Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

yelda_k 24-08-2011 11:25 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

inşallah ücretli öğretmenlik haberlerinide alırızzz :)

nurbanu25 25-08-2011 01:29 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805524)
inşallah ücretli öğretmenlik haberlerinide alırızzz :)

inşallah yeldacım hayırlısı...^-^

nurbanu25 25-08-2011 03:36 PM

bugün evdeyim.bayram temizliğimiz başladı.oruçlu temizlik te insanı yoruyo.biraz ara verim,nete giridm dedim.y789artk bayram gelse de pek bişey farkemiyo.çocukluktaki heyecan asla olmuyo.e bi de senelerin birikimleri beyni yorunca her şey monoton gelmeye başlıyo.ama o birikimlerin artık bizleri rahatsız,mutsuz ettiği yeter.!telkinlerim,egzersizlerim,eft sayesinde onlardan kurtulcam.inşallah...

blondish_ozlm 26-08-2011 12:59 PM

canim bende telkinleri dinledim biraz fark etti sanki eskisi kadar utangac degilim kendime guvenimde geldi sanki
inan hersey cok guzel olucak
yanliz olumlama ve eft de yapmak istiyorum sen nerden yapiyorsun yardimci olur musun?

kuzeygüney 26-08-2011 01:29 PM

Nurbanucum benimde telkinlerim henüz geldi.
Dinlemeye başlar başlamaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım.
Kıstım şiddeti azaldı ama devam ediyor ne yapaağım?
Sen ne yaptın?

nurbanu25 27-08-2011 01:20 AM

Alıntı:

blondish_ozlm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805614)
canim bende telkinleri dinledim biraz fark etti sanki eskisi kadar utangac degilim kendime guvenimde geldi sanki
inan hersey cok guzel olucak
yanliz olumlama ve eft de yapmak istiyorum sen nerden yapiyorsun yardimci olur musun?

özlemcim.ne güzel sende fark etmeye başlamış.darısı başıma inşallah...
ben olumlamalarımı shamanic özlem hanımla hazırlamıştım çekirdek inanç tespitim sırasında.eft için önce el kitabını öneriyorum.forumda eft bölümünde EFT EL KİTABI başlığı altında paylaştığım el kitabını indir.dikkatlice oku ve önemli yerleri not al.sonra forumda bir çok eft videosu izledim.birkaç eft sitesini dolaştım.oldukça bilgi edindim...

nurbanu25 27-08-2011 01:24 AM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805616)
Nurbanucum benimde telkinlerim henüz geldi.
Dinlemeye başlar başlamaz baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım.
Kıstım şiddeti azaldı ama devam ediyor ne yapaağım?
Sen ne yaptın?

kuzeycim,çekirdek telkinlerin hayırlı olsun.inşallah sana güzellikler getirir...
bende başağrısı sitedeki telkinlerde çok olmuştu.ne tuhaftır ki çekirdek telkinlerimde böyle bişey olmadı.birşey yapmamıştım.iyi belirtidir diyerek dinlemeye devam etmiştim.y789

nurbanu25 27-08-2011 01:29 AM

bu gece 1000 aydan daha hayırlı KADİR GECESİ.Rabbim (c.c) günahlarımızı affet,dualarımızı kabul buyur inşallah...128956
ne öksürükmüş kardeşim.sanki kar üzerinde yattım.köhö köhö ciğerlerim sökülcek.doktora gittim,soğuk algınlığı ve öksürük hapı verdi.iki gündür içiyorum...
telkinlere eft ye devam..........

kuzeygüney 27-08-2011 05:16 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805654)
kuzeycim,çekirdek telkinlerin hayırlı olsun.inşallah sana güzellikler getirir...
bende başağrısı sitedeki telkinlerde çok olmuştu.ne tuhaftır ki çekirdek telkinlerimde böyle bişey olmadı.birşey yapmamıştım.iyi belirtidir diyerek dinlemeye devam etmiştim.y789

Teşekkür ederim Nurbanucum.
İlk birkaç bölüm yapti diğerlerinde pamuk gibiyim.
Benim telkinler 5-5,5 saatte anca btiyor seninkilerde böyle mi?sadanim
Bir de 2ye üçe bölünüyor bazen
Sorun olur mu?

nurbanu25 27-08-2011 11:27 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805668)
Teşekkür ederim Nurbanucum.
İlk birkaç bölüm yapti diğerlerinde pamuk gibiyim.
Benim telkinler 5-5,5 saatte anca btiyor seninkilerde böyle mi?sadanim
Bir de 2ye üçe bölünüyor bazen
Sorun olur mu?

benim de 5,5 saatte bitiyolar.25 tane.ikinciye tekrar yarısına kadar dinliyorum. o zaman 8 saat oluyo.bölünme derken?

kuzeygüney 28-08-2011 02:16 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805678)
benim de 5,5 saatte bitiyolar.25 tane.ikinciye tekrar yarısına kadar dinliyorum. o zaman 8 saat oluyo.bölünme derken?

Bölünme derken tek seferde dinleyemiyorum gelen giden oluyor ya da sabit bir yerde duramadığımdan 2 saat 1,5 saat 2 saat gibi birkaç seferde tamamlamaya çalışıyorum.
Ama dinlemek kolay değil gerçekten beni çok zorluyor bu telkinler millet bu ne demesin diye çok zorluyorum kendimi. Şaşırdın mı şırıl şırıl su sesi yada aynı şeyleri dinliyorsun akşama kadar dyecekler diye ödüm kopuyor açıklamada yapmak istemiyorm açıkçası telkinlerle alakalı.
Bir iki yakalandım oğlana açtım dedim.
Acaba müzikçalara atıp gece yatarken dinlesem nasıl olur beni m için en hayırlısı o galiba sad456

nurbanu25 29-08-2011 12:21 AM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805705)
Bölünme derken tek seferde dinleyemiyorum gelen giden oluyor ya da sabit bir yerde duramadığımdan 2 saat 1,5 saat 2 saat gibi birkaç seferde tamamlamaya çalışıyorum.
Ama dinlemek kolay değil gerçekten beni çok zorluyor bu telkinler millet bu ne demesin diye çok zorluyorum kendimi. Şaşırdın mı şırıl şırıl su sesi yada aynı şeyleri dinliyorsun akşama kadar dyecekler diye ödüm kopuyor açıklamada yapmak istemiyorm açıkçası telkinlerle alakalı.
Bir iki yakalandım oğlana açtım dedim.
Acaba müzikçalara atıp gece yatarken dinlesem nasıl olur beni m için en hayırlısı o galiba sad456

illa 8 saat arka arkaya dinleme zorunluluğu yok.bende de aynı şeyler oluyo.bazen gece yatarken kulaklıkla açık bırakıyorum.uzun süre olduğu için malesef insanlara yakalanma durumumuz oluyo.hayırdır bu dere sesi ne diyolar ben de şakaya vurarak;artık müzikten bıktım,doğal sesler dinliyorum diyorum...

nurbanu25 29-08-2011 12:30 AM

bugün mağazaya gittiğimde bir kaç saat yalnızdım.yalnız durmam çok iyi oldu.oturdum,etraflıca düşündüm.artık ben neden böyleyim,niye şunları şunları yaşadım,şun şunu haketmiyodum vb.düşüncelere dalmamaya karar verdim.çünkü bunlar sadece kötü hissetmemi sağlıyo.madem dedim Allah bana bu derdi vermiş,dermanını da vermiştir elbet.daha fazla çabalamalıyım.8 saat telkin,bunların yanında hergün mutlaka 1 saat yürüyüş yapmalıyım.duygu boşaltma yapmalıyım,1 saat eft yapmalıyımnefes egzersizlerimi düzenli yapmalıyım.
iyileşme çabalarımı artırınca ve düzene sokunca iyileşmeye daha yakın olacağımı düşündüm.tabi en önemlisi de Allaha olan şükranımı her zaman dile getirmeliyim...bugün 20 dk,aralıklarla eft yaptım.başdönmesi ve esneme oldu çok.bu da sanırım duygu boşalmasının işareti...
bugün işte bunlara karar verdim.......

nurbanu25 30-08-2011 02:45 AM

arefeydi.malum işler yoğun.kendimi biraz ödüllendirdim.etekle bluz aldım...mübarek Ramazan geldi de bitti bile.ağla2Allah daha nice Ramazanlara,bayramlara eriştirsin inşallah...
bugün fazla eft yapamadım,telkin dinlemeye bile pek vaktim olmadı.ancak eve gelince dinlemeye başladım.daha bayram hazırlıkları bitmedi...
çocukken bayram geliyo diye ne çok sevinirdik.şimdi öyle bir sevinç kalmadı.çünkü büyüdük,beynimiz birçok olumsuzlukla doldu.insan kendisiyle uğraşırken,başka şeylere pek önem veremiyo...
HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.....k8908

nurbanu25 30-08-2011 09:53 PM

akşam geç uyuduk.arere geceleri illa öyle oluyo.sabah kalktık,bizim tayfa geldi,kahvaltı,bayramlaşma vs. sonra hazırlandık ve bayram geçmesine çıktık.bugün bende müthiş bir baş dönmesivar.eft ye başladığımdan beri bu oluyo ama bugünkü çok fenaydı.sabahtan beri hala geçmiş değil.uykusuzluktan dedim ama uyuduğum halde geçmedi...
7-11 nefes egzersizi yaptım 20 kere,20 dakika eft yaptım. telkinleri bayram seyran demeden dinliyorum.bayramdan sonra yürüyüşe de başlıcam inş.iyileşme sürecini hızlandırdım.
yarın da arkadaşlarla takılırız biraz........

kuzeygüney 30-08-2011 11:41 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805749)
illa 8 saat arka arkaya dinleme zorunluluğu yok.bende de aynı şeyler oluyo.bazen gece yatarken kulaklıkla açık bırakıyorum.uzun süre olduğu için malesef insanlara yakalanma durumumuz oluyo.hayırdır bu dere sesi ne diyolar ben de şakaya vurarak;artık müzikten bıktım,doğal sesler dinliyorum diyorum...

Teşekkür ederim nurbanucumactionsmile

kuzeygüney 30-08-2011 11:43 PM

Süper işler yapıyorsun Nurbanucum bende niyetliyim nefes terapisi eğitimlerine katılmaya eft artık allah kerim.
Sevgiler..

nurbanu25 31-08-2011 02:22 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805856)
Süper işler yapıyorsun Nurbanucum bende niyetliyim nefes terapisi eğitimlerine katılmaya eft artık allah kerim.
Sevgiler..

teşekkür ederim kuzeycim.sizlerin böyle güzel desteklerini gördükçe daha da azmim artıyor...sevgiler...s456

nurbanu25 31-08-2011 02:28 PM

akşam BEYNİNİZİ TANIYIN adlı kitaba başladım.yazarları;dr. daniel ve jason freeman.çok güzel bir kitaba benziyor.40 sayfa kadar okudum.gelende bildiğim şeyler anlatılıyor ama sanırı ileriki sayfalarda daha profesyonel şeyler yazıyor...
sabah gözümü açar açmaz kollarımı açtım ve "Tüm güzel enerjileri ve iyilikleri üzerime çekiyorum.bu güne kavuştuğum için Allahıma şükürler olsun" diyerek kendimi kucakladım.güne güzel dilek ve şükranla başlamak çok etkili gerçekten.sonra 7-11 nefes egzersizi yaptım.şimdi de eft çalışmamı yapıcam.artık oturup ta olumsuz düşünmek yok.sadece iyileşmek için çabalamak var...

nurbanu25 01-09-2011 12:58 AM

bugün gelen giden çok oldu.ama ben telkinlerimi nasıl masıl dinledim.bugün 3.bölümün 10. yani son günüydü.3 gün ara vercem yine.bakalım nasıl bir etkisi olacak.
20 dk. eft çalıştım. az önce 7-11 nefes tekniği hakkında daha geniş bilgiye sahip oldum.yatmadan önce onu da uygulucam inş.....

nurbanu25 02-09-2011 12:29 AM

bugün kahvaltıdan sonra hemen evi toparlayıp kendimi dışarı attım.benden ev hanımı olmaz.bir gün bile evde durmak beni boğuyo.arkadaşla gezdik,dolaştık,yedik içtik...hem de ne yemişiz hala midem dolu.girlhaha
bu sabah 7-11 nefes tekniğimi yaptım 11 kere.dr.ofelyanın dediği gibi yapıyorum.yatarken de 11 kere yapçam inş.10 dk eft çalışmamı da yaptım.bakıyorum da toplum içinde sanki daha bi rahat hareket etmeye başladım.partysmiley
bugün telkinlerin 3 günlük tatili başladı.3. bölüm bitti.pazar günü 4. bölüme başlıcam hayırlısıyla...

zahiri 02-09-2011 12:58 AM

masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum sevgili nurbanu::)
.Her sey gonlunce olsun yolunda sapasaglam adimlarla yuruyesin insallah! =)

nurbanu25 02-09-2011 01:16 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805946)
masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum sevgili nurbanu::)
.Her sey gonlunce olsun yolunda sapasaglam adimlarla yuruyesin insallah! =)

sevgili zahirigüzel düşünce ve dileklerin için çok teşekkür ederim.bilmukabil...sevgiler...t678

kuzeygüney 02-09-2011 01:58 PM

Süpersin Nurbanu! :))
3. bölüm derken 3*10 gün değil mi senin ki de..

nurbanu25 03-09-2011 09:06 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805964)
Süpersin Nurbanu! :))
3. bölüm derken 3*10 gün değil mi senin ki de..

desteğin için sağol kuzeycim
evet 3. 10 gün bitti çok şükür.yarın 4. bölüme başlıycam inşallah...superxy

nurbanu25 03-09-2011 09:49 PM

dünden beri nete giremiyorum.yeğenlerimin hatim cemiyeti vardı.bugün bitti.yorgunum ama yine de nete girdim.y789foruma girmeden yapamıyorum.bugün 2,5 saat kadar kamera çekimi yaptım.yüzlerce kişinin önünde.hem de çok rahat.f678hdemek ki sosyal fobim gittikçe azalıyo.bunu bi toplumda test etmem lazımdı oldu.partysmileybu çok güzel bi gelişme benim için...
dünden beri eft, nefes egzersizlerim aksadı.fazla çalışamadım.yarından itibaren tekrar olumlamalarıma da başlıyorum inş.ve gece yürüyüşüne...........

zahiri 03-09-2011 10:03 PM

gece yürüyüşümüüüü oooo nasılda tadını çıkarıyosun gecenin nurbanucum :)

tebrikler aştığın her şey adına!

nurbanu25 03-09-2011 10:57 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806067)
gece yürüyüşümüüüü oooo nasılda tadını çıkarıyosun gecenin nurbanucum :)

tebrikler aştığın her şey adına!

çok teşekkür ediyorum sevgili zahiricim.yoluma sözlerinle ışık tutuyosun..........25889

nurbanu25 04-09-2011 06:49 PM

selamlaaaaaaaaaar
bugün pazar,evdeyim.bir tek pazarları evde olmayı seviyorum.tembellik yapmak çok hoşuma gidiyogirlhaha
sabah 7-11 nefes egzersizimi yaptım.15 dklık eft mi çalıştım,15 dk daha çalışçam inşallah.çekirdek telkinlerimin 4. bölümüne başladım bugün.hayırlısı olsun inşallah.......

nurbanu25 06-09-2011 12:04 AM

dün ilk defa 30 dk. eft çalıştım....
dün çok sevindirici bir durum oldu. dünyaca ünlü beck depresyon ölçeğini elime aldım.daha doğrudu iyi hissetmek kitabını.şubat ayında ölçtüğümde ağır depresyon,mayıs ayında ölçtüğümde orta depresyon ve dün ölçtüğümde hafif depresyonum çıktı sevinclidemek gittikçe kurtuluyorum du illetten.ama yaşamımda da hissetmeye başladım.o aşırı mutsuz,asık suratlı,alıngan,hiçbir şeyden memnun olmayan hallerim gitmeye başladı....çok seviniyorum...partysmileyguitarkrzm67956ku859smile ydancemusic458977gulensmiley:zpzp:happy6yrl78smil5 6blissyart56art56k8908alk78O0Allah daim etsin inşallah...bugün eft yapamadım.nefes egzersizlerimi ve telkinlerimi dinledim.ama birkaç dakka da olsa yapıcam inş.........

MarEspEraNZa 06-09-2011 12:24 AM

smileylerin konuşuyor :) biri diyor çalışıyorum, biri mutluyum diyor,biri gülüyor .......

nurbanu25 06-09-2011 11:25 PM

bugün her zamanki gibi bir gündü.önemli bir gelişme olmadı.ama ben şu bilinçaltı ve subliminal konulara çok merak sardım.12389 nette hep onlarla ilgili kitap,video,yazı araştırıyorum."Yıka Beynini" diye bi kitap buldum,daha doğrusu arkadaş önerdi.neuro formattan bahsediyo.en kısa zamanda alcam inş.......

nurbanu25 07-09-2011 10:50 PM

sabah uyandığım gibi ilk yaptığım şey 7-11 nefes egzersizi oldu.son zamanlarda eft yi aksatıyorum.nefesle telkine aksatmadan devam.4. bölümün 4. günüydü bugün...
bugün arkadaşla dükkanı kapadık,mahalledeki esnaf ablaların yanına muhabbete gittik.babam duymasın.y789saatlerce muhabbet ettik,dertleştik,gülüştük...ihtiyacı var insanın bazen böyle şeylere.sonra arkadaşlarla takıldık.....
gün geçtikçe kendime daha çok yaklaşıyorum inşallah.BİR GÜNEŞ DOĞUYOR..........

MarEspEraNZa 07-09-2011 11:35 PM

4 - 4lük bir gün olmuş bugün senin için :)

nurbanu25 07-09-2011 11:42 PM

evet güzel bir gündü teşekkür ederim...partysmiley

zahiri 08-09-2011 12:18 AM

nurbanuuu yoksa kustun mu bana :(:)

nurbanu25 08-09-2011 12:25 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806418)
nurbanuuu yoksa kustun mu bana :(:)

zahiri bunu nerden çıkardın.girlhaha

zahiri 08-09-2011 01:30 AM

ay seni seviyorum::)

nurbanu25 08-09-2011 01:33 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806432)
ay seni seviyorum::)

ay ben de kız..y789

nurbanu25 08-09-2011 11:54 PM

7-11 nefes,mağaza,bol muhabbet,kahkaha...sanırım gittikçe daha sosyalleşiyorum.sabah kalktığımda o zihnimde hiç susmayan konuşmalar,karmaşalar artık daha az rahatsız ediyolar.:zpzp:biliyo musunuz.bu karmaşa hareketlerimi bile yavaşlatıyordu.tıpkı virüslü p.c gibi...
vücudumda bir kaç gündür nedenini bilmediğim kabarcık ve kaşıntılar var.4897yakında atamam açıklanack ya ondan sanırım stres yaptım...
az önce MATRİXE HÜKMEDİN adlı kitabı e-kitap olarak okumaya başladım...okuncak çok kitap var çooook...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM.