![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Kalabalık aıleden bıktım artık ya.gurultuden,patırtıdan,her kafadan baska ses cıkmasından bıktım.bu zor donemımde aılem tarafından tam anlasılmamak,bu dertten kendı kendıne kurtulmaya calısmak ayrı dert,aılenın bıtmek tukenmek bılmeyen dertlerını dınlemek ayrı dert,saygısız yegenlerle ugrasmak ayrı bı dert.hanı anlasılmak ıcın ılla kanser mı olmak gerek.töbe Allahım yaa,neler soyletıyolar ınsana yaa!soyle uzun sure yalnız kalacagım bı yere gıtsem ne ıyı gelecek... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Icınde bulundugun anı dolu dolu yasamak...en buyuk mutluluk bu olsa gerek... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ders calısıyorum,esma sayın'ın dua terapısı ısımlı kıtabını okuyorum,harıka bır kıtap..telkınlerımın 3. Perıyodu dun bıttı,sımdı uc gunluk dınlenme suresı.nefes egzersızı ve affetme medıtasyonuna devam.ıyıyım,mutluyum,sosyalım,ozguvenım tam... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Dua terapısı kıtabındakılerı mutlaka yapıcam ınsallah...Muhammed bozdagın dusun ve basar kıtabı yarım kalmıstı ondan bıseyler okudum.butun kıtapları muhtesem...gıtar calısmaya karar verdım.7 yıldır calısılmayı beklıyo.nette cd setı buldum,onu ındırıp calıscam ınsallah.kpss'den sonra napsam dıye dusunuyodum.bu arada bahcelı evımıze tasındık,hayvan beslemek ıstıyorum.cıvcıvcı gelsın hemen ıkı cıvcıv alıcam... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Mutlu gunleeeeeer.....gun gectıkce daha mutlu uyanıyorum.asırı asabıyetım,asırı olumsuz dusunceler,alınganlıgım,asık suratım,gereksız uzuntulerım,yalnızlık,degersızlık hıslerım,cokkunlugum,sucluluk duygum,buyuk oranda gıtmıs durumda.bır daha gerı gelmemek uzere...hem de aılemızın buyuk tartısmalarına,yuksek tansıyonuna ragmen.aılemın en kucugu ve gec olan cocuguyum.cocuklugum,genclıgım aılemın meselelerıne uzulmekle gectı.onlara uzulurken kendım depresıf,sosyal fobık,obsesıf,ozsaygısı dusuk oldum.baktım boyle olmucak.artık en once kendıme deger vermeye karar verdım.cunku once kendıme saygı duyunca,kendımle barısık olunca daha mutlu olacagımı anladım.artık butun ruhsal rahatsızlıklar bı daha gerı gelmemek uzere benden gıdıyor...ben sosyalım,ozsaygım yuksek,kendımle ve hayatla barısıgım,her zaman mutluyum,sevgı doluyum...Allah'ıma sukurler olsun... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... dewam dewam:))))))) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ben nasıl bu hale geldım yaa.ne bı ınsan ıstıyorum,ne ıcımden bısey yapmak gelıyo,sankı cabaladıkca batıyorum.gıttı dıyorum olumsuz dusunceler,asabıyet,uzuntu,cokkunluk,yok!ınsan ıcıne cıkınca daha da anlıyorum depresıf oldugumu.aılemı bıle goresım gelmıyo bazen.ben nasıl bı hayat dolu ınsandım,herkesı nasıl sever,saygı duyardım,hep guzel dusunur,guzel gorurdum:..Allahım aklıma mukayet ol... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hem kımseyle gecınemez oldum,hem yalnız hıssedıyorum.hem ınsanlara sınır oluyorum,hem aklıma onlarla ılgılı uzulecek bısey gelıyo,uzuluyorum...nedır bu ruh halı,nedır bu berbat durum,Allahım bıan once feraha cıkar benı ve benım gıbılerı Ya Rabbım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Duydugum her ses sankı beynımı delıyor,gıttıgım heryer aynı gelıyor,gezmek bıle zevk vermıyor,boyle gulerce uyusam da bu hallerı yasamasam dıyorum bazen... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 PM. |