![]() |
NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Merhaba. az önce iyileşme hikayemi portala ekledim ve şimdi de iyileşme günlüğümü açıyorum.Bismillah......! 1.GÜN: 10.Mayıs.2011/Salı Bugün siteyi keşfettim. gözgezdirdim inanmayarak ta olsa telkin mp3 leri indirdim. 2.GÜN: bugün mp3leri telefonuma yükledim.foruma üye oldum.biraz dinledim.başımda müthiş bir ağrı hissettim.telkinleri dinlediğim sürece başım ağrıdı.ama bu bildiğim baş ağrısına benzemiyor.grip olduğum için ağrıyodur diye düşündüm.sindirim sistemim hızlı çalışamaya başladı.uzun zamandan beri ilk defa ağladım... 3.GÜN: siteyi daha derinlemesine incelemeye başladım.önce anasayfadaki bilgileri okudum,sonra foruma girdim.başağrısının sebebinin telkinler olduğunu öğrendim.buna çok sevindim.f678h.telkinlere de daha bi inandım.bugün yine başımda ağrılar vardı. 4.GÜN: mp3lerin ego ve suçluluk olarak dinlemeye başladım.sürelerini hesaplayarak 8 saate denk gelecek şekilde dinledim. yüzümde sililceler belirmeye başladı.zaten bu sorunum vardı odur diye düşündüm.ama telkinlerin de sivilce yaptığını öğrendim.bunun için de sevindim.çünkü bu belirtiler bilinçaltımın temizlendiği anlamına geliyormuş.forumdan bir arkadaşla tanıştım.aynı dertten muzdaribiz.o da majör depresyon geçirmiş.bir çok ortak yönümüz çıktı.farklı ülkelerden olsak ta dertler aynı olunca sanki 40 yıllık dostmuşuz gibi saatlerce sohbet ettik,birbirimize cep numaralarımız verdik. 5.GÜN: telkinleri gece yatarken de dinliyorum. 8 saat kadar dinledim.çalıştığım için bu dinlemeler aralıklı oluyor.bugün de başıma ağrılar iki şakağımdan girdi.çekirdek inanç sitesini inceledim. anlatılanlar aklıma yattı annem de onayladı en kısa zamanda çekirdek inanç testimi yaptırcam inşaallah...kuantum isim analizi yaptırdım.güzel şeyler çıktı ismimde smileydanceberna özcan demirin sitesini inceledim.kendimi nasıl hissediyorum desem iyi değil daha kötü hissediyorum sadanim ama bu kötü hissetme bilinçaltımın temizlenmesi demekse razıyım... 6.GÜN: güneşli bir mayıs ayı pazarı...uyandığım gibi telkinleri açtım. güne su şırıltılarıyla başlayınca wcye gitme ihtiyacımın geldiğini hissettimblissy saat 17:46 ve ben 8 kere dinledim bile.pazar olduğu için ara vermelerim çok kısa oldu.bugünkü baş ağrısı da sadece sağ şakağımdan beynime girdi.sağ şakağımın üzerinde sivilceler belirdi ve sakaklarıma dokunduğumda sağ tarafının ağrırken daha çok zonkladığını hissettimşaşkınxanneme telkinleri ve etkilerinden bahsettim.anlama da incelemesi için sitesinin adresini verdim.akşama doğru yürüyüşe çıkamyı düşünüyorum.bu güzel havaları iyi değerlendirmek gerekir... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 7.GÜN: akşam yarım saatlik yürüyüşümü yaptım. bu da sabah zinde uyanmamı sağladı ;). bugün de işte olmama rağmen kulağımda sürekli telkinler vardı.bugünkü başağrımın azaldığını hissettim. ilk günlerdeki şiddetli başağrım yok.forumun heryerine ulaşmaya çalışıyor,faydalı yazıları okumaya çalışıyorum.aynada kendime bakıyorum.henüz gözlerimde parlaklık,duruşumda diklik,kendime güvenimi hissedemiyorum :(. inşallah en kısa zamanda bunları da hissetmeye başlarım... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... telkinlere birkaç saat ara verdim ve tekrar dinlemeye başladım.başıma o ince sızı girdi yine .çok şükür diyorum.çünkü şuan hayattaki en büyük hedefim iyileşip hayata dönmek.bu iyileşmede ağrılar sancılar olacaksa tatlı gelir onlar bana.bu arada bir haftada teğmenliğe yükseldim yupppppiiiii :)) artık uyumalıyım.yarın iş beni bekler iyi geceler herkese... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... süpersinnn :)) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
çok teşekkür ederim yelda...wink77 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ne iş yapıosun bu arada |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... öğretmenim.senin işin nedir.hikayeler bölümündeki iyileşme çabalarımı da okumanı tavsiye ederim... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... tama canımcımm |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 8.GÜN: siteyi keşfedeli bir hafta oldu bile.bugün ego ve suçluluk telkininin yanına kendine güven ve sosyal fobiyi de ekledim. ve 8 saate yakın bir süredir de dinliyorum.ama şu çok ilgimi çekiyor.sadece ve sadece suçluluk telkininde başıma ağrılar giriyor.bugün de sol şakaktan girdi.acaba bu beynimde suçluluk duygusunun çok olmasından mı kaynaklanıyor... bugün kendimde çok az bir kıpırdanma hissettim.hergün yaşadığım o acılı zamanlar devam ediyor :( ama düne göre biraz değişiklik var çok şükür.forumun her köşesine ulaşmaya devam ediyorum.az önce atakan beyle de biraz sohbet ettik ;)bu arada akşam nefes egzersizine de başladım.hergün düzenli yapmaya çalışçam inş.ama yürüyüşü 2 gündür yapamadım.onu da düzene koysam çok iyi olacak... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 9.GÜN: bu sabah uyandığım gibi camı açtım,temiz havayı derin bir şekilde içime çektim.sonra 10 kere nefes egzersizi yaptım.ciğerlerimin acıdığını hissettim.birkaç gündür müthiş bir moral bozukluğu içerisindeyim.elimde olmadan yüzüm asılıyor, hatta hep asık.iş arkadaşlarımı da etkiliyorum ama napim :( .inş. bu da iyi olacağımın habercisidir... bugün telkinlerimden egoyu çıkardım,onun yerine depresyonu ekledim.şuan depresyon,sosyal fobi,suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinliyorum.bilmiyorum hızlı mı gittim acaba.ama birkaç ay artık hiç değiştirmeden bunları dinlicem inş.çünkü dördü de bende çok malesef... depresyonu bugün ilk defa dinledim bir de işteydim.kafamı çok fena yaptı.ağrı ve dönme vardı başımda.şuan dinliyorum hala ağrıyor.aman ağrısın da iyileşeyim.ruhumun çektiği acıların yanında bu tatlı başağrıları bal kaymak kalır... yakında çekirdek inanç tespitimi yaptırcam inş.güneşin doğmasının yakın olduğunu hissediyorum... 4 günlük bir tatilimiz var.bu tatil öyle iyi bir zamanda oldu ki. Rabbim (c.c) sıkışan kullarına mutlaka yardım ediyor.4 günlük tatili iyi değerlendirmeliyim.telkinlerimi,nefes egzersizlerimi,yürüyüşümü hiç aksatmamalıyım.çünkü pazartesi günü yüzlerce kişinin içinde olucam :s. sınıfımızın yılsonu göstersi var.inşallah o zamana kadar daha bi güvenim kendine gelir.iyi geceler... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 10-11.GÜN:dün güne nefes egzersiziyle başladım.camı açtım ve içime temiz havayı çektim.resmen ciğerlerim acıdı.çarşamba günü telkinlerde değişiklikler yaptım.ego,suçluluk telkinlerini 1 hafta dinledikten sonra,ego çıkarıp,sosyal fobi,depresyon,kendine güveni ekledim.suçluluk zaten kafamı çok fena yapmıştı.diğerlerini ekleyince başım öyle kötü oldu ki anlatamam.başımın her yanından ağrılar girdi,beynimin tepesi yanmaya başladı.sanırım aşırı yükleme yaptım.sosyal fobiyi çıkarıp topluluk telkinini ekledim.şimdiki telkin listem:topluluk,suçluluk,kendine güven ve depresyon. akşam natura sound therapy 3.0 programını indirdim.bunda da dalga boyutları var (alfa beta vb.) bugün ikisini aynı anda dinlemeye başladım.ama endişelenmeye de başladım. beynimi iyi edicem derken daha kötü olmiyim! aşırı yükleme yapmamalıydım.ama artık sosyal fobi-depresyon gerçekten berbat ,çekilmez hale geldi.yaşama sevincim diye bişi kalmadı.bir an önce dinliyim de hemen iyileşeyim diye düşündüm.ama yanlış yaptım.en azından sosyal fobiyi çıkarim dedim. pazartesi günü sınıfımızın yıl sonu gösterisi var.yüzlerce kişinin karşısına çıkçaz :s o zamana kadar inşallah daha iyi hissederim... bu arada akşam deprem oldu.bulunduğum ilde de oldukça hissedildi.bütün gece uyumadım.22 saat uyanık kaldım yani.bir de erken uyanma sonra uyanamama durumum var,telkin ve subliminal dalgaları da açınca başım iyice kötü oldu,ağrıyo,dönüyo... senelerdir acı çekiyorum.inşallah bir süre daha çekeyim de bir an önce iyileşme sürecine gireyim... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 11.GÜN:bugün uyandığımda o kaygılar,endişeler yoktu.(ama yine geç dalıp erken kalktım.ataraxım bitti onu almam lazım.)sevindim,gülümseyerek yataktan kalktım.hemen pencereyi açıp,mis gibi havayı derince içime çektim.bunu artık her sabah yapıyorum.minik bir mutluluk veriyor.bugün tembellik yapmadım.uyanır uyanmaz pc'yi açıyor,kahvaltıyı öğlenle yapıyor,tembellik ediyordum.kalktım,yüzümü yıkadıktan sonra aynada kendime gülümsedim.kahvaltıyı hazırladım,çayı demledim,yedik,sohbet ettik.hemen mutfağı toparlayıp bulaşıkları yıkadım.yatağımı topladım,pijamalarımı çıkarıp ev kıyafetlerimi giydim.10 kere nefes egzersizimi yaptım.masamı kurdum,kitap,defter,kalem,pc ve telefonumu masaya yerleştirdim.artık plana göre yaşayacağım.ilk olarak,çok değerli bir külliyatın ilk kitabının 1.kısmını okudum.sonra neti açıp,foruma girdim.masaüstümdeki 'DEĞİŞİM ATÖLYEM' klasörümü düzenledim.bunun içinde;dua terapi,özgüven,bilinç ve bilinçaltı,mutluluk,beyin dalgaları,olumlamalar,eft,nlp,nefes egzersizleri ve meditasyon,çekim yasası ve kuantum-matrix başlıkları altında açtıım klasörler var.içinde konularla ilgili word belgeleri,programlar var.forumda çok bahsedilen;matrixe hükmedin ve the secret kitaplarını da indirdim.bu değişim klasörümdekileri okuyup uygulamaya başladım.Rabbim(c.c) Şafi ismiyle en kısa zamanda hepimize şifa verir inşaallah.bu arada kalktığımdan beri telkinler açık.onları asla ihmal etmiyorum.en kısa günde 8 saat dinliyorum.şimdilik yaptıklarım bu kadar.gelişmeleri paylaşıcam ;) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... çok 'lezzetli' anlatıyorsun yaptıklarını :) başarıların devamını dilerim... |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 12.GÜN: bugün yine erkenciyim.akşam iyi hissetmek kitabındaki yöntemleri uygulamaya başladım.psikoloğumun bana verdiği ödevlerin aynısı.değişim günlüğü defteri oluşturdum.ona günlük yapacağım değişim tekniklerimi açıklamalı bir şekilde yazdım.bunlar:
değişim günlüğüme,iyi hissetmek kitabındaki tabloları çiziyor ve üzerinde çalışıyorum.bu tabloları forumda sizlerle paylaşıcam inş. artık masamdan ve aklımdan sosyal fobi-depresyon gibi kitap ve kelimeleri çıkardım.kitapları kitaplığımın en altına,görünmeye yere koydum.kişisel gelişimci Myhammed BOZDAĞ'ın kitaplarını okuyorum.şiddetle tavsiye ederim! endişeli,düşük özgüvenli uyanışlarım devam ediyor.sad456ama ben yine de güne gülümseyerek başlıyorum.böyle başlamanın olumlu etkilerinin çok olduğunu okumuştum.pencereyi açtım,mis gibi havayı ciğerlerime çektim kuş cıvıltıları eşliğinde.sonra nefes egzersizimi yaptım.iyi hissetmekten bir bölüm okudum.telkinler her zaman olduğu gibi uyandığımda gözlerimden sonra ilk açtığım şey...music45şimdi biraz eft konusunu okuyup öğrenmek istiyorum.görüşmek üzere canlar...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 16.GÜN: tam 4 gündür birşey yazmamışım.işlerim çok yoğundu ama özlemişim.bu yoğunluktan dolayı ödevlerimi de yapamadım.çünkü gece-gündüz çalıştık.yoğun bir kalabalık içindeydim.bir sosyal fobik olarak bu beni çok yordu,endişelendirdi tabikiterli345öyle an geldi ki hiç yaşamamış olmayı bile geçirdim içimdenağla2umudum gider gibi oldu.çok yorgun,mutsuz çökkündüm.bütün yaptığım değişim çabalarımdan vazgeçecektim.ama kendimi yine toparladım.çünkü toparlamazsam bunun sonu bu dünyadan göç etmek olacakagl34burda ağlama ifadelerime bakmayın.çünkü artık ağlayamıyorum da.4-5 sene önce saatlerce ağlardım.artık o da bitti.kısacası "canlı cenaze" gibiyim.ama bu depresyonu da sosyal fobiyi de yeneceğim inşaallah.Çünkü Rabbimiz (c.c) derdi verirse mutlaka dermanı da veriyor.yeter ki bu dermanı aramasını,istemesini bilelim... pazar günü foruma KENDİ KENDİNE PSİKOTERAPİ adlı terapi yöntemleri yükledim.çok fazl vaktim olmadığı için bir bölümü kaldı.onu da bugün yüklemeye çalışçam inşaallah... az önce çekirdek inanç tespiti için özlem hanımla konuştum.bilgi aldım,o da benim bilgilerimi aldı.pazartesi gününe randevu verdi.inşaallah bir aksilik çıkmazsa ... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Ben aşacağına ve bütün bunların geçeceğine , huzurlu ve mutlu günlerin geleceğine inanıyorum . Çünkü istemek ve inanmak her şeyin başlangıcı. Gelişmelerin güzel ve hayatın gönlünce olsun , sevgiyle kal... |
Sevgili moderatör bigokyanus güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.inşallah en yakın zamanda huzurlu-mutlu günlere hepimiz erişicez.bu sitedeki herkesin çabaladığına inanıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 18.GÜN:dün ilçemizin yeni belediye binasının açılışı için devlet bakanımız Bülent ARINÇ geldi.bir sosyal fobik olarak yüzlerce kişinin arasında açılışa ve bakanımızı görmeye gittim.bize orda arkadaşlara görev verdiler.belediyenin yeni meydanının adı "adnan menderes meydanı" koyuldu.tabelası yeni asılmıştı ve çok büyüktü.önünde de örtüsü vardı.yüzlerce kişinin içinde o perdeyi açtık.ben de şaşırdım bunu nasıl yaptığıma::)bir de tam meydana giderken güneş gözlüğüm kırılmasın mı!.kendimi kamufle ederim rahatlığıyla gidecekken gözlük te gitmişti.ama yine de rahattım çok şükür... aşırı alınganlıklarım,içimdeki acı,üzüntü,çökkünlük hala devam ediyo.rt67.çekirdek inanç tespitçisi özlem hanıma bunu söylediğimde bana çok güzel bir açıklama getirdi:"bir evi temizlerken her yer toz olur.ama bu toz gittikten sonra karşımızda tertemiz ev vardır.telkinlerin etkileri de aynen böyle.biraz sabır" dedi.zaten birkaç gündür başağrım tamamen bitti.suçluluk ve depresyonu dinlerken başımdaki o müthiş ağrılar bitti.demek bilinçaltım bayağı temizlendi.s456 nefes egzersizine,özgüven olumlamama,psikoterapilere devam ediyorum.pazartesi gününü heyecanla bekliyorum.özlem hanım çekirdek inançlarımı tespit edecek inşallah.güneşin doğmasına az kaldı.bunu hissediyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 20.GÜN: kendi kendime 'bir kaç gündür başım ağrımıyor artık'dedim ki eşref saatine denk geldi herhalde.bugün yine başım ağrımaya başladı.>:( ya bu telkinlerin yaptığı başağrısı çok farklı.bildiğimiz başağrılarına benzemiyo.resmen beynimin içinde bir damar sızlıyo,ya da beynim sızlıyo.bazen gözümü de yaşartıyo.bilinçaltının direnmesi böyle bişi herhalde... akşam arkadaşla 'THE SECRET' belgeselini izledik.hayran kaldık.her cümlesi dipnot olacak bir belegesel.bugün de 'THE SECRET' ın kitabını aldım.belgeseldekilerin aynıları yazıyordu.bir başucu kitabı.her zaman okunup ilham alınacak bir kitap.Muhammed BOZDAĞ'ın DÜŞÜN VE BAŞAR adlı kitabını aldım.hepsi vardı bir tek bu kalmıştı.onun kitapları da hepsi müthiş. ve Yasemin SOYSAL'ın TEK SUÇLU BEYNİNİZ adlı kitabını da aldım.daha dursaydım alacağım kitap çoktu.y789hepsini hemen okumak istiyorum. 956k ... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bir aşçının yemek yaparken anlatması gibi sizde mutluluk yemeğinizin tarifindesiniz :) dinlemekte tembellik yapıyordum konunuzu okurken açtım müziği hemen :) sayenizde dikkat etmediğim birşey farkettim - nefes egzersizleri - değişiklik farkediyordum nefes alıp verişimde , ara ara derin iç çekişlerimde ama bunu egzersizle düzenlemek aklıma gelmemişti hiç teşekkür ediyorum öğretmenim |
rica ederim ikiesit bir. sen de yazdıklarınla bana şevk veriyorsun. günlüğümü takip ettiğin için teşekkür ederim.sevgiler...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... çok heyecanlı bir günümdeyim.çünkü bugün benim için büyük bir gün.saat 19 da ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ GÖRÜŞMEM VAR...! özlem şahin ile telefon görüşmesi yapıcaz.günlüğümü okuyanarkadaşlardan bana dua etmelerini rica ediyorum...görüşmeden sonra neler olduğunu yine burda paylaşıcam......actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... veeeeeeeee sonunda.........ÇEKİRDEK İNANÇLARIM TESPİT EDİLDİ......................tam 3 tane çekirdek inancım çıktı.ben de zaten 1den fazla çıkar diyordum. 1.çekirdek inancım: otorite korkusu, 2.çekirdek inancım: hala çocuk ruhu taşımam, 3.çekirdek inancım:suçluluk duygularım. çok güzel bir konuşmaydı.65 dakika kadar sürdü.özlem hanımın müthiş bir algılama,anlama ve karşısındaki kişiyi güzel örneklerle ikna etme,ferahlatma yeteneği var.oldukça pozitif bir insan... bir çok şey konuştuk....cdlerim 4 gün içinde elimde olurmuş.bana ödevler verdi.hemen onları yazıp yollamam lazım.bir kaç çalışma daha yaptık.inşaallah daha iyi hissedicem.şuan çok yorgunum,çıkmalıyım...........cat56 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... öğretmeninden pekiyi almış bir çocuğun sevincini gördüm sizde :) Allah kolaylık versin |
evet teşekkür ederim. heyecanım hala devam ediyor.şimdi bir an önce cdlerimi almak istiyorum...:zpzp: |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... telkinleri 20 gündür dinliyorum.malesef bir ilerleme, gelişme göremedimsadanim aksine daha kötü hissediyorum.bunu da bilinçaltımın temizlenme süreci olarak değerlendiriyorum.senelerdir acı çekiyorum, biraz daha sabredip çabaladığımda her şey daha güzel olacak diyorum kendi kendime. dün özlem hanıma çekirdek inanç tespitinde telefonda söyleyemediklerimi yazıp yolladım. o da zaten benden böyle bişi beklediğini söyledi, kelime kelime okuyup değerlendireceğini söyledi,sevindim.^-^... cdlerim yarın ya da cuma günü elime ulaşır.büyük bir merakla bekliyorum... özlem hanımdan yolladığım ödevlerime cevap gelmiş.büyük bir özveriyle çabaladığım için teşekkür etmiş.bu aşamada bir çok insanın vazgeçtiğini söylemiş. ve bana yeni ödevler yollamış.hiç vazgeçer miyim. artık daha fazla acı çekme niyetinde değilim. onun için sonuna kadar çabalarımı ve dualarımı eksik etmeyeceğim.işteyim fakat yine de yeni ödevlerime odaklanacağım.Rabbime (c.c) teslimiyetim,güvenim sonsuz...hep beraber başaracağız inşaallah.............::) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... "18.GÜN:Bize orda arkadaşlara görev verdiler.belediyenin yeni meydanının adı "adnan menderes meydanı" koyuldu.tabelası yeni asılmıştı ve çok büyüktü.önünde de örtüsü vardı.yüzlerce kişinin içinde o perdeyi açtık.ben de şaşırdım bunu nasıl yaptığıma!::)bir de tam meydana giderken güneş gözlüğüm kırılmasın mı!.kendimi kamufle ederim rahatlığıyla gidecekken gözlük te gitmişti.ama yine de rahattım çok şükür..." Merhaba Nurbanucuuuum günlüğünün 18. gününden alıntı yapmak istedim. Koyu siyah ve kalın işaretlediğim yazdığın kelimeler sence göz ardı edebileceğin bir değişim mi? Bak sen de şaşaırmışsın. SF probleminden bahsetmiştin. Bu çok güzel o kalabalıkta o görevi layıkıyle başarmışsın. Bu cümlede bu başarının sana heycan verdiğini hissettim yanılıyor muyum? Baş ağrıların eminim çok rahatsız edici ama sen devam edecek yeterli kararlılığa sahipsin. Sen bir karar verdin ve bu kararı destekleyen adımlar atıyorsun. Sadece karar vermekle kalmadın bu yolda emin adımlarla ilerliyorsun. Baş ağrınla baş edebilirsin belki. Ben bu aralar ağrı kontrolü üzerine çalışıyorum. Ya güzel bir şeye odaklanmaya çalışıyorum ya kendi kendime kararlı bir ses tonuyla bu ağrıyla başa çıkabileceğimi söylüyorum . İşe yarayacağına inanıyorum ve çoğu zaman başarıyorum. Ağrılar inatçı oluyor tabi ben başarıyorum. Sonra o ağrı yeniden "ce e" diyince yeniden çabalıyorum. Karşılıklı inatlaşıyoruz. Ben de işe yarıyor. :)) Tabi benim bahsettiklerim fizyolojik kaynaklı ağrılar. Sonu güzel olacaksa istediğin yönde değişim yaşayacaksan; senin o ağrıları da çekmeye değer. Yaşadığın değişimleri ilk etapta fark edemeyebilirsin. Bunun için farkındalıklarının artması gerek. Farkındalıkların arttırmanın en iyi yolu da bu konularda okumak. Sen kişisel gelişim kiatpları okuyorsun. Sanırım piskoloji ağırlıklı okumuşssun daha önce. Bir çok kitap var piyasada "Secret" benzeri sitede de bir çok kitap önerisi bulabilirsin. Benim de bu aralar elimde Anthony Robbins in 3 kitabı vardı. 1 ini okudum şimdi sıra diğerlerinde vakit buldukça okuyorum. Dili sade ve akıcı. Hayatım yoğun akmaya devam ederken yine de gelip burdaki yazıları okuyorum fırsat buldukça :)) Şimdilik kendine çok iyi bak diyorum canım. actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... merhaba nurbanu gunlugunuzu okudum.begendim guzel anlatmissiniz daha iyi olucaginiza inaniyorum.ogretmen misiniz?bende ama daha baslayamadim.bende siteyi yeni kesfettim.telkinleri dinliycem.sizden cesaret aldim.benimde sosyal fobim var biraz ama atlaticagima inaniyorum. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sevgili sweeet güzel düşüncelerin,önerilerin için çok teşekkür ederim. evet psikoloji ve kişisel gelişim kitapları çok okuyorum. ben de Muhammed BOZDAĞ ı öneririm. bende bütün kitapları var ve hepsi başyapıt türünde kitaplar. the secret i yeni aldım. belgeselini de izledim.muhteşem bişey... onunla birlikte yasemin soysalın tek suçlu beyniniz adlı kitabını aldım.bunu da kesinlikle öneririm...sevgiler...actionsmile |
sevgili özlem, öncelikle foruma hoşgeldin. ben de siteyi keşfedeli yaklaşık bir ay oldu. telkinleri her gün dinliyorum. 8 saat dinlemeye çalışıyorum. bende öncelikle çok feci başağrıları yaptı. daha önce böyle bir ağrı hiç yaşamamıştım. günlüğümde okumuşsundur zaten. forum sayesinde bir çok konu keşfettim, okudum, izledim. forumu iyice araştırmanı tavsiye ederim. özellikle çekim yasası, matrix, nefes egzersizleri, çekirdek inanç konularını takip et. evet okulöncesi öğretmeniyim. bu yıl başladım ben de. ama inan çok zor bir yıl geçirdim. ama artık iyileşme dönemine girdim. hepimiz iyi olacağız, atlatacağız inşaallah. öncelikle ego ve suçluluk telkinlerini dinlemen gerekiyor. sık sorulan sorular kısmında bunarı bulabilirsin. sevgiler...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... telkinleri dinleyişimin 23. günü....çok az da olsa içimde yaşamsal kıpırtılar hissediyorum. çekirdek inanç cdlerim çarşamba postaya verilmiş. bugün elime ulaşacak inşaallah. ulaştığında hemen sizlerle paylaşacağım... hy789 kulağım kapıda y789 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Kitap önerilerin için teşekkürler canım, hemen peşine düşerim. :)) ::) Sevgiler... |
Hemen peşine düş gerçekten. Önüne çok ışık tutacaklar...^-^ |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... veeeeeeee sonunda çekirdek inanç telkin cd me kavuştum. üzerinde "Nurbanu hanıma özel" yazıyor. bu çok hoşuma gitti.smileydance içinde; otorite korkusu, sinmekten özgürleşmek, sosyal fobi, yokluk, yüz kızarması, büyüme ve kadın kimliği çekirdek inanç telkinleri var. toplam 25 tane. fakat kullanma talimatı yoktu. özlem hanıma mesaj attım, cevap bekliyorum...İnşaallah bir faydasını görürüm...::) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hayırlı ve faydalı olsun canım :) inşallah umduğundan kısa sürede faydasını görürsün :)) Sevgiler... |
İnşallah sweeetçim. hep beraber görürüz inş..... |
çalışma sırasında kat kat artacaktır eminim 12389 :zpzp: |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sevgili ikiesitbir, sevinçlerimi,heyecanlarımı benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim. bu bana öyle çok moral veriyor ki anlatamam.sanki yakın bir arkadaşımın beni desteklemesi gibi. ki yakın arkadaş bile bazen yeteri kadar anlayamıyor yaşadıklarımı.sevgiler...happy6 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ufak bi düşünce, küçük bi yazı, minik bir söz insanın hayatını değiştirebilir "İNSANLARIN UMUDUNU KIRMA. BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY ODUR " boşa söylenmemiş değil mi ¿ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 PM. |