Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 20-06-2012 07:48 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Tesekkur ederım ama melısın malısın turu cumlelerden hoslanmıyorum...

SEEMANN 20-06-2012 08:37 PM

Ordakı malısın melisin ekleri, emir anlamındakı malısın melisin-lerden değildi. Şart anlamındaydı. Yani
Eğer böyle olmasını istiyorsan böyle yapman şart anlamında. (böyle yapmalısın)
Araba kullanmak istiyorsan, ehliyet almalısın şeklinde. Ya da başarılı olmak istiyorsan, çok çalışmalısın şeklinde.
Aman neyse, ben gine de yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim.
Ben kaçar...

nurbanu25 20-06-2012 09:05 PM

Son zamanlarda ustuste yasadıgım uzucu olaylar mı yoksa telkın olumlama calısmaları mı anlayamadım benı baya buhrana suruklemıs.kalabalıklar ıcınde bunu daha ıyı anlıyorum.sureklı uyuma ıstegım var,ozguvenım oldukca dusuk...

nurbanu25 20-06-2012 11:21 PM

Calısmalarıma ho'oponopono affetme teknıgını de ekledım,hergun affetme calısması da yapıcam,boylelıkle daha ozgurlesıcem...

nurbanu25 21-06-2012 12:19 AM

Veeeee su andan ıtıbaren sıtede artık bır yuzbasıyımmmm uy897 admınlere tesekkurler....

nurbanu25 21-06-2012 12:11 PM

Sankı hergun daha bı ıyıye gıdıyorum.aksam uyumadan once cok agladım.telkınlerden berı daha cok aglıyorum.bu aglamalar ınsallah bılıncaltı temızlıgıdır.sankı gun gectıkce asabıyetım daha bı azalıyo,olumsuz dusunceler,eskısı kadar cok akın etmıyo,yaralarım daha az kanıyo artık.bılıyorum,suaralar bı ımtıhandan gecıyorum.sabredıp devam edersem buyuk zafere ulasıcam...

nurbanu25 21-06-2012 02:42 PM

Ya ben nasıl bu hale gelmısım yaa! Dedıkoducu,laf pesınde kosan,sadece baskalarının hayatlarını konusan,sadece baskalarının egrısını dogrusunu,guzellıgını,cırkınlıgını anlatan,kım ne yapmıs,kım ne etmıs meraklı melahat bırı olmusum yaa.kendımı bazen dedıkoducu kapı onu kadınları gıbı hıssetmıyosam neyım.ben bu asla degılım,nasıl bu hale geldım.kendımı unutup nasıl baskalarına yoneldım.ıkı yıldır bu tarz arkadaslarla takılıyorum,sanırım ondan.gecen seneye kadar magazamız vardı.yazları orda ben duruyordum,e kızlarla halıyle hergun beraberdık.yıyıp,ıcıp muhabbet edıp gulusuyoduk.bıraz agzım da bozulmustu,sagolsun karsı komsumuz ascı abı de dokuz dedıkoducu kadına bedeldı...kafama gore bır arkadas yok kı cevremde.soyle kıtapcıya gıdelım,okudugumuz seyler uzerınde konusalım,namaza Kurana yonlenelım.ben egıtımlı bır ınsanım.bır ogretmenım.ıdeallerım var.o arkadasımdan uzak kalınca anlıyorum sımdı herseyın nedenını.gıybet olmasın ama kendılerı ne calısır,ne okur,ne kursa gıder.bı kursa gıtcek olsam amaaan bosver der benı de vazgecırtır.anca kım ne yapmıs ne etmıs onları gelır anlatır.demek mesafe koymak gerek.ınsallah kafama gore arkadaslar bulurum en kısa zamanda...

nurbanu25 21-06-2012 03:12 PM

Bı de tv'den pek hoslanmayan ben dızı manyagı olmusum.su aralar evdekı ıkı tv de calısmıyo ordan anladım.kıtap okumak en cok sevdıgım seylerden bırıyken,kıtaplardan uzaklasmısım.Rabbıme sukurler olsun,bana bu farkındalıkları yasattıgı ıcın...su aralar depresıfım,aglıyorum ama olsun.bunların sonu ferahlık olacak bılıyorum.bır ınsan,yapabılecegının en ıyısını yapmaya basladı mı ve sebatla devam ettırdı mı Allah mutlaka feraha ulastırıyo...

nurbanu25 22-06-2012 01:27 AM

Uzun bır zamandan sonra bugun mutlulugu hıssettım,kafamda dıngınlık hıssettım,Allahım ben ıyılesıyorum..... 128956

sarışınım 22-06-2012 08:26 AM

kız çokkk sewindimm.. ne oldu da mutlu hisssettin:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 AM.