heyecanlıyım ama içimde bir ses atla deve değil diyor.Kendi kendime moral veriyorum.Kazadan sonra da işe arabayla gittim millet laf etmesin diye o gün servisle gitmeyi düşünüyordum ama içimdeki bir ses asıl bunun bir meydan okuma olduğunu söyledi.İnsanlar kimin umurunda , görsünler dedim. Araba yok mesela canım acayip araba sürmek istiyor.Bir tarafım üzerine git diyor.Kapının önünde araba durması sizi sürücü yapmaz. Eskiden kaçardım pek çok şeyden.Hiç bir şey yapmamın garip bir cazibesi ve cazibesi var.Bu şekilde hata yapmaktan , kaybetmekten korkunuz olmuyor. Acayip bir hırs ve azimle doluyum.O şey hep içimde vardı sadece bir iki kez kaybedince kendimi çektim.Bir yanınız başarılı olmak istiyor , birinci gelmek ,zirvede olmak istiyor ama içinizde ya yapamazsam ya kaybedersem ya beceremezsem ne hale düşerim düşüncesi baskın. Devamlı eleştirilen , sen yapamazsın denilen ama okulda başarılı olmam için annemin hep aşırı zorladığı bir insanım.Bu da beni garantici yaptı.Bir gemi eğer limandan hiç ayrılmazsa hiç bir fırtına görmez.Fırtına görmeyen bir geminin karaya oturma ve batma gibi bir riski yoktur.Hiç bir şey yapmadım göze batmadım direnç oluşturdum ama içimde hep kaldı bende bunları yavaş yavaş yapacağıma söz verdim kendime. Anahtar kelime teşvik değil , baskı.Klasik tabirle benim havuçlarım olmadı hep sopalarım oldu. Şimdi ise gerçek ben ortaya çıkıyor.Önceden her şeyi bebek adımlarıyla yapardım zaman yayardım ve acaba sonunu getirebilirmiyim düşüncesi/korkusu hep oldu.Yarım bıraktığım , maketler , yarım bıraktığım sporlar..Şimdi kendime bir yetişkin olduğumu söylüyorum.Bebek adımından asker adımına geçtim.Askerliğini yapan her insan bir adımın 65 cm olduğunu bilir.Bebek adımı nere 65 cm nere ama ben hala koşamıyorum ama içimdeki o koşma isteğinin beni kısa sürede koşturacağını biliyorum. Her şeyim baskılandı.Bu beni sözü çıkmayan , itaat eden , onaylanma bekleyen , hep kendinden veren , insanlara değer verirken kendi değerini unutan bir insana çevirdi. İlk sayfada anlattığım hikaye var ya beni pasif ve kendimi gösteremeyeceğim bir yere verdiler ve bunalıma girdim hep iyi olmaya çalıştım.Normalde şube değiştirmek o kadar kolay değildir ama benim yaptığımı çok az kişi yapıyor.Herkes masa başı rahat bir yer istiyor ama rahat yer eşittir yükselememek demek.Siyasi tanıdıkların yoksa müdür olamamak demek. Ben tersini yaptım muhtemelen Ağustos gibi gelen elemanların tecrübe yaş , cinsiyet durumuna göre bana aktif olabileceğim bir şube teklif edilecek.Annem bir daha yer altına inmemi istemiyor.Açık ocağın kömürü bir kaç senelik damarlar derine iniyor.Ben müdürümden basit bir izin isterken dahi kırk takla atıyordum sanki vermeyecekler ben bu izni hak etmiyorum hayır ben hastalıktan bitap düşmeden hastaneye gitmek , vergi dairesinde ki işimi halletmek için izin isteyemem modundaydım. İçimde hala kendimi yetersiz hissetme , kendime güvenmeme kalıntıları var.Amirlere karşı bu biraz daha artıyor ama çok yol kat ettim bir yılda. Hayatta kendi bildiğimi yapacak cesaretim oldu ama yine de bunu bonus hakkı gibi kullandım.Çok ciddi motivasyonlarım olduğunda bunu yaptım.Birinin hep beni onaylamasını bekledim.Aferin kelimesini bekledim.Bu cevabı alabilmek için bazen aşırı fedakarlık gösterdim. Zaman gösterdi ki hep iyi olmak yetmiyor o içimdeki pervasız bene ihtiyacım var. Kendimi hikayelerde hep onurlu kaybeden olarak imgeledim , kıymeti sonradan anlaşılan ha hala kazanmak için her şeyi yapabilecek bir insan değilim ama bu süreçte okuduğum kitaplardan en önemlilerinden biri prensti.Makyavellist biri değilim ama kazanmak için iyi olan pek çok yol var. Benim hikayem devam ediyor neredeyse bir yıla yaklaştı telkinleri dinlemeye başlamam. Çekirdek inancı kesinlikle tavsiye ediyorum. İçsel çatışma telkini muhakkak edinin eğer ki benim gibi olmadığı biri gibi yaşamak zorundaysanız.Devamlı baskı görmüşseniz , devamlı kendinizi kasan , rahat olamayan. Çok cümleler yazabilirim ama bunlar özel şeyler ve neticede aynı yere çıkıyor.Bu telkin sizi olmak istediğiniz ya da olduğunuz ama toplum baskısı aile baskısı öğretmen baskısı altında olamadığınız size çeviriyor. Farkındalıklarınız artıyor. Belki bu telkini uzun müddet dinleyip diğer telkinlere geçmeliyim çünkü başka telkinler acayip bir ağırlık yapıyor hele ki Ramazan ayında.Kafam taş gibi oluyor.Bu telkin en azından daha rahat uyumamı sağladı.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bir ayı aşkın süre olmuş.Ülke gündemi çok karışık.Bayram tatili dönüşü derken telkin dinlemeye ancak bir iki haftadır başlayabildim. Araba sürme rahatlığı telkinini hala listeden çıkarmadım.Özellikle kazadan sonra ufak bir korkma durumu oluşmuştu.Arabayı yaptırıp geldikten sonra da neredeyse iki haftalık bir ara oldu.İşin açıkcası biraz bocaladım.Bu telkinin en önemli özelliği içininizdeki isteği arttırması.Çelişkiye düşseniz bile araba kullanmak istiyorsunuz.Dün ilçeye kadar dolmuşla gitme kararı aldım sonra kendimi arabanın anahtarını arayıp tekrar arabayla gitme kararı alırken buldum. Yaklaşık bir hafta önce gece ara kullanmaya daha doğrusu ilçeden evime dönmeye başladım.Kırmızı ışık korkum azaldı ama hala çok yolum var.Neticede iki aylık bile değil benim araba kullanma mazim. Telkin listem şu şekilde. Ahenk içinde bir vücut Alfa erkeği Araba sürme rahatlığı Karizma Liderlik Eril enerji Mükemmel iş hayatı Sosyal beceri Tüm beyin kapasitesi Temizliği sevin İçsel çatışmanızı çözümleyin (bu olmadığında kafa bir dünya uyanıyorum) Toplamda iki saat çalma süresi şu ara yaklaşık altı saat uyuyorum yani her telkini gece üç defa dinlemiş oluyorum.Acaba listeyi kısaltmalımıyım diye düşünüyorum.Bu konuda deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() | ![]() Düzenle butonuna basınca maalesef boş bir ekran görülüyor.Bende altına yazma kararı aldım.Toplamda 1000 km yol yaptım.Son bir haftadır neredeyse hep ilçeye arabayla gidiyorum ve gece dönüyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() | ![]() Biraz bir şeyler yazayım.Araba kullanmam ve rahatlığım daha da oturdu.Son bir kaç gündür telkin dinlemiyorum hem de hiç.Araba kullanırken oldukça rahatım ama şehir içine girince ya da ilk defa bir şeyi yapınca heyecan duyuyorum. Ne yaptım.Her gün araba sürdüm ortalama 25-30 kilometre bu aslında yarım saat demek.Biraz daha hızlandığım daha uzun süre sürdüğüm oldu. Arabanın turbosu gitti ve bu hiç hoşuma gitmiyor ama dert etmiyorum. Araba kullanma rahatlığı telkini ne yapıyor.Temelde iki davranışımız var.Kaç veya savaş üzerine git.Bazen elbette donup kalırsınız bu ayrı konu.Telkinler size üzerine gitmenizi söylüyor.Bu tüm telkinlerin mekanizması içinizdeki iç sesinizi mücadele et sen yaparsın , sen beceririsin bak işte oluyor gibi şeklinde değiştiriyor. Bu nedenle telkinleri dinlemek isteyen ne olduğunu merak eden arkadaşlar için yazıyorum.Onaylanma isteğiniz azalıyor ve o şeyi yapmak için kimseden izin almanız gerekmediğini düşünüyorsunuz ve üzerine gidiyorsunuz. Özellikle içsel çatışma telkini benim için çok önemli oldu.Blokajlarımı fark ettim.İlk defa gerçek sorunlarım için terapiste gitme kararı aldım.Terapi artı emdr düşünüyorum aslında bunun için bir terapistle konuştum sadece iznimi ayarlamam lazım terapi için o da olacak gibi. İleride belki terapi hikayeleri diye bir başlık açarım. ![]() İçimde kaçma yüzleş diyen bir ses var.İyi şeyler olacak biliyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2017
Tesekkür: 8
6 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok iyi yazmışsın |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Uzun zamandır foruma uğramıyordum Açıkçası merak ettiğim çok şeyler var. Özellikle çekirdek inanç çalışması merak ettigim konulardan biri diyebilirim ayrıca çekirdek inanç ve telkinler Hafif müzik ruhumuzu okşadığı gibi iyileştiren hafif müzikler mozart beothoven klasik tarzin hepimiz bayila bayila dinliyoruz. Sizin yazılarınız da bilgelik dolu yazmadan edemedim Merakımı mahzur görün lutfen Çekirdek inanç çalışması size neler kattı? Hayatınızda neler değişti? Paylasirsaniz merakla okuyacağız Şimdiden teşekkür ederim. Selam ve dua ile.. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
Yine de ilk zamanlar moral motivasyonumu etkiledi.Kendimi iyi hissettim.Belki bilinçaltımda temizlendi ama bu üzerimdeki duygusal yükü almadı.Bence çok fazla anlam yüklemeye gerek yok.Kendi tecrübem olarak bazı şeylerde bana kapı açtı.Bana bazı problemlerimi çözme noktasında bir gayret verdi.Okuduğum kitaplar değişti ama yalnız yaşamanın getirdiği sıkıntıları gidermedi ve ben terapi ve travma tedavisine başladım.Bu konular benim için mahrem hem anlatmak istemiyorum hem de yazdıklarımı uzatmak istemiyorum.Sadece hızlandırılmış bir terapi süreci oldu.Beni rahatlattı ama EMDR maalesef tamamen travmayı çözmedi.Sonrasında duygusal anlamda sıkıntılı zamanlarım oldu.Bu bana söylenen bir şeydi.Merak eden için altı ay normal bir süre.Büyük ölümlerden sonra dahi eğer altı ayda acınızı yaşayıp (içine bastırmak yerine ki bu daha büyük sıkıntı ben de olduğu gibi) bunun üstesinden gelemiyorsanız muhakkak terapiste gitmeniz lazım. Aradan üç sene geçti ve ben sorunlarımı , sıkıntılarımı tamamen çözemedim.Yeniden terapiye başladım.Daha önce EFT yapmış ama onu uzun süre tekrar etmeyip bırakmıştım.Tekrar EFT'ye başladım. EFT bende olan travmayı temizledi.Eksik olduğum konuları hayatımdaki tüm problemleri teker teker EFT ile temizleme yoluna gittim.Şu an buna devam ediyorum ve çok faydasını görüyorum.Üç sene önce neden bıraktım hala hatırlamıyorum. Çekirdek inanç ve telkinler esasında insanın onaylanma isteğini bir nebze karşılıyor.İnsana aradığı cesareti ve bazı konularda problemlerini çözme isteği veriyor ama çok eski travmalarınıza inemiyorsunuz. Psikolojinin bir alt dalı var.Belki yaklaşım eğer insanların büyük travmalarını çözerseniz onların psikolojilerini büyük oranda çözersiniz diye.Bu konularda EFT çok iyi.Terapistim bana bir sene de alınacak yolu iki haftada aldığımı söylemişti.Belki şimdi telkinler bana daha faydalı olacaktır. Özetle ağır travmalarınız varsa bunu çözmesini çekirdek inanç çalışmasından veya telkinlerden beklemeyin.Muhakkak profesyonel destek alın.Telkinler ve çekirdek inanç yaşam destek ünitesi gibi sizi hayatta tutuyor ama kanseri temizlemiyor. EFT ve EMDR artı terapi daha etkili.Cerrahi etkiyi bu yapıyor.Ücretsiz devlet hastanelerinde psikolog ve psikiyatristler var.Onlara görünebilirsiniz.Bir şekilde travmalarınızı çözdünüz.İşte bu noktada ilaç tedavisi (kemoterapi) gerekir ya.İşte bu noktada telkinler ve terapi daha çok işe yarayabilir.Çünkü o travmayı bulup çıkarmak onla yüzleşmek bir mesele bir de size yeni bir kişilik yada psikoloji tabiri ile "ben" oluşturmak gerekecek.Bu da kısa bir süre değil çünkü sadece siz değil etrafınız da değişecek.Benim için başlangıç oldu.Kendime değer vermeyi kendime yatırım yapmayı öğrendim.Dört ülke gezdim mesela.O ilk adımı atmak gerçekten zor.İnternette yazdığı gibi bu işin para ile alakası yok.Çok zenginler bile evinin ötesine çıkmıyor. Bulabildiğiniz her şeyden faydalanın. Farkındalık arttıkça ister istemez bu sizi yeni halinize götürecek ama bunun hızlı olmasını beklemeyin.Çünkü yüzleşmek sanıldığı kadar kolay değil. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Can alıcı cümle derken orasını anlayamadım.Telkinlerin etkisi mi benim araba kullanmama mı? Ben daha iki ya da üç haftalık sürücüyüm hala daha heyecanlıyım ama içimde bir ses atla deve değil diyor.Kendi kendime moral veriyorum.Kazadan sonra da işe arabayla gittim millet ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi