![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... smileylerin konuşuyor :) biri diyor çalışıyorum, biri mutluyum diyor,biri gülüyor ....... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün her zamanki gibi bir gündü.önemli bir gelişme olmadı.ama ben şu bilinçaltı ve subliminal konulara çok merak sardım.12389 nette hep onlarla ilgili kitap,video,yazı araştırıyorum."Yıka Beynini" diye bi kitap buldum,daha doğrusu arkadaş önerdi.neuro formattan bahsediyo.en kısa zamanda alcam inş....... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sabah uyandığım gibi ilk yaptığım şey 7-11 nefes egzersizi oldu.son zamanlarda eft yi aksatıyorum.nefesle telkine aksatmadan devam.4. bölümün 4. günüydü bugün... bugün arkadaşla dükkanı kapadık,mahalledeki esnaf ablaların yanına muhabbete gittik.babam duymasın.y789saatlerce muhabbet ettik,dertleştik,gülüştük...ihtiyacı var insanın bazen böyle şeylere.sonra arkadaşlarla takıldık..... gün geçtikçe kendime daha çok yaklaşıyorum inşallah.BİR GÜNEŞ DOĞUYOR.......... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 4 - 4lük bir gün olmuş bugün senin için :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... evet güzel bir gündü teşekkür ederim...partysmiley |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... nurbanuuu yoksa kustun mu bana :(:) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ay seni seviyorum::) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 7-11 nefes,mağaza,bol muhabbet,kahkaha...sanırım gittikçe daha sosyalleşiyorum.sabah kalktığımda o zihnimde hiç susmayan konuşmalar,karmaşalar artık daha az rahatsız ediyolar.:zpzp:biliyo musunuz.bu karmaşa hareketlerimi bile yavaşlatıyordu.tıpkı virüslü p.c gibi... vücudumda bir kaç gündür nedenini bilmediğim kabarcık ve kaşıntılar var.4897yakında atamam açıklanack ya ondan sanırım stres yaptım... az önce MATRİXE HÜKMEDİN adlı kitabı e-kitap olarak okumaya başladım...okuncak çok kitap var çooook... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 PM. |