Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 10-09-2011 01:19 AM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

akşam tam p.c yi kapatıyorum çok garip bir olay oldu....
forumdan bir arkadaş,hiç tanışmadığımız halde benden negatif enerjiler aldığını,4 gündür beni düşündüğünü söyledi.ooo67içimde bir girdap olduğunu,beni sıkmak,üzmek için elinden geleni yaptığını söyledi.sosyal fobimi bile söyledi.hem de hiç tanışmadığımız halde.4897sonra msn de tanıştık konuştuk.3.göz eğitimi almış.böle enerjilerinin olduğunu söyledi.ben de aslında böyle birisini arıyordum.Allah yolladı gerçekten.birçok şeyler konuştuk,birçok şeyin sonucuna vardık,kararlar aldık.onlar özele girdiği için anlatmıyorum.ama bugün daha mutluyum.:zpzp:

nurbanu25 12-09-2011 11:34 PM

bugün atama sonucum açıklandı...sabah telefona uyandım.hemen ilçe milli eğitime gittim.bir köyümüze atanmışım.öyle bişi istiyodum zaten.bir köye gitmeyi.Allah(c.c) gönlüme göre verdi. meb e gidip kalan işlemlerimi tamamladı,maaş için bankada hesap açtırdım.okulumu aradım.görüşmek için müdür yarın çağırdı.gitçem bakalım.ilk asil görevim çok heyecanlı ve kaygılıyım.sadanimRabbim(c.c) kolaylık versin inş.belki benim için daha iyi olur.özgüvenim yerine gelir...........

lanterna viridis 13-09-2011 08:36 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806909)
bugün atama sonucum açıklandı...sabah telefona uyandım.hemen ilçe milli eğitime gittim.bir köyümüze atanmışım.öyle bişi istiyodum zaten.bir köye gitmeyi.Allah(c.c) gönlüme göre verdi. meb e gidip kalan işlemlerimi tamamladı,maaş için bankada hesap açtırdım.okulumu aradım.görüşmek için müdür yarın çağırdı.gitçem bakalım.ilk asil görevim çok heyecanlı ve kaygılıyım.sadanimRabbim(c.c) kolaylık versin inş.belki benim için daha iyi olur.özgüvenim yerine gelir...........

hayırlı uğurlu olsun..allah kolaylık versin....

MarEspEraNZa 13-09-2011 09:48 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806909)

son cümlen içinde " demiştin" diyeceksin bana
çünkü çook rahat ve mutlu bir başlangıç olacak12389
haberini bekliyoruz smileydancesmileydance

bigokyanus 13-09-2011 10:46 AM

Hayırlı olsun çok sevindim :)

MarEspEraNZa 13-09-2011 10:46 PM

nurbanu25 13-09-2011 10:52 PM

sevgili eskici,ikiesitbir ve bigokyanus.çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.........happy6

sweeet 13-09-2011 11:52 PM

Hayırlı olsun canım. :))

nurbanu25 14-09-2011 12:11 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807026)
Hayırlı olsun canım. :))

teşekkürler sweeetçim.....art56art56

kuzeygüney 14-09-2011 10:54 AM

Hayırlı olsun :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 AM.