Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 05-06-2011 10:36 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

çekirdek telkinlerim de başımda aynı etkiyi yaptı.tuh788neymiş bu bilinçaltım benim arkadaş! okullar kapanınca dinlemeye başliyim bari. ya da sadece geceleri dinliyim. yoksa ayakta duramıyorum...
yarın okulumuzda yeğenimin veda gecesi var. yine yüzlerce insanın içinde olucam.neutrali5 şimdiden kaygılar tuttu beni. bu günler geçecek inanıyorum.günlüğümü dönüp okuduğumda yüzümde hafif bir gülümseme oluşacak. çalışmaya ve sabretmeye devam etmem gerek. yoksa yerimde saydıkça hiçbir şey düzelmeyecek bunu biliyorum.
Allahım! Sen bizlerin azmini hiçbir zaman eksiltme Ya Rabbim!.............Amin.........Hayırlı haftalar.........actionsmile

sweeet 07-06-2011 02:48 PM

Veda gecesi nasıl geçti canım? Umarım en güzel şekilde geçmiştir ve eğlenebilmişssindir.

Sevgiler

nurbanu25 07-06-2011 07:38 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800017)
Veda gecesi nasıl geçti canım? Umarım en güzel şekilde geçmiştir ve eğlenebilmişssindir.

Sevgiler

ehhh işte sweeetçim. aman ben kendimi KENDİM gibi hissedeyim de eğlencem kusur kalsın. giyindim, süslendim.belki herkesten daha şıktım ama insanın içi iyi hissetmeyince dışına istediğin kadar özen göster. neyse artık içim ne kadar acısa da hep iyi, güzel,harika demeye çalışıcam herşeye...ilgin için teşekkürler,sevgiler....actionsmile

nurbanu25 07-06-2011 11:12 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
pfffff son günlerde herşeyi boşladım...neutrali5 ne nefes egzersizi, ne yürüyüş.doğru dürüst telkin bile dinlemiyorum. olumlama da...
ruhumun ne kadar paramparça olduğunu anlayın artık. ortalarda geziniyorum ama var mıyım yok muyum ben de bilmiyorum.nereye kadar böyle gidecek, daha ne kadar sabredicem bilmiyorum. kırgın, küskün küçük bir kız çocuğundan farkım yok....neyse canım hiç yazmak istemiyor..........şaşkınx

sweeet 08-06-2011 12:10 AM

Bir kaç gün telkinlere ara vermek olumlu etki yapabilir. Belki tekrar dinlemeye başladığında etkilerini daha iyi hissedeceksin. Benim de 1 2 gün ara verdiğim (daha dürüst olayım 2-3 günde olabilir ama daha fazla değil) oldu. Telkinlere biraz ara verdin diye illa kötü hissedeceksin diye birşey yok. Nefes olayını boşlama ama derin derin nefes al hergün mutlaka ihmal etme. Hem tatil de yakın artık canım. Bu yaz bambaşka olacak ve yeni döneme de bomba gibi başlayacaksın inşallah. :D

İçindeki kız çocuğuna kıyamam ben ona iyi davran hmm bi çikolata al ya da bir dondurma ya da yumuşak şekerlerden. Belki biraz gülümser. Konuş onunla geçecek de sanki gerçekten karşına almışssın da nasihat veriyomuşsun gibi. Sen varsın işte burdasın hala burdasın biz de burdayız.

Ohh ohh süslenilmiş, giyinilmiş, gidilmiş, süper. Ne güzel. Bu sana moral vermedi mi aynanın karşısına geçip işte bu banim, güzel oldum diyebilmek. Güzel birşey. Sonra insanların sana bakışları şık olduğunu düşünmeleri sana enerji verecektir. Bir iltifat duyduğumuzda kendimizi ne kadar iyi hissederiz. Önce dışını sonra da içini düzeltirsin. Elinden geldiğince çaba gösteriyorsun ya. Bu bile yeter 1-0 öndesin hiç birşey yapmayan insana göre.

Yarın yeni bir gün daha doğacak.

Burda olduğun nokta asla pes etme noktası değil. Biraz yoruldun. Belki içindeki kız çocuğu saklanbaç oynamak istiyor. Belki de biraz şımartılmaya ihtiyacı var. Onun için birşeyler yap. Yani sadece kendin için. Sana kendini iyi hissetirecek bişeyler. Bunu bir ödül gibi düşün ne dersi?

Yakın zamanda yeniden eski azimli haline döneceğine inanıyorum arkadaşım.

Mutlu ve umutlu kal.

Sevgiler

nurbanu25 08-06-2011 06:56 PM

ya sweeet Allah razı olsun senden.beni böyle yakından takip etmen, ruh halime en ince, güzel şekilde yaklaşman gerçekten bana çok iyi geliyor. evet, o çocuğu bazen şımartmak, saçını okşamak, sarılmak gerekiyo. çünkü o çocuk biz yaşadığımız müddetçe hep içimizde olacak...
evet biraz yorulmuştum ama yine kaldığım yerden devam ediyorum inşaallah. teşekkürler, sevgiler...actionsmile

nurbanu25 08-06-2011 07:05 PM

veeeeeeeeee arkadaşlar.......! sanırım güzel gelişmeler olmaya başladı..............! sevinclidüne nazaran bugün çok daha konuşkan,neşeli,aktif ve özgüvenliydim...............!partysmiley güneş sonunda doğdu........! ALLAHIMA şükürler olsun...128956
içim yine acısa da, çökkün olsam da dünümle bugünüm arasında çok fark var. o aşırı alıngan,duyarlı halim de pek yoktu. okul çıkışı kendimi hemen eve atarken ne kadar yorgun olsam da bugün arkadaşlarla buluştuk. güldük,sohbet ettik. iş ilişkilerim de daha iyiydi....
artık asla karamsar düşünmek yok. ne olursa olsun her halime şükür var, olumluluk var, neşe var. dünyayı, yaşamayı,insanları,hayvanları,doğayı kısacası yaratılanı ve en önce YARADAN'ı (C.C) seviyorum............blissy

sweeet 08-06-2011 08:59 PM

Harikasın Nurbanucum biraz daha sabır bu son anlattıkların çok güzel gelişmeler. O konuşkan halini deneyimlerken "Allah'ım ne oluyor bana" diyesi geliyor insanın bazen ama çok keyifli olmalı.

bigokyanus 09-06-2011 10:58 AM

Bravo sana , dilerim bu güzel halin devam eder :)

nurbanu25 09-06-2011 11:06 PM

sağolun arkadaşlar iyi ki varsınız............happy6

MarEspEraNZa 09-06-2011 11:32 PM

daim ve kat kat olsun mutluluğunuz

diabolik 10-06-2011 12:46 AM

severek okudum gerçekten hikayeni(anti parantez yanlış anlaşılmasın durumuna bende çok üzüldüm anlatıcılıktaki akıcılık ve güzellikten bahsetmek istedim) yazım dilin çok akıcı zevk veriyo sabrın ve azmin gerçekten takdire şayen umarım herşey istediğin gibi gelişir..Unutma size tek engel yine sizsiniz..inş en kısa zamanda iyileşirsiniz..takip ediceğim inş. bende allah sabrını ve azmini boşa çıkarmasın güzel kardeşim

Nazife_p 10-06-2011 01:44 AM

gelismelerini yakindan takip ediyorum cok mutlu oldum Rabbim devamini nasip etsin insallah.956k

Saglik ve huzur diliyorum

nurbanu25 10-06-2011 08:26 PM

Alıntı:

diabolik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800220)
severek okudum gerçekten hikayeni(anti parantez yanlış anlaşılmasın durumuna bende çok üzüldüm anlatıcılıktaki akıcılık ve güzellikten bahsetmek istedim) yazım dilin çok akıcı zevk veriyo sabrın ve azmin gerçekten takdire şayen umarım herşey istediğin gibi gelişir..Unutma size tek engel yine sizsiniz..inş en kısa zamanda iyileşirsiniz..takip ediceğim inş. bende allah sabrını ve azmini boşa çıkarmasın güzel kardeşim

değerli diabolik kardeşim,
ilginiz için çok teşekkür ederim. evet bir söz vardır: "çaresizseniz, çare sizsiniz." iyi olmak ta kötü olmak ta bizim elimizde.ama geçmişin bilinçaltımızda bıraktığı derin izler de malesef çabuk temizlenmiyor. önce Yadadan'a teslim olup, sonra azimle, kararla yılmadan çalıştığımızda elimizden gelmeyecek başarı yok inşaallah...NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI hikayemi de okumanızı isterim...sevgiler...actionsmile

nurbanu25 10-06-2011 08:33 PM

son zamanlarda sosyal ortama girme zorunluluğum benim için de iyi oluyor sanırım. bugün de yeenimin yıl sonu gösterisi vardı. onca kişinin içinden geçip en öne oturdum. ve saatlerce yeğenimi fotağraf çektim. ayağa kalkmam da gerekti ve çekinmeden kalkıp fotoğraf çekebildim. az bi tedirlinlik oldu tabi ama yakında o da kalmayacak inşaallah...
son günlerde yine başım çok ağrıyor.çekirdek telkinlerimden mi çok sıcaktan mı bilemiyorum artık...
iş ilişkilerim pek içaçıcı değildi ama program güzel geçti ya o bana yetti...

sweeet 10-06-2011 09:55 PM

Bence harika gidiyorsun canım. Bir ortama girdiğin zaman burda en iyi ne şekilde vakit geçirebilirim. Düşün alacağın keyif(ortamın verimi) de maksimum olsun.

Herşey gönlünce olsun...

nurbanu25 10-06-2011 10:00 PM

Allah razı olsun sweeet kardeşim. hepimizin gönlünce olsun diledikleri inşaallah...

nurbanu25 11-06-2011 10:37 PM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800221)
gelismelerini yakindan takip ediyorum cok mutlu oldum Rabbim devamini nasip etsin insallah.956k

Saglik ve huzur diliyorum

çok teşekkür ederim nazifecim. Rabbim (c.c) hepimize güzel gelişmeler nasip etsin inşaallah.....sevincli

nurbanu25 15-06-2011 12:05 AM

özlem hanımla mailleşyeme devam ediyoruz. son mailim özel konulardı.bunlardan bahsetme cesareti gösterdiğim için tebrik etmiş, çok sevindim.ama bir türlü ödevlerimi toparlayıp başlayamadım.okulların kapanmasına 3 gün kaldı.tatile girince başlıcam artık inş.
bu günüm bayağı iyiydi.neşeli,konuşkan,cıvıl cıvıl geçti.tam da havalara uygun smileydance
okuyacak öyle çok kitap birikti ki.hepsini bu yaz okuycam inş...

Nazife_p 15-06-2011 01:06 AM

kendini sikmadan calismalarina devam et bence rahatlamis olarak yaparsan daha iyi verim alirsin diye dusunuyorum

sevgiyle kal

nurbanu25 15-06-2011 09:05 PM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800594)
kendini sikmadan calismalarina devam et bence rahatlamis olarak yaparsan daha iyi verim alirsin diye dusunuyorum

sevgiyle kal

işte ben de o yüzden tatile girince sakin sakin başlamak istiyorum.düzenki,kararlı,azimli ve başarılı bir yaz olacak İnşaallah...art56art56

nurbanu25 15-06-2011 09:13 PM

çok çok karmaşık ve değişken bir ruh halindeyim.gulensmiley dalgalanmalar iyileşmeye başlayan yaralarımın belirtileri biliyorum. beni gün içinde, özellikle iş hayatımda çok zorlasa da artık diyorum tatil geldi.ha biraz daha gayret nur! senelerdir acı çekiyorsun.ama bunlar gelişim sancıları.artık insanlara rezil oluyorum,haklarına giriyorum düşüncelerini de bıraktım. napim.nasıl kanser gerçekten ciddi bir hastalıksa benim durumumda öyle.anlayan anlar,anlamayan da anlamasın.benim artık gerçek BEN e yaklaşmama az kaldı.Rabbim (c.c) en kısa zamanda hepimizi zafere ulaştıracak inşaallah...128956

*kelebek* 15-06-2011 10:24 PM

nurbanu çekirdek inanç cd.lerinin etkilerini bir hayli merak ediyorum.inşallah olumlu etkilerini görürsün ve de çektiğin sıkıntılardan kurtulursun

nurbanu25 19-06-2011 09:02 PM

Alıntı:

*kelebek* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800650)
nurbanu çekirdek inanç cd.lerinin etkilerini bir hayli merak ediyorum.inşallah olumlu etkilerini görürsün ve de çektiğin sıkıntılardan kurtulursun

İnşallah kelebekçim. depremler olunca taşlar yerini bulup,daha da sağlamlaşır.biz de aynen öyle olucaz inş.henüz telkinleri düzenli dinlemeye başlamadım. az da dinlemiş olsam bazı etkilerini farkedebiliyorum.düzenli dinlemeye başladığımda tüm gelişmeleri burda paylaşıcam...sevgiler...actionsmile

nurbanu25 19-06-2011 09:46 PM

araba aldımmmmmmmmmmsevincli biraz dökük bişey ama olsun." ayağımı yerden kessin de " sözüne kesinlikle katılıyorum. çünkü servisle okula gidip gelmekten bıktım.çünkü ilçenin en başından en sonuna gidip geliyorum.şaşkınx.yanımda da en az 2 çanta mutlaka oluyo...
bu yaz ehliyete de gidiyorum inşallah.yeni iş yılıma daha özgür bir şekilde başlarım inş.8977....
okulla tatile girdi.ilk iş yılım sona erdi.ilk öğrencilerimle vedalaştım.agl34.sevinç,hüzün,gurur tüm duyguları dolu dolu yaşadım cuma günü...
bugün de yeni arabamla pazar gezmesi yaptık.inşallah en kısa zamanda trafiğin yeni bayan üyesi olucam...art56art56

Nazife_p 19-06-2011 10:41 PM

Nurbanucugum araban hayirli olsun Rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah. Okul tatile de girdi artik calsmalarina daha duzenli bir sekilde devam edip guzel sonuclar alacaksin. Guzel haberlerini bekliyorum.

Sevgilerimle.t678

MarEspEraNZa 20-06-2011 12:21 AM

hayırlı uğurlu olsun
"tekeri düz bassın " böyle derler ha :)

gelişmelerinizi okudukça benim inancım çoğalıyor... Bir arabada ben almış olacağım Allah izin verirse

YESHAPPY 20-06-2011 01:21 AM

Güvenle ve huzurla kullanman dileğiyle... ;)

prenses1 20-06-2011 09:40 AM

hayırlı olsun canım..
güle güle kullan.
sevgi ve ışıkla kalın

nurbanu25 22-06-2011 10:22 AM

çok teşekkür ederim arkadaşlar,sağolun...956k

yokone_ 26-06-2011 07:20 AM

:)) Masallah, guzel olmus 25889. ALLAH sifa versin...

nurbanu25 30-06-2011 10:03 PM

Alıntı:

yokone_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801368)
:)) Masallah, guzel olmus 25889. ALLAH sifa versin...

teşekkür ederim yokone cümlemize inşaallah...actionsmile

nurbanu25 30-06-2011 10:10 PM

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
6 gündür tatildeyim.okulum cuma günü kapandı.biraz gezmeye,kalmaya gittim akrabalara,onlar bize geldi.gündüzleri mobilya mağazamozda duruyorum.anlayacağınız bana pek dinlence yok.dl67.ama eğlenceli geçiyo.arkadaşlar geliyo.muhabbet yeme içme fullf678h.akşamları da çay bahçesinde takılıyoruz.bu gece ilk defa misafirsiz,sakin bir şekilde evde odamdayım.yarın doğum günüm.k8908yakında ehliyet kursuna başlıyorum inşallah.araba edindik ehliyet te alırsak daha rahat olucam inş. sevgiler.....actionsmile

oOo_papatya 30-06-2011 10:18 PM

Nurbanu :) günlügün hayirli olsun... Umarim cok güzel gelismeler yasarsin, ki zaten güzellikler yasamaya baslamissin okudugum kadariyla... ilk adimlarini coktan atmissin bile :)

...ve devaminida cok saglam bir sekilde getireceginden eminim :) sonunda cok büyük basarilar elde edecegine eminim, sabretmek gerekiyor ve akisina birakmak gerekiyor herseyi

Allah her konuda yardimcin olsun, huzur ve mutlu bir tatil gecirmen dilegiyle... :)

nurbanu25 30-06-2011 11:14 PM

Alıntı:

oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801838)
Nurbanu :) günlügün hayirli olsun... Umarim cok güzel gelismeler yasarsin, ki zaten güzellikler yasamaya baslamissin okudugum kadariyla... ilk adimlarini coktan atmissin bile :)

...ve devaminida cok saglam bir sekilde getireceginden eminim :) sonunda cok büyük basarilar elde edecegine eminim, sabretmek gerekiyor ve akisina birakmak gerekiyor herseyi

Allah her konuda yardimcin olsun, huzur ve mutlu bir tatil gecirmen dilegiyle... :)

samimi ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim oOo papatya.hakkımda ne düşünmüşsen ALLAH sana daha çoğunu versin...sevgiler...actionsmile

zonkow 04-07-2011 03:02 AM

Sevgili Nurbanu,
Sosyal fobiden kurtulmak için eft tekniklerini uyguladığını söylüyorsun. Acaba işe yarıyor mu? Bende bir süredir eft yi araştırıyorum. Gerçekten inanılmaz şeyler okuyorum hakkında. Rica etsem eft yi nasıl uyguladığını, uygularken hangi aşamada hangi cümleleri kullandığını detaylı bi şekilde anlatırmısın?

nurbanu25 04-07-2011 10:32 AM

Alıntı:

zonkow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802048)
Sevgili Nurbanu,
Sosyal fobiden kurtulmak için eft tekniklerini uyguladığını söylüyorsun. Acaba işe yarıyor mu? Bende bir süredir eft yi araştırıyorum. Gerçekten inanılmaz şeyler okuyorum hakkında. Rica etsem eft yi nasıl uyguladığını, uygularken hangi aşamada hangi cümleleri kullandığını detaylı bi şekilde anlatırmısın?

sevgili zonkow
bir ara yapmaya çalıştım fakat çekirdek inanç tespitimden sonra bıraktım.çünkü zaten bana yetecek çalışmalarım vardı.edindiğim bilgiler,forumdaki eft başlığındaki kadardır.bir de google dan eft videoları yazdığında ordan da öğrenebilirsin.başarılar...actionsmile

bigokyanus 04-07-2011 10:53 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801836)
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
6 gündür tatildeyim.okulum cuma günü kapandı.biraz gezmeye,kalmaya gittim akrabalara,onlar bize geldi.gündüzleri mobilya mağazamozda duruyorum.anlayacağınız bana pek dinlence yok.dl67.ama eğlenceli geçiyo.arkadaşlar geliyo.muhabbet yeme içme fullf678h.akşamları da çay bahçesinde takılıyoruz.bu gece ilk defa misafirsiz,sakin bir şekilde evde odamdayım.yarın doğum günüm.k8908yakında ehliyet kursuna başlıyorum inşallah.araba edindik ehliyet te alırsak daha rahat olucam inş. sevgiler.....actionsmile

Biraz gecikmeli de olsa doğum günün kutlu olsun , dilerim gönlünden geçenler gerçekleşir. Gülekal :)

nurbanu25 04-07-2011 12:47 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802052)
Biraz gecikmeli de olsa doğum günün kutlu olsun , dilerim gönlünden geçenler gerçekleşir. Gülekal :)

teşekkürler smil56

blondish_ozlm 04-07-2011 10:06 PM

dogum gunun kutlu olsun canim yeni yasinda mutlu ve butun dileklerin gercek olur insallah

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:50 AM.