![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
Ama dinlemek kolay değil gerçekten beni çok zorluyor bu telkinler millet bu ne demesin diye çok zorluyorum kendimi. Şaşırdın mı şırıl şırıl su sesi yada aynı şeyleri dinliyorsun akşama kadar dyecekler diye ödüm kopuyor açıklamada yapmak istemiyorm açıkçası telkinlerle alakalı. Bir iki yakalandım oğlana açtım dedim. Acaba müzikçalara atıp gece yatarken dinlesem nasıl olur beni m için en hayırlısı o galiba sad456 |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün mağazaya gittiğimde bir kaç saat yalnızdım.yalnız durmam çok iyi oldu.oturdum,etraflıca düşündüm.artık ben neden böyleyim,niye şunları şunları yaşadım,şun şunu haketmiyodum vb.düşüncelere dalmamaya karar verdim.çünkü bunlar sadece kötü hissetmemi sağlıyo.madem dedim Allah bana bu derdi vermiş,dermanını da vermiştir elbet.daha fazla çabalamalıyım.8 saat telkin,bunların yanında hergün mutlaka 1 saat yürüyüş yapmalıyım.duygu boşaltma yapmalıyım,1 saat eft yapmalıyımnefes egzersizlerimi düzenli yapmalıyım. iyileşme çabalarımı artırınca ve düzene sokunca iyileşmeye daha yakın olacağımı düşündüm.tabi en önemlisi de Allaha olan şükranımı her zaman dile getirmeliyim...bugün 20 dk,aralıklarla eft yaptım.başdönmesi ve esneme oldu çok.bu da sanırım duygu boşalmasının işareti... bugün işte bunlara karar verdim....... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... arefeydi.malum işler yoğun.kendimi biraz ödüllendirdim.etekle bluz aldım...mübarek Ramazan geldi de bitti bile.ağla2Allah daha nice Ramazanlara,bayramlara eriştirsin inşallah... bugün fazla eft yapamadım,telkin dinlemeye bile pek vaktim olmadı.ancak eve gelince dinlemeye başladım.daha bayram hazırlıkları bitmedi... çocukken bayram geliyo diye ne çok sevinirdik.şimdi öyle bir sevinç kalmadı.çünkü büyüdük,beynimiz birçok olumsuzlukla doldu.insan kendisiyle uğraşırken,başka şeylere pek önem veremiyo... HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.....k8908 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam geç uyuduk.arere geceleri illa öyle oluyo.sabah kalktık,bizim tayfa geldi,kahvaltı,bayramlaşma vs. sonra hazırlandık ve bayram geçmesine çıktık.bugün bende müthiş bir baş dönmesivar.eft ye başladığımdan beri bu oluyo ama bugünkü çok fenaydı.sabahtan beri hala geçmiş değil.uykusuzluktan dedim ama uyuduğum halde geçmedi... 7-11 nefes egzersizi yaptım 20 kere,20 dakika eft yaptım. telkinleri bayram seyran demeden dinliyorum.bayramdan sonra yürüyüşe de başlıcam inş.iyileşme sürecini hızlandırdım. yarın da arkadaşlarla takılırız biraz........ |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Süper işler yapıyorsun Nurbanucum bende niyetliyim nefes terapisi eğitimlerine katılmaya eft artık allah kerim. Sevgiler.. |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam BEYNİNİZİ TANIYIN adlı kitaba başladım.yazarları;dr. daniel ve jason freeman.çok güzel bir kitaba benziyor.40 sayfa kadar okudum.gelende bildiğim şeyler anlatılıyor ama sanırı ileriki sayfalarda daha profesyonel şeyler yazıyor... sabah gözümü açar açmaz kollarımı açtım ve "Tüm güzel enerjileri ve iyilikleri üzerime çekiyorum.bu güne kavuştuğum için Allahıma şükürler olsun" diyerek kendimi kucakladım.güne güzel dilek ve şükranla başlamak çok etkili gerçekten.sonra 7-11 nefes egzersizi yaptım.şimdi de eft çalışmamı yapıcam.artık oturup ta olumsuz düşünmek yok.sadece iyileşmek için çabalamak var... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün gelen giden çok oldu.ama ben telkinlerimi nasıl masıl dinledim.bugün 3.bölümün 10. yani son günüydü.3 gün ara vercem yine.bakalım nasıl bir etkisi olacak. 20 dk. eft çalıştım. az önce 7-11 nefes tekniği hakkında daha geniş bilgiye sahip oldum.yatmadan önce onu da uygulucam inş..... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM. |