Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2016, 12:04 AM   #22 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Neredeyse 20 gün olmuş.Yazmamışım.Arabayla küçük bir kaza yaptım.Tamponun sol tarafı gitti.Bana epey bir masraf kapısı açıldı.Şimdiden parçalar 660 tl civarı tuttu.İşçilik masrafı ortada yok.

Dinlediğim telkinleri cd yapmayı başardım.Aklımda yokken biraz ecel terleri dökerek yarım tamponla şehir içine gittim.Kazadan iki gün sonra.Normalde salı günü verecektik ustaya ama ben önceden bir kendi başıma gideyim hem de internetten gelen tampona bakayım istedim.

Fonda cd çalıyordu.Sürdükçe sür moduna girdim.Önce ilçe kararı sonra birde kargoya bakayım diye ilçenin içine girme kararı bir iki kez önüme kamyon çıktı dar sokağın birinde durabildim anında.

Arabayı yarın alacağım kısmetse.


Memur alımları için kadrolar açıklandı.Çalıştığım kuruma 9 mühendis alınacak fırsat bu fırsat dedim.Önüme hep engeller koyuyordum.Bir türlü o gücüm yoktu.Geçen senede işler yoğundu şubeyi bırakamazdım.Birde arkamda "yap arkandayız " diyen insanlar yoktu ama ben mesleğimi aktif olarak yapabileceğim bir şubede çalışmak istiyordum.Annem çok karşı çıkıyordu ben de ailemin sözlerini çok dinliyordum.

Bir hafta on gündür telkin dinlemiyorum.Bu sürede kendinle konuşmaya başlıyorsun.Bazen kuruyorsun , saçmalıyorsun ama kendini fark ediyorsun hatalarını görüyorsun.Bir de eft kitabı okuyorum.Kendimi analiz ediyorum.Hangi özelliğim nereden gelmiş olabilir diye sorguluyorum.Arada oxford vardı da biz mi okumadık moduna girip suçluyorum ailemi.Belki bu zaman kadar hep içime attığım için yüzeye çıkamamış şeyler.

Hafta başı kararımı verdim.Aslında Cumadan söylecektim -annem bu sefer bir şey diyemedi- bu seferde bizim müdür beye motor çarpmış.Yaşlı adam dudağı patlamış içten dikiş atmışlar , ağzı şişik.

Pazartesi konuştum.Madenciliği unutuyorum dedim hiç beklemediğim bir tepki aldım.Git dilekçeni yaz , arkandayım ben senin kendini geliştirmeni isterim.Kısa bir konuşmaydı.Hiç bir şey açıklamadım üç dakikada oldu bitti.Salıdan kabataslak dilekçeyi yazdım ve dünde asıl dilekçeyi yazdım ama sonra asıl bu konuda söz sahibi olan müessese müdür yardımlarını ve bizim müdür yardımcımızla görüşmemiştim.Dilekçe ulaşmadan ya da ulaştıktan hemen sonra aradım , görüşme talep ettim.Bu sabah için randevu verdi.

Bu sabah görüşmemi yaptım.Onlarında hoşuna gitmiş ama keşke önce bize gelseydin dediler.Aslında biraz emri vaki gibi bir durum oldu bende sonradan fark ettim.

Bana bir görüşüp öyle karar vereceklerini söylediler.Muhtemelen yönetim kurulunda tartışılacak tıpkı yeni gelecek dokuz arkadaşın nereye gideceğinin kararlaştırılması gibi.

İnş'Allah mutlu olacağım bir şubeye geçeceğim.Herkese hayırlı ramazanlar.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla