Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618610)

nurbanu25 10-09-2011 01:19 AM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

akşam tam p.c yi kapatıyorum çok garip bir olay oldu....
forumdan bir arkadaş,hiç tanışmadığımız halde benden negatif enerjiler aldığını,4 gündür beni düşündüğünü söyledi.ooo67içimde bir girdap olduğunu,beni sıkmak,üzmek için elinden geleni yaptığını söyledi.sosyal fobimi bile söyledi.hem de hiç tanışmadığımız halde.4897sonra msn de tanıştık konuştuk.3.göz eğitimi almış.böle enerjilerinin olduğunu söyledi.ben de aslında böyle birisini arıyordum.Allah yolladı gerçekten.birçok şeyler konuştuk,birçok şeyin sonucuna vardık,kararlar aldık.onlar özele girdiği için anlatmıyorum.ama bugün daha mutluyum.:zpzp:

nurbanu25 12-09-2011 11:34 PM

bugün atama sonucum açıklandı...sabah telefona uyandım.hemen ilçe milli eğitime gittim.bir köyümüze atanmışım.öyle bişi istiyodum zaten.bir köye gitmeyi.Allah(c.c) gönlüme göre verdi. meb e gidip kalan işlemlerimi tamamladı,maaş için bankada hesap açtırdım.okulumu aradım.görüşmek için müdür yarın çağırdı.gitçem bakalım.ilk asil görevim çok heyecanlı ve kaygılıyım.sadanimRabbim(c.c) kolaylık versin inş.belki benim için daha iyi olur.özgüvenim yerine gelir...........

lanterna viridis 13-09-2011 08:36 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806909)
bugün atama sonucum açıklandı...sabah telefona uyandım.hemen ilçe milli eğitime gittim.bir köyümüze atanmışım.öyle bişi istiyodum zaten.bir köye gitmeyi.Allah(c.c) gönlüme göre verdi. meb e gidip kalan işlemlerimi tamamladı,maaş için bankada hesap açtırdım.okulumu aradım.görüşmek için müdür yarın çağırdı.gitçem bakalım.ilk asil görevim çok heyecanlı ve kaygılıyım.sadanimRabbim(c.c) kolaylık versin inş.belki benim için daha iyi olur.özgüvenim yerine gelir...........

hayırlı uğurlu olsun..allah kolaylık versin....

MarEspEraNZa 13-09-2011 09:48 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806909)

son cümlen içinde " demiştin" diyeceksin bana
çünkü çook rahat ve mutlu bir başlangıç olacak12389
haberini bekliyoruz smileydancesmileydance

bigokyanus 13-09-2011 10:46 AM

Hayırlı olsun çok sevindim :)

MarEspEraNZa 13-09-2011 10:46 PM

nurbanu25 13-09-2011 10:52 PM

sevgili eskici,ikiesitbir ve bigokyanus.çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.........happy6

sweeet 13-09-2011 11:52 PM

Hayırlı olsun canım. :))

nurbanu25 14-09-2011 12:11 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807026)
Hayırlı olsun canım. :))

teşekkürler sweeetçim.....art56art56

kuzeygüney 14-09-2011 10:54 AM

Hayırlı olsun :)))

nurbanu25 15-09-2011 11:48 PM

salı günü telkinlerin son bölümü olan 4.bölüm de sona erdi.40 günlük bir dinleme sürecim oldu.çok şükür aksatmadan dinledim.değişimler oldu.daha sosyal oldum.o aşırı mutsuz,asık suraklı halim gitti.yüzüm daha bi gülmeye başladı.ama sanırım daha dinlemem lazım.yürürken henüz dik yürümediğimi farkettim.sadanimbenim daha birkaç ay dinlemem gerek.....
yarın okuluma 2. kez gidicem inş.geçen sefer müdür ve diğer öğretmenle tanışıp bilgi almıştım.şimdi de çocuklarımla tanışçam inşallah.......happy6

MarEspEraNZa 16-09-2011 09:49 AM

çocuklarında seni tanıdıklarına :zpzp: böyle sevinecektirler 956k
Hele bi çocuklarınla derslere başla dahada düzelicek herşeys456

nurbanu25 16-09-2011 11:18 PM

bugün erkenden okulumdaydım.çocuklarımla tanıştım.hepsi çok şekerler.ilk asil öğretmenliğim olduğu için çok heyecanlıyım.ama yapacağıma inanıyorum.f678h

zahiri 16-09-2011 11:27 PM

bende inaniyorum biciriklarla fena anlascaksin!:)

yolun isil isil olsun deyince de aklima birden isiltili bi peri geliverdi al bakalim :dhttp://www.photoshopmagazin.com/port...8c69e7a19e.jpg

zahiri 16-09-2011 11:29 PM

hohoyyt kocaman olmus http://smileyonline.free.fr/images/g...536229_gif.gif

nurbanu25 16-09-2011 11:50 PM

Zahiricim.çok incesin,ışıltılı perin için teşekkür ederim...art56art56

nurbanu25 19-09-2011 05:18 PM

eveeeeeeeeet bugün işbaşıydı.okullar açıldı,ilk asil öğretmenliğime başladım...şimdilik 7 çocuğum var.ama 10 a tamamlanacak.yoksa anasınıfı açılamıyo.güzel bir gündü.zorluk çıkmadı.veliler ve çocuklarla tanıştık,genelde çocukların serbest oynayıp kaynaşmalarını sağladım.happy6ben de sınıfın düzeniyle ilgilendim.etkinlik yaptık,şarkı öğrettim,yemek yedik,hikaye derken gitme saati geldi bile.blissyhemen hazırlanıp servisimize bindik.ilk günü de anlımın akıyla bitirdim çok şükür...yrl78I'M HAPPY :zpzp:

Berilce 19-09-2011 05:29 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807330)
eveeeeeeeeet bugün işbaşıydı.okullar açıldı,ilk asil öğretmenliğime başladım...şimdilik 7 çocuğum var.ama 10 a tamamlanacak.yoksa anasınıfı açılamıyo.güzel bir gündü.zorluk çıkmadı.veliler ve çocuklarla tanıştık,genelde çocukların serbest oynayıp kaynaşmalarını sağladım.happy6ben de sınıfın düzeniyle ilgilendim.etkinlik yaptık,şarkı öğrettim,yemek yedik,hikaye derken gitme saati geldi bile.blissyhemen hazırlanıp servisimize bindik.ilk günü de anlımın akıyla bitirdim çok şükür...yrl78I'M HAPPY :zpzp:

Kutlarım seni, çok güzel.

MarEspEraNZa 20-09-2011 01:31 AM

ben demiştim değilmi smileydancekrzm67smileydance

nurbanu25 20-09-2011 08:58 PM

iyi değilim....sadanimsanki yıllaaaar yıllardır çalışıyormuşum da mesleki yıpranma dönemindeymişim.......neutrali5 hala bitmedi mi benim bu çilem Allahım............. ağla2 daha dün tanıştım çocuklarla.bugün çok zor geçti yaaaaa.agl34üzerimde bir yılgınlık,bir tükenmişlik,bir bıkmışlık,bir asabiyet.....hala şu depresyonu atlatamadım gitti yaaaa. o kadar da çabalıyorum.napim ben bu kafayı,keseyim mi.rt67sınıfın düzenlemelerini bile zoru zoruna yaptım bugün.kendimi motive etmeye çalışıyorum,ay sonu alacağım maaşı düşünüyorum yok....!
aman yoook ben iyice karar verdim.benim nefesi kuvvetli birine acil okunmam lazım. b456 çabuk göze gelen biriyim.yoksa bu gidişat beni korkutuyo.....88a

frozenrose 20-09-2011 09:07 PM

nurbanucm ben üçüncü göz olayıyla yakından ilgilenioyrum..bana o arkadaşı yönlendirebilirmisin lütfen şimdiden teşjkkürler

sweeet 20-09-2011 09:07 PM

Daha dur canım dönem yeni başladı. Az biraz sabır. Sinirlenince de derin derin nefesler al. Öğretmenlik çok özveri isteyen bir meslek. Şimdi alışacaksınız birbirinize bu alışma dönemi aslında. Sorunları belirle sorun sen de mi yoksa sorunu çocuklar mı yaratıyor sonra da sorunları nasıl çözebileceğin üzerinde yoğunlaşmalısın. Bunu başarabilirsin.

MarEspEraNZa 21-09-2011 01:57 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807385)
iyi değilim....sadanimsanki yıllaaaar yıllardır çalışıyormuşum da mesleki yıpranma dönemindeymişim.......neutrali5 hala bitmedi mi benim bu çilem Allahım............. ağla2 daha dün tanıştım çocuklarla.bugün çok zor geçti yaaaaa.agl34üzerimde bir yılgınlık,bir tükenmişlik,bir bıkmışlık,bir asabiyet.....hala şu depresyonu atlatamadım gitti yaaaa. o kadar da çabalıyorum.napim ben bu kafayı,keseyim mi.rt67sınıfın düzenlemelerini bile zoru zoruna yaptım bugün.kendimi motive etmeye çalışıyorum,ay sonu alacağım maaşı düşünüyorum yok....!
aman yoook ben iyice karar verdim.benim nefesi kuvvetli birine acil okunmam lazım. b456 çabuk göze gelen biriyim.yoksa bu gidişat beni korkutuyo.....88a

kusura bakmazsan itiraz ediyorum bu yazdıklarına yu89

eksi puan bile verilebilir 12389

nurbanu25 23-09-2011 12:15 AM

işler daha bi yoluna giriyor...........956kgittikçe alışıyorum sanki......................

MarEspEraNZa 23-09-2011 01:29 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807544)
işler daha bi yoluna giriyor...........956kgittikçe alışıyorum sanki......................

956k böyle olmaz koltuğa çık happy6

blissy

nurbanu25 24-09-2011 12:46 AM

bugün ilk veli toplantım vardı.gayet sosyaldim.sevinclivelilerle çok rahat iletişim kurdum.özgüvenim gittikçe daha çok yerine geliyo.:zpzp:işe başlamam daha iyi geldi.MUTLUYUM.............smileydancemusic45happy 6 İKİESİTBİR BAK KOLTUKTA ZIPLIYORUZ.... :)

nurbanu25 24-09-2011 12:48 AM

ay dur yukarda çıkmamış happy6happy6happy6happy6

MarEspEraNZa 24-09-2011 01:34 AM

özellikle okul hayatında kendini zorlayacak düşünceler içine girmenin anlamsız olduğu apaçık

sen öğretmensin, öğretensin; sana sevgi ve saygıyla yaklaşıyorlar güveniyorlar

sana o kadar kişi güvenirkeni sen kendine güvenmezsen haksızlık olmazmı
di mi ama

ne güzel konuştum 956k

nurbanu25 27-09-2011 11:33 PM

işimin 2. haftası oldu bile......işler gittikçe yoluna giriyo.ama özgüven eksikliği daha kendini belli ediyo...sadanim sınıfa gayet hakimim.daha iki kızım ağlıyo ama alışacaklar...
yakında kpss de çalışmaya başlıcam inş.yediiklimin dergi setini sipariş verdim.forumdan bir arkadaş ta video konusunda yardımcı oldu sağolsun.köy biraz eve uzak.hatta iki vesaitle gidiyorum.müdürle konuştum.lojmanı istedim.bakalım ne dicek.yolda git gel bi saatimi alıyo....
DURMAK YOK,ÇALIŞMAYA DEVAM.......krzm67

nurbanu25 28-09-2011 11:20 PM

bugün müdür beyden,okulun lojmanının anahtarını aldım....4 ay orda kalıcaz annemle inş.4 gece lojmanda,3 gece evde.benim için çok iyi olcak.günde nerdeyse 1 saatim yolarda geçiyo.2 vesait değiştiriyoruz.bari hem yol derdi çekmem,hem biraz daha geç kalkarım.KPSS çalışmam açısından da rahat olacak.hayırlısı bakalım...
bugün sınıfın halısını kaldırdım,belimi incittim.yatarken sıcak su koyim iyi gelir....

sweeet 28-09-2011 11:42 PM

Ne kadar şanslısın canım hayırlı olsun yeni ev yeni yeni umutlar :))

kirikkalp 29-09-2011 03:29 PM

yeni duzenin hayirli olsun..ogrencilernde seni bizm gibi sevecegine inaniyorum :)

blondish_ozlm 29-09-2011 05:59 PM

yeni calisma yilin hayirli ugurlu olsun.canim basarilar dilerim.
hersey gonlunce olmasini dilerim.

nurbanu25 02-10-2011 12:31 PM

güzel dilerkleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...
k8908

belim hala çok ağrıyo.sadanimannem ilaçlıyo ama geçmedi henüz.doktora gitmem lazım sanırım.çünkü sağ bacağım da ağrımaya başladı...
cuma günü KPSS setimi ısmarladım,pazartesi hediyeleri,çarşamba da dergiler gelicek inş.lojmana da yerleşiyorum hayırlısıyla.hayatım artık gittikçe düzene giriyor kısmetse...

davutby 02-10-2011 07:14 PM

Geçmiş olsun.Allah şifaalar versin.inşallah her şey çok daha güzel olur.

nurbanu25 07-10-2011 09:19 PM

okulların 3. haftası bitti bile.bi deyim vardır:ağzım burnum diyene kadar geçti günler girlhahasınıfın düzeni oturdu çok şükür...
dün Yediiklim KPSS setimin 1.dergi setini aldım,çalışmaya başladım.
inşallah hayırlı bi çalışma yılıyla kadrolu devlet memuru olurum......128956
lojmana daha çıkamadık.bu pazar hayırlısıyla..........

nurbanu25 08-10-2011 11:37 PM

ayyy bugün değişik bişey oldu.bir beyle tanıştım.y789baya muhabbet ettik.ama malesefkine elentirik alamadım...bakalım bu elektriği ne vakıt alaceğim.hayırlısı diyorum başka da bişey demiyorum...........O0

sweeet 09-10-2011 09:09 PM

Süper. O zaman sadık bir eş olmasının yanında voltajı yüksek olmasını da istemelisin :D hadi bakalım hayırlısı. Belli mi olur canım bu işler eskiden elektrik mi varmış :D yeni yeni moda bunlar. Ben ilk görüşte aşka inamıyorum. Birinden hoşlanırsın sonra tanıdıkça aşık olup olmadığını anlarsın sonra da bitmeyecek bir sevgi inşa edersin. O aşamadan sonra da evlenip çoluk çocuğa karışırsın hayırlısıyla :D inşallah ;)

juger 09-10-2011 09:28 PM

Ah benim nur'um banu'cuğum; o gün eşref saatime denk gelmeseydin biliyorum ki seninle iyi arkadaş olabilirdik :)) Ama olsun, affına sığınaraktan sana bir tavsiyem olacak. Ben derim ki; bırak elektiriği, voltajı, bilmemneyi... Bak Hz Mevlana ne demiş sana;

"Eli görmeyen kişi, yazıyı kalem yazdı sanır !..
Bil ki görünen şekil yok olur gider..! Asıl mana alemidir ölümsüz olan !..
Niye testinin şekliyle oynayıp duracaksın ; Bırak testinin şeklini, suyu ara...!"

Bugünde elalemin günlüğüne sardık, haydi hayırlısı...

nurbanu25 16-10-2011 06:44 PM

eğitim-öğretimde bir ayı tamamladık çok şükür.yakında mayışı alıcaz inş.kahvesmileyçekirdek telkinlerimi tekrar dinlemeye başladım.1 hafta oldu.10-3 tattiğiyle dinlicem yine...
KPSS çalışmalarına devam...
kalbimde bir kıpırtı var son zamanlarda hayırlısı bakalım...superxy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 AM.