![]() |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Sevgili Nurbanu, gözlemlediğim kadarıyla inançlı bir insansın.Evet maalesef ne yapsan etsen adını koyamadığın o mutsuzluk sıkıntı musallat oluyo insana ki bende öyle.Ben çok buhranlara girdiğimde sadece tevekkül ediyorum.Allahım sen en hayırlı yolu açarsın tüm kullarına.Kendimi sana bıraktım sana güveniyorum sen bilirsin diyorum.Üzerimden büyük bir yük kalkıyor,endişelerim azalıyor.Bunları zaten biliyorsundur ama ben sadece hatırlatmak istedim.Allah her işini hayırlara çıkarsın.44a |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sevgili bakercim.evet biliyorum çok şükür.ama işte insan bazen öyle bi noktaya geliyo ki Allah muhafaza isyan edesi geliyo.sonra toparlıyorum.dua ediyorum.evet dua ve şükürün çok büyük önemi var.belki de görevlerim gereğince yapmadığımdan Allah bana bu sıkıntıyı veriyo kim bilir....güzel düşüncelerin için teşekkürler... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam dondurma ve soğuk suyu fazla kaçırmışım,dişim ve boğazım şişti.rt67 herşey üstüste gelir denen şey bu olsa gerek.Allah sabrımı sınıyo... bıraksalar bütün gün uyuyacağım.kolumu kıpırdatacak dermanım yok.ferahlamaya başlayacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.ama önemli olan şu ki telkinlerine etkisi göreceğime inanıyorum.......... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Geçmiş olsun Nurbanu,ılık adaçayını gargara yaparak iç rahatlarsın.21 günü bitirmişsin bilinçaltın da düzeliyor yavaş yavaş.Olumsuz gibi görünen şeyler bir geçiş evresi bence.Her şey çok güzel olacak inanıyorum actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Alıntı:
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... o kadar azimlisin ki arkadaşım sana özendim gerçekten ...senbaşaracaksın..Allahın izniyle ferah günlerin olacak |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün oruç tutamadım.rt67 sabah kalktım boğazlarım şiş ve öksürüyorum.antibiyotik aldım.gün boyu mağazanın arka koltuklarında yattım.uykulusmile bugün telkin dinlemeye ara verdim.3 gün bi dinleniyim.zaten hastayım.neyse biraz dinleniyim.......b456 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ferahlayacağın günler çokk çabuk gelir inşalalh tatlım. azmin seni zafere ulşatıracaka |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bu arada akşam iğrenç ama umut verici bir rüya gördüm... afedersiniz büyük wc mi yapıyorum y789ama o kadar çok ki.bolca suyla yıkamama rağmen bir türlü gitmiyogirlhahasaatlerce uğraşıyorum ve en sonunda temizleniyo.daha önce de buna benzer rüyalar görmüştüm.bilinçaltımın temizleniyor olmasına bir işaret sanırım...blissy |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... eline para geçecek nurbanucm ..insan pisliği paraya dalalettir..girlhaha |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... ne alemmsin yaaa :) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... öyle ama bak rüyatabirlerine.. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün de burnum akıyo.ama boğazlarım indi.antibiyotik ve vitamin alımına devam.yaz gribi de hepten fena oluyo...neutrali5 akşam da güzel bir rüya gördüm.bembeyaz bir elbise vardı üzerimde.ve başımın üzerinde bir kuş uçuyordu.sence bu rüyamın anlamı ne sevgili rose.y789 yelda'ya da burdan sitem ediyorum.hih33alemsin yaa diyeceğine Allah hayırlara çıkarsın diyebilirdin.burda hepimiz olumlu şeyler peşindeyiz.hepimiz iyileşme çabasındayız.öyle değil mi... Allah hepimizi en kısa zamanda feraha kavuştursun inşallah...128956 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... 3 gündür oruç tutamıyorum...ağla2ama gribim.zaruretten dolayı.dişimdeki iltihap biraz daha inmiş.halbuki iğne vurunsam anında inecek biliyorum ama antibiyotik yutuyorum iğne korkusuna.y7893 gecedir güzel rüyalar görüyorum.bu gece de beşi biyerde altın gördüm.sapsarı ve parıldıyordu.smil56.hadi bakalım rüyalarım iyiye işarettir umarım "Hayırdır İnşallah"...956k telkine ara verişimin 3. günü.ara ara içime mutluluk,huzur türünde duygular geliyor.artık bilinçaltım yavaş yavaş paslı kapılarını aralamaya başlıyor sanırım...blissy bugün eft ile ilgili kapsamlı bir araştırma yapıcam ve uygulamalara başlıycam inşallah... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... harika..çok geçmiş olsunn..en ksıa sürede sağlıklı haberlerini bekliyoruzz..sevgiler.. |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... çok teşekkürler sevgili bluegirlx sizden böyle güzel destekler gördükçe daha bi umutlanıyorum.benden de sevgiler...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Nurbanu bende Çekirdek inanç çalışması yaptırmak istiyordum randevu almadan önceki gece bir rüya gördüm ve ogün bugün dedim o gün yarım saat içinde randevu işimi hallettim :))) Rüyam Birkaç kişi emlakçı bir bay ve bayanmış güya ile bir eve gidiyorum. siyah etek beyaz saten gömlek giymişim, ciddi kilo srunum var ideal kiloma çok yaklaşmışım Güzel bir ev ferah beyaz, güneş alıyor ve sevdiğim büyük yeşil bir bitki var bir odasında Neyse bir bana mutfağı gösteriyor beyefendi mutfak camsız ve ışık almıyor ayrıca çok dar. Bana tost makinasını gösterip, ellerini arkasında bağlamış şekilde konuşmadan temizlememi istiyor ben omuzlarım dik gayet rahat açıyorum üzeri kalıp(yanmış ekmek kaşar kalıntısı gibi) tutmuş. Spatula ile 2-3 vuruşta büyük kalıplar çıkarıyorum. Normalde önemsemeyeceğimi düşünürken egomla konuşmadan sağdaki soldaki küçük parçalarıda temizleyip silip kapatıyorum sonrada mutfak tezgahını siliyorum. Bu rüya bana öyle iyi geldi ki.. O gün bugün çok güzel şeyler olacak inşallahcilgin897happy6 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... sevgili kuzeygüney, İnşallah çekirdek telkinler sana hayırlar ve sıhhatler getirir.sen de bir günlük aç ve gelişmeleri oraya benim gibi her gün yaz.sevgiler...actionsmile |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Teşekkür ederim Nurbanu. Çekirdek inanç çalışmasından sonra açacağım. Seni takip ediyorum çok güzel gelişmeler var inşallah çok daha güzel gelişmeler olacak hayatında :)))) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... canım benim.çok teşekkür ederim.güzel gelişmeler olmaya başladı çok şükür.sen de istediğin ve umudunu yitirmediğin sürece değişimi kendinde göreceksin...superxy |
ooo nurbanucum zengin oluyorsun kız :)) hadi maşallah sen zengin ol bizde gör :D:D |
oo bak gördünmü rüyaların bile artık olumlu :))) zihninde olumlu olacak artık sende yazılarında belirt bunu hastayım demek yok anlaştıkmı :) hastayım demek hastaların işi sen hasta değilsinki sen iyileşme sürcine girmiş artık sağlıklı bireysin ;))) |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... canım neclacım, çok teşekkür ederim.evet iyileşme sürecim önce rüyalarımda başladı sanırım.f678h sizlerin de desteğiyle daha iyi olacağım olacağız inşallah.HASTALIK YOK,İYİLİK VAR...happy6 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bi tane konu var bak istersen sende bi bak . MUTLULUĞA NİYET ETTİM DİE ben çok beğendimmm .sanda sölim dedim |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... şu anki en büyük odak noktam EFT oldu. eft ile ilgili bir el kitabı buldum.hemen nidirdim.foruma da yükledim.hem not alıp hem okuyorum... önce fobilerimde başlıycam uygulamaya.mesela topluluk önüne çıkınca tedirginliğim artıyo.ee bi sosyal fobikin en büyük korkularında biri.puanım 10'dan 0'a ininceye kadar çalışçam.günde 1 saatimi artık eftye ayırcam...hayatıma hoşgeldin EFT....956k |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... akşam eft uygulamasına başladım.ilk konu;otobüse binerken huzursuz olma.bakalım,bu korkum kaybolana kadar devam edicem inş.sonra topluluk önünde huzursuz olmayı yapıcam.bayramdan sonra cemiyetimiz var.kalabalıkta kamera çekimi yapıcam.ooo67bunun için de çok çalışmam gerek... 3 günlük ara bitti.telkinlerimin 3.bölümüne geçtim.hadi hayırlısı... antibiyotik ve vitaminler çabuk etki etti.dişim indi çok az bir şişlik kaldı.nezlem de bitmek üzere.keşke ruhsal rahatsızlıklar da böyle çabuk geçseler......b456 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Kişisel gelişim ne uzun ne dallı budaklı bir alan. EFT benimde ilgi alanım istediğim birkaç olay var uygulayacağım fakat o kadar çok şeyle ilgileniyorum ki.. Arapsaçına döndürmeden tüm alanlarda yol almaya çalışıyorum.y789 |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... evet kişisel gelişim gerçekten çok geniş kapsamlı bir alan.eft ile ilgileniyorsan alternatif kişisel gelişim başlığı altında eft bölümünde EFT EL KİTABI başlığından kitabı indir.dikkatle oku ve not al.sonra eft başlığı altındaki videoları izle.ben bunlarla öğrendim.faydası olacağına inanıyorum... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... özelde görev yapıyordum.akşam bir rüya gördüm,yerime başka biri atanmış.ve doğru çıktı... yarın milli eğitime başvurcam.ücretli öğretmenlik için... eft çalışmalarıma hızla devam ediyorum....... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Yol boyunca güzellikler seninle olsun..Rüyalarıının hepsi hayra çıksın inşallah. |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün milli eğitim müdürlüğüne gittim.gerekli evrakları öğrendim.yarın başvurumu yapıcam inşaallah...hayırlısı... telkin dinlemeye devam....bu eft artık hayatımın bir parçası oldu.acaba diyorum eft konusunda master falan mı yapsam y789.anneme de yapıcam.ağrıları var.bakalım nasıl gelecek.... |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Dileğin gerçekleşiyor Nurbanucum.. Sevgiler.. |
|
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... bugün milli eğitim müdürlüğüne başvurumu yaptım.bakalım haber bekliycem.Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin... üzerimde günerdir müthiş halsizlik.24 saat uyusam uyucam yani.telkinler zaten çarpıyo bi de gribin etkisi.... eft ye hızla devam sevdim ben bu işi.......smileydance |
Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Hadi bakalım hayırlısı. Bu yıl ücretli öğretmenlik, seneye de kadrolu öğretmenlik olur inşallah. Canım benim, inşallah çok harika bir okulda, çok güzel insanlarla tanışıp birbirinden harika çocuklarla karşılaşırsın. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 PM. |