Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 25-06-2012 12:11 AM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Sagol hatıcecım,daha ıyı olucaz ınsallah...

nurbanu25 25-06-2012 11:33 AM

Hem evlılıgı ozenmek,ıstemek,hem de bır erkekle aynı evı,hayatı paylasma fıkrının sacma gelmesı.psıkolojıde bu ruh halımın acıklaması nedır ya.....!

sarışınım 25-06-2012 02:58 PM

bencesi şu ki senin daha korkuların war..zihnin net olduğu zmaan kendini hazır hissteiiğin zaman korkuların da gidecek ve bbölelikle sen de istediğin evliliğe adım atma yolunda o gücü kendinde göreceksin

nurbanu25 25-06-2012 02:59 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825473)
bencesi şu ki senin daha korkuların war..zihnin net olduğu zmaan kendini hazır hissteiiğin zaman korkuların da gidecek ve bbölelikle sen de istediğin evliliğe adım atma yolunda o gücü kendinde göreceksin

kız sen küçüksün ama baya olsun ha sağolasın smil56

nurbanu25 26-06-2012 12:46 AM

Bugun daha bır ıyıydım.olumsuz dusuncelerın daha az olması ve eskısı kadar acıtmamasına cok sevınıyorum.henuz acık yaralarım kapanmıs degıl,hala acıtıyor ama eskıye gore fark var.sabah uyandıgım gıbı guluyorum ve mutluyum dıyorum,gece yatarken de yorganıma sarılıp Allah ıle konusuyorum...cok ıyı gelıyor...

sarışınım 26-06-2012 10:40 AM

ben küçüküm ama senin üzgün olmanı istemiorum..ondan çorbada bir tuzumuz olsun diorum:))iii ii inşallah daha güzel günler senile olacak

nurbanu25 26-06-2012 03:14 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825491)
ben küçüküm ama senin üzgün olmanı istemiorum..ondan çorbada bir tuzumuz olsun diorum:))iii ii inşallah daha güzel günler senile olacak

sagol bıtanem,bır sosyal fobık her zaman olgundur zaten,sf'lı olmak bır ayrıcalıktır dı mı ;) hepımız ıyı olana kadar bırbırımıze destek olucaz,guzel gunler hepımızın olsun ınsallah...

nurbanu25 26-06-2012 03:32 PM

Bugun cekırdek ınanc telkınlerımın 3. 10 gunluk perıyodu bıtıyor.calısmalarımda 36 gunu gerıde bıraktım.sukurler olsun..ınsan ılk once kendını sevecek,kendıyle barısacak,kendıne deger verecek.boylelıkle tum ınsanlar da kendıne deger verene deger verecek.farkındalıklarım arttı cok mutluyum.bu hayatta herkesten once kısı kendıyle barısıksa hıcbırsey onu mutsuz edemez...

sarışınım 26-06-2012 04:02 PM

off off sen gel bir de içime sor sfli olmanın ayraıcalık olup olmadığını...neyse biz yine de ii tarafından bakak sf'li olmak ayrıcalıktır:))canım dediğin çok doğru insan kendisiyle barışık olunca hiçbir şey onu yıkamaz

nurbanu25 26-06-2012 04:37 PM

Ablam tabıkı sflı olmak cok zor.ben 20 yıldır yasıyorum ama artık herseyın olumlu tarafından bakıcaz dı mı,sf mız bıttıgınde bızde bıraktıgı guzellıkler cok olacaktır...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 PM.