![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam tam p.c yi kapatıyorum çok garip bir olay oldu.... forumdan bir arkadaş,hiç tanışmadığımız halde benden negatif enerjiler aldığını,4 gündür beni düşündüğünü söyledi.ooo67içimde bir girdap olduğunu,beni sıkmak,üzmek için elinden geleni yaptığını söyledi.sosyal fobimi bile söyledi.hem de hiç tanışmadığımız halde.4897sonra msn de tanıştık konuştuk.3.göz eğitimi almış.böle enerjilerinin olduğunu söyledi.ben de aslında böyle birisini arıyordum.Allah yolladı gerçekten.birçok şeyler konuştuk,birçok şeyin sonucuna vardık,kararlar aldık.onlar özele girdiği için anlatmıyorum.ama bugün daha mutluyum.:zpzp: |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün atama sonucum açıklandı...sabah telefona uyandım.hemen ilçe milli eğitime gittim.bir köyümüze atanmışım.öyle bişi istiyodum zaten.bir köye gitmeyi.Allah(c.c) gönlüme göre verdi. meb e gidip kalan işlemlerimi tamamladı,maaş için bankada hesap açtırdım.okulumu aradım.görüşmek için müdür yarın çağırdı.gitçem bakalım.ilk asil görevim çok heyecanlı ve kaygılıyım.sadanimRabbim(c.c) kolaylık versin inş.belki benim için daha iyi olur.özgüvenim yerine gelir........... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
çünkü çook rahat ve mutlu bir başlangıç olacak12389 haberini bekliyoruz smileydancesmileydance |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hayırlı olsun çok sevindim :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... http://images.paraorkut.com/img/clip...eacher-837.gif nurbanu öğremene iyi dersler diliyoruz http://www.sosyalcim.org/images/ogrbas.jpg |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sevgili eskici,ikiesitbir ve bigokyanus.çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.........happy6 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hayırlı olsun canım. :)) |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hayırlı olsun :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM. |