Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2016, 01:04 AM   #27 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Biraz bir şeyler yazayım.Araba kullanmam ve rahatlığım daha da oturdu.Son bir kaç gündür telkin dinlemiyorum hem de hiç.Araba kullanırken oldukça rahatım ama şehir içine girince ya da ilk defa bir şeyi yapınca heyecan duyuyorum.

Ne yaptım.Her gün araba sürdüm ortalama 25-30 kilometre bu aslında yarım saat demek.Biraz daha hızlandığım daha uzun süre sürdüğüm oldu.

Arabanın turbosu gitti ve bu hiç hoşuma gitmiyor ama dert etmiyorum.

Araba kullanma rahatlığı telkini ne yapıyor.Temelde iki davranışımız var.Kaç veya savaş üzerine git.Bazen elbette donup kalırsınız bu ayrı konu.Telkinler size üzerine gitmenizi söylüyor.Bu tüm telkinlerin mekanizması içinizdeki iç sesinizi mücadele et sen yaparsın , sen beceririsin bak işte oluyor gibi şeklinde değiştiriyor.

Bu nedenle telkinleri dinlemek isteyen ne olduğunu merak eden arkadaşlar için yazıyorum.Onaylanma isteğiniz azalıyor ve o şeyi yapmak için kimseden izin almanız gerekmediğini düşünüyorsunuz ve üzerine gidiyorsunuz.

Özellikle içsel çatışma telkini benim için çok önemli oldu.Blokajlarımı fark ettim.İlk defa gerçek sorunlarım için terapiste gitme kararı aldım.Terapi artı emdr düşünüyorum aslında bunun için bir terapistle konuştum sadece iznimi ayarlamam lazım terapi için o da olacak gibi.

İleride belki terapi hikayeleri diye bir başlık açarım.

İçimde kaçma yüzleş diyen bir ses var.İyi şeyler olacak biliyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla